Power-buy Benq w1070

Μια που είχα το δέμα στο αμάξι πέρασα μια βόλτα και από ένα υποκατάστημα της ACS.

Ξανά τα ίδια: Δώρο η έξτρα ογκομετρική χρέωση. Το δέμα χρεώνεται μόνο σαν κιλά βάρους, δηλαδή ως δέμα 4 κιλών. Κόστος 14,60 για Αθήνα.

Σε ερώτησή μου για αποστολή 9 ολόιδιων κουτιών πανελλαδικά, η τιμή παραμένει περίπου η ίδια (διαφορά λεπτών), και σίγουρα κάτω από 15 ευρώ πανελλαδικά.

Σε ερώτησή μου για έξτρα έκπτωση αν βγάλω κάρτα μέλους ACS, η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει να γίνει σε μένα η χρέωση (δηλαδή να προπληρωθώ τα μεταφορικά από τον κάθε πελάτη). Η έκπτωση είναι κλιμακωτή, δηλαδή όσο πιο πολλά δέματα στέλνεις, τόσο πιο μεγάλη η έκπτωση.

Σε ερώτησή μου για 9 δέματα πόσο περίπου θα ήταν η έκπτωση, η απάντηση ήταν να υπολογίζω περίπου 10% επί του συνόλου.

Επομένως σε υποτιθέμενη μαζική αποστολή με ACS αν ήμουν εγώ ο αποστολέας θα χρέωνα σε κάθε έναν από τους 9 παραλήπτες πανελλαδικά 14 ευρώ, τα οποία θα ενσωμάτωνα στο ποσό του προβολέα, και θα τα προπληρωνόμουν από κάθε πελάτη, για να του εξασφαλίσω τη μέγιστη δυνατή έκπτωση.

Μπραβο Γιαννη για τον κοπο σου,στην πρσπαθεια να αποκαλυψεις την αληθεια για ολους μας,βγαζοντας το φιδι απο την τρυπα.
Οσο για την εκπτωση που μας λες για τους 9 προβολεις,θα εβγαινε αν ενδιαφεροταν και λιγο για τους πελατες της η Avart,με μια εταιρια που δε συνεργαζεται και ειναι καλυτερη και πιο ακριβη απο την Γενικη Ταχυδρομικη 13,2 ευρω στον προβολεα και οχι υπερδιπλασιες τιμες και μαιμου αποστολες Σαββατου!

Επομένως προκύπτει η τιμή πανελλαδικά της ACS ως πιο συμφέρουσα.

Αν ήμουν εγώ ο αποστολέας, θα επέλεγα τη Γενική Μεταφορική μόνο για τους παραλήπτες από Θεσσαλονίκη, ώστε να εξασφαλίσω την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή των 9 μόλις ευρώ.

Το ερώτημα που προκύπτει: έκανε ο κ. Πάχης κάτι από αυτά που έκανα εγώ μέσα σε μισή μόνο ώρα, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή στα μεταφορικά εξυπηρετώντας και υποστηρίζοντας το powerbuy;

Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι το θέμα τα 3-5-10 ευρώ έξτρα πληρώσαμε. Ούτε γίνεται διαφήμιση ή δυσφήμιση σε οποιαδήποτε μεταφορική.

Οι δυνατότητες έκπτωσης υπάρχουν και δίνονται από τις μεταφορικές εταιρίες όπως ανέλυσα παραπάνω, ακόμη και σε έναν τυχαίο αποστολέα χωρίς προϊστορικό συνεργασίας και μεγάλου τζίρου. Επομένως δεν τίθεται θέμα να ρίχνουμε βάρος στη μεταφορική.

Το θέμα είναι ο αποστολέας να έχει την ευαισθησία να κάνει μια στοιχειώδη έρευνα προς εξυπηρέτηση των πελατών του και την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής έκπτωσης, ειδικά στην περίπτωσή μας που είναι ένα powerbuy.

Μπραβο Γιαννη για τον κοπο σου...

Θα μου επιτρέψεις Άγη να μη δεχτώ τα μπράβο σου, γιατί όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, χορτάσαμε στο παρόν νήμα από μπράβο και συγχαρηλίκια και περιττές περιγραφές χαρακτήρων, ήθους κτλ. Τίποτε δεν έκανα, μια έρευνα μισής ώρας.

Όλοι καλά παιδιά είμαστε (όπως φυσικά και ο κ. Πάχης) και ενδιαφερόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Ούτε προσωπικές επιθέσεις κάνουμε, ούτε διαφήμιση/δυσφήμιση σε οποιαδήποτε μεταφορική.

μολις κατέθεσα και τα 560 και έστειλα με φαξ την επιβεβαιωση, ταπογευμα θα το κανω και ενα σκαν
μολις μου επιβεβαίωσε και η avart οτι τα έλαβε και περιμένωωωω :marchmellow::smokin:

Last edited:
Πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ο καθένας μας από την έρευνα που έκανε ο tzo.

Δεν θα περιμένω να διαβάσει το πρώτο σου post η Avart και θα τους το στείλω τώρα με email.

ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί άκρη και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον τις έχει.

Μόλις έφυγε το email με το πρώτο post του tzo και με το επόμενο με την αναφορά της χρέωσης Σαββάτου.

Με λίγα λόγια πληρώσαμε τα διπλάσια χρήματα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
2. iguana Σάββατο .................. - Θεσσαλονίκη - 21.70
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74 :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Σέρρες - 27
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos :ζητηθηκε Σαββατο 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

(Διόρθωσα το "χωρίς να χρεωθεί" που είχα γράψει σε μένα. Πήρα τηλέφωνο στη Γεν. Ταχυδρομική, έδωσα τον αριθμό αποστολής, και η κοπέλα μού είπε ότι χρεώθηκε κανονικά η επιβάρυνση της παράδοσης Σάββατο. Επομένως και η δική μου χρέωση περιλαμβάνει τα 3,69 της παραλαβής Σάββατο.)

Ok tzo,δεν την ανεβάζω ξανά για να μην έχουμε την ίδια και την ίδια αλλά με την επόμενη προσθήκη.
Ποιος άλλος εκτός από Νίκο και salonicafan περιμένει?

Γιαννη το μπραβο δε στο εγραψα για σχολια υπερφιαλα,αλλα οτι ενδιαφερθηκες και δεν το αφησες στα λογια(οπως εκανα εγω π.χ. που ουτε περασε απ'το μυαλο μου να κανω κατι τετοιο).Επισης το μπραβο μου ηταν ενα μικρο αντιβαρο για τη συμμετοχη σου με πραξεις κ οχι λογια σε απαντηση καποιων posts πιο μπροστα.
.-

Speedex... CHAMPIONS!
40,68 ευρώ με χρέωσαν (στην εταιρία που εργάζομαι, που έχει και σύμβαση μαζί τους)!
ογκομετρικά μέτρησε (40x40x40) = 12,80 κιλά (!!) τόσο βγαίνει, το τσέκαρα εδώ
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ

δώσε λέμε, λεφτά υπάρχουν :furious3:

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Speedex... CHAMPIONS!
40,68 ευρώ με χρέωσαν (στην εταιρία που εργάζομαι, που έχει και σύμβαση μαζί τους)!
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ

13 κιλά???

Μήπως εκτός από τον προβολέα είχε και πέτρες μέσα??

Τελικά, ψιλοκλαυσίγελως έχει καταντήσει η ιστορία....

Speedex... CHAMPIONS!
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ

Αισχροί.Απορώ με την ψυχραιμία σου..

Speedex... CHAMPIONS!
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ

Πως????????!!!!!!!!!
Δηλαδή θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ΓΔ;
Ζύγιζε το δέμα τόσο πολύ;;;γιατί μου φάνηκε λιγότερο;

Θα ζυγίζει κανά πεντάρι κιλά το χειριστήριο και το manual φαίνεται....εκτός και αν τα πλαστικά προστατευτικά σακκουλάκια τα γεμίζουν τώρα πια με άμμο αντί για αέρα!!

Επαναλαμβανω και ισως γινομαι κουραστικος.Ολοκληρο καταρτι(πανι) με 50 ευρω απο Αγγλια και υπερδιπλασιο βαρος..

Aπο οτι καταλαβα , χρεωσαν ογκο και οχι βάρος.Και πάλι ομως το κοστος ηταν τεράστιο!

Έχουν καταγραφεί οι ακριβείς διαστάσεις και πώς γίνεται ο υπολογισμός της ογκομετρικής χρέωσης.

Τόσο η Γεν. Ταχυδρομική όσο και η ACS την ογκομετρική χρέωση τη χαρίζει και χρεώνει το δέμα ως 4 κιλά (άσχετα αν το ογκομετρικό βάρος σύμφωνα με τις διαστάσεις βγαίνει 7-8 κιλά).
Αυτό βέβαια αν ο αποστολέας ενδιαφερθει να διαπραγματευτεί τα έξοδα αποστολής και δεν αφήνει τα έξοδα της αποστολής να τα χρεωθεί (όσο κι αν βγουν) ο παραλήπτης.

Να σημειωθεί ότι η έξτρα συσκευασία έγινε πολύ καλά. Δεν δημιουργήθηκε περιττός όγκος. Από τα 5 κιλά (ογκομετρικό βάρος) πήγε στα 7 κιλά.

Για την ακρίβεια, σκέτο το κουτί του BenQ: 40x33,5x18

Με την έξτρα συσκευασία: 40x40x22

Η ογκομετρική χρέωση υπολογίζεται μήκος x ύψος x πλάτος και το σύνολο διά 5.000

Τα 40x40x22 δηλαδή βγάζουν ογκομετρικό βάρος 7. Στο δικό μου απόκομμα αναγράφει ογκομετρικό βάρος 8.

Last edited: