Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070
Παιδιά τώρα γύρισα από εγκατάσταση....
Όσον αφορά το ξεκαθάρισμα της υπερβολικής χρέωσης των μεταφορικών των Βιντεοπροβολέων σας στέλνω επιπρόσθετες πληροφορίες….
Γενική Ταχυδρομική Αλίμου:
Υπεύθυνος Αποστολών Κος ; Χρυσανθακόπουλος Θεόδωρος απαντάει στο τηλέφωνο 2109965555 έως τις 18;00 – ο Κος αυτός ασχολήθηκε με τις συγκεκριμένες αποστολές.
Υπεύθυνος Γενικός Κος ; Τσαουσίδης τηλέφωνο 2109965555 ζητήστε τον μεσημεριανές ώρες αυτός ο Κύριος μου είχε δώσει την αρχική προσφορά και ισχυρίζεται ότι ήταν για το κατάστημά μας και όχι για το κοινό και φυσικά δεν μου ανέφερε ποτέ ότι η τιμή (έστω του κοινού) διαμορφώνεται απο τον εκάστοτε αντιπρόσωπό τους – υποκατάστημα στην αντίστοιχη περιοχή - Νομό. (πρέπει όπως καταλαβαίνεις να ρωτήσει ειδικά ο πελάτης την συγκεκριμένη ερώτιση αλλιώς άς πρόσεχα - αφού δεν ρώτησα ????????????????)
Επίσης μου ανέφερε σήμερα ότι για να γήνει έκπτωση στο κοινό 10% θα έπρεπε να γήνουν 50 μαζεμένες αποστολές.
e-mail :
[email protected]
Σάς στέλνω παρακάτω τη λίστα με τις αποστολές τις παρασκευής..... όπου - με κίτρινο ήταν για παράδοση την Δευτέρα.
Όλες οι άλλες 5 φύγανε την περασμένη παρασκευή - για όσους δεν επιθυμούσαν να παραλάβουν τον Βιντεοπροβολέα το Σάββατο και πάραυτα τούς απεστάλει - παραλάβανε - (που όντως απ´οτι μου αναφέρει η κοπέλα η κα Μάχη ότι ενημερώθηκε απο τους παραλήπτες αντίστοιχα για την παράδοση) αυτό λογίζεται ώς λάθος της ''Audio Vision Art - που δεν έγεινε σωστή ενημέρωση στη Γ.Τ λόγου φόρτου εργασίας - και επειδή λογιστικά είναι δύσκολο να επιστραφεί αυτό το μικρό ποσό - όσοι απο αυτά τα 5 - 7 άτομα μελοντικά αγοράσουνε κάτι απο την εταιρεία θα τους γήνει η αντίστοιχη έκπτωση των 3.00 euros για τον κάθε ένα.
Eπίσης όποιος θέλει διευκρινήσεις για την χρέωση των μεταφορικών πέρα απο τα επιπλέον 3 euros (της μή επιθυμιτής αποστολής για το Σάββατο) να επικοινωνήσει με τον Κο Χρυσανθακόπουλο και εάν διεπιστωθεί ότι έγεινε λάθος στον υπολογισμό της χρέωσης των μεταφορικών στην περιοχή τους - θα τους επιστραφεί η προκύπτουσα διαφορά ,,,,,
Όσο για το θέμα που είδα προς το τέλος του σημερινού νήματος - στο Power Bye, της χρέωσης των 46:00 euros στην Ιεράπετρα, και χωρίς να παραλάβει ο άνθρωπος το Σάββατο - πραγματικά βγήκα από τα ρούχα μου - Έ λ ε ο ς πραγματικά Έ λ ε ο ς !!!!!!!!!:slapface:
Μετά ‛Άμεσα εκεί γύρω στις 6 σήμερα το απόγευμα τηλεφώνισα τον Κο Χρυσανθακόπουλο της Γ Τ και πραγματικά απόρησε και αυτός - μου υποσχέθηκε ωστόσο ότι θα με ενημερώσει σύντομα, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΧΡΕΩΣΗ και μάλιστα μου ζήτησε να του στείλω με e-mail τη δημοσίευση αυτή του
a_lega
Εχουν τρελαθεί μου φαίνεται εκει στη Γ Τ.........ΤΙ ΝΑ ΠΏ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε νεώτερα αύριο που θα έχω απάντισή τους …..
Ευχαριστώ
Nick Pachis