Μια που είχα το δέμα στο αμάξι πέρασα μια βόλτα και από ένα υποκατάστημα της ACS.
Ξανά τα ίδια: Δώρο η έξτρα ογκομετρική χρέωση. Το δέμα χρεώνεται μόνο σαν κιλά βάρους, δηλαδή ως δέμα 4 κιλών. Κόστος 14,60 για Αθήνα.
Σε ερώτησή μου για αποστολή 9 ολόιδιων κουτιών πανελλαδικά, η τιμή παραμένει περίπου η ίδια (διαφορά λεπτών), και σίγουρα κάτω από 15 ευρώ πανελλαδικά.
Σε ερώτησή μου για έξτρα έκπτωση αν βγάλω κάρτα μέλους ACS, η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει να γίνει σε μένα η χρέωση (δηλαδή να προπληρωθώ τα μεταφορικά από τον κάθε πελάτη). Η έκπτωση είναι κλιμακωτή, δηλαδή όσο πιο πολλά δέματα στέλνεις, τόσο πιο μεγάλη η έκπτωση.
Σε ερώτησή μου για 9 δέματα πόσο περίπου θα ήταν η έκπτωση, η απάντηση ήταν να υπολογίζω περίπου 10% επί του συνόλου.
Επομένως σε υποτιθέμενη μαζική αποστολή με ACS αν ήμουν εγώ ο αποστολέας θα χρέωνα σε κάθε έναν από τους 9 παραλήπτες πανελλαδικά 14 ευρώ, τα οποία θα ενσωμάτωνα στο ποσό του προβολέα, και θα τα προπληρωνόμουν από κάθε πελάτη, για να του εξασφαλίσω τη μέγιστη δυνατή έκπτωση.
Μπραβο Γιαννη για τον κοπο σου...
Speedex... CHAMPIONS!
40,68 ευρώ με χρέωσαν (στην εταιρία που εργάζομαι, που έχει και σύμβαση μαζί τους)!
ογκομετρικά μέτρησε (40x40x40) = 12,80 κιλά (!!) τόσο βγαίνει, το τσέκαρα εδώ
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ
δώσε λέμε, λεφτά υπάρχουν :furious3:
Αισχροί.Απορώ με την ψυχραιμία σου..Speedex... CHAMPIONS!
40,68 ευρώ με χρέωσαν (στην εταιρία που εργάζομαι, που έχει και σύμβαση μαζί τους)!
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ
Speedex... CHAMPIONS!
=30,07 + 3 Σάββατο + ΦΠΑ
Aπο οτι καταλαβα , χρεωσαν ογκο και οχι βάρος.Και πάλι ομως το κοστος ηταν τεράστιο!
Να σημειωθεί ότι η έξτρα συσκευασία έγινε πολύ καλά. Δεν δημιουργήθηκε περιττός όγκος. Από τα 5 κιλά (ογκομετρικό βάρος) πήγε στα 7 κιλά.
Για την ακρίβεια, σκέτο το κουτί του BenQ: 40x33,5x18
Με την έξτρα συσκευασία: 40x40x22
Η ογκομετρική χρέωση υπολογίζεται μήκος x ύψος x πλάτος και το σύνολο διά 5.000
Τα 40x40x22 δηλαδή βγάζουν ογκομετρικό βάρος 7. Στο δικό μου απόκομμα αναγράφει ογκομετρικό βάρος 8.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.