Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 2
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1
enterhere : 1
Colombos74 : 1
cmoustos : 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1
K3nZo : 1
φίλος auteur : 1
makfil : 1 κατάθεση 23/2/2013
eem45 : 1
MadPax : 1
Babis K. : 1
coolgreek : 1
el_greco101 : 1
1a2b3c4d(dimitris rassias) : 1
_tzo_ : 1
sstavross : 1
raindog: 1
dpavav: 1+2
kosmous : 1
Browser : 1
Ntinos P : 1
Βασίλης Α. : 1
makis1973 : 1
greg : 1
Nikosd73 : 1
φίλος adynaton : 1
Geomos: 1
vertical : 1
papdoux : 1
nasos1978 : 1 κατάθεση 22/2/2013
onlineN (πεθερός του ) :1
pontios : 1
aragorn : 1
doktor : 1

Συνολο 45

Και βέβαια!!!

Δε λέμε στον αντιπρόσωπο να μας κάνουν και μία "χάραξη" πάνω στο σώμα του media player που να γράφει το power buy του avclub? μήπως αποκτήσεις και μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία ως συλλεκτικό κομμάτ,ι 1 of 45 :D ΧΑ ΧΑ ΧΑ

περασα κι εδωσα τα χρηματα,μεχρι στιγμης ειμαστε 8,καλα παμε.
Οσο πιο γρηγορα γινει αυτη η διαδικασια,τοσο πιο γρηγορα θα παραλαβουμε.

Μια από τα ίδια και για εμένα... Πήγα από εκεί και πλήρωσα και τώρα θα αρχίσω να μετράω τον χρόνο μέχρι να παραλάβω...:D

περασα κι εδωσα τα χρηματα,μεχρι στιγμης ειμαστε 8,καλα παμε.
Οσο πιο γρηγορα γινει αυτη η διαδικασια,τοσο πιο γρηγορα θα παραλαβουμε.

Εάν εννοείς 8 που πλήρωσαν με εσένα, ποιούς υπολογίζεις;
Γιατί εγώ μετράω 3 (nasos1978, makfil, Λάκης) και μετά από σένα 2 (ckbond, SWISSTEC)

Ρε παιδιά αν μπαίνουμε όλοι να γράφουμε ότι πληρώσαμε θα χάσει το ενδιαφέρον του το θέμα και πολλοί ίσως να μην μπαίνουν να δουν τα νέα ποστ , αφήστε το ώστε αν χρειαστεί κάποια ανακοίνωση να το προσέξουμε .

Αντίθετα, πιστεύω ότι η ενημέρωση, για την πληρωμή του αναλογούντος ποσού, προτρέπει και τους υπόλοιπους, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικαία εγκαίρως και να μην χαχνόμαστε, εκ των υστέρων, να βρούμε ποιός δεν πλήρωσε και καθυστερεί η αγορά και η παράδοση των συσκευών.

Άποψή μου.

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Ειπαμε καταληκτικτικη ημαερομηνια 28/2.Ουτε πιεση,ουτε χανομαστε,μια μερα περασε απο τη ληξη του powerbuy..Χαλλλαρα ακομη..

savatage77 46. δεν θα του αφήσουμε κανένα.....

Ειπαμε καταληκτικτικη ημαερομηνια 28/2.Ουτε πιεση,ουτε χανομαστε,μια μερα περασε απο τη ληξη του powerbuy..Χαλλλαρα ακομη..

Ετσι.. Σωστά! Να βοηθήσουμεκαι τα παιδιά που θα χρησιμοποιήσουν μέρος του μισθού τους που θα πάρουν στο τέλος του μηνός! Αλληλεγγύη παιδιά....

Κανένας δεν είπε το αντίθετο, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι και οι (46-8=) 38 αγοραστές εμπίπτουν στην κατηγορία αυτών που θα πληρωθούν στο τέλος του μηνός, όπως αφήνεις να εννοηθεί.

Εύχομαι και ελπίζω να εξελιχθεί το θέμα με το δικό σου τρόπο και μεθοδολογία ...

μας έχει ειπωθεί από την αρχή ότι η παραγγελία θα γίνει στο τέλος του μήνα ώστε όλοι να μπορέσουν να προπληρώσουν

και μάλιστα έχω ποστ επιβεβαιωμένο από onlinen ότι η παραλαβή προβλέπεται για 10 Μαρτίου περίπου

http://www.avclub.gr/forum/showthre...600X3D?p=1056727418&viewfull=1#post1056727418

Last edited:
Παιδιά μια βοήθεια γιατί πελάγωσα από thread σε thread, και εδώ η powerbuy φαίνεται πολύ ελκυστική υπόθεση.

Είχα σχεδόν καταλήξει σε 2 media players: Το Dune 303D και το MED1000X3D-WP. Η ιδέα μου ήταν μέχρι Δευτέρα να αγοράσω ένα από τα δύο. Είδα όμως σήμερα το powerbuy και ενδιαφέρομαι τρελά! Αλλά θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι διαφορές έχει το 600άρι της mede8er από τα άλλα 2 που σχεδόν με είχαν κερδίσει (εκτός από την διαφορά στην τιμή και το wifi που μπορείς να το πάρεις ξεχωριστά αν θέλεις);

Να τονίσω οτι ενώ το Mede8er 1000x3d προσφέρει θέση για εσωτερικό δίσκο, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ αυτό μιας και όλοι μου οι δίσκοι είναι είτε δικτυακοί είτε usb.

Με ενδιαφέρει κυρίως οι δυνατότητες 3D και οι δυνατότητες ρύθμισης των υποτίτλων 3D (μπρος πίσω) ώστε να μην κουράζουν αν είναι σε λάθος βάθος. Επίσης με ενδιαφέρει και το browsing των ταινιών με κάποιο Jukebox view όπως το PLEX που έχω ήδη και τρέχει. Το YAMJ ίσως να είναι καλύτερο μιας και δεν απαιτεί να έχεις κάποιον υπολογιστή ανοικτό.

Αυτά. Παρακαλώ διαφωτίστε με ώστε να ψηθώ και από αύριο κι όλας βάζω και τα χρήματα μιας και φαίνεται να έχετε ενθουσιαστεί με το εν λόγω player. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν!

το dune base 3d είναι άλλο μηχάνημα με διαφορετικό chipset, sigma 8672.

το 1000 δέχεται εσωτερικό σκληρό, έχει USB3 και coaxial. Αυτές είναι οι διαφορές από το med600x3, τουλάχιστον αυτές θυμάμαι.

Έχει jukebox αλλά χρειάζεται να το φτιάξεις με PC.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Μεταξύ μας πιο τίμια συννενοηση χωρίς παρανοήσεις και μισόλογα δεν έχω ξανακάνει . Αψογος ο twindigital......

Αν μιλαμε για τον γνωστό Αποστολο με τα oppo (εδω και χρονια) τοτε μιλαμε για ενα πολυ καλο παιδι και άψογο επαγγελματία.

το dune base 3d είναι άλλο μηχάνημα με διαφορετικό chipset, sigma 8672.

το 1000 δέχεται εσωτερικό σκληρό, έχει USB3 και coaxial. Αυτές είναι οι διαφορές από το med600x3, τουλάχιστον αυτές θυμάμαι.

Έχει jukebox αλλά χρειάζεται να το φτιάξεις με PC.

Ναι το ξέρω οτι έχει διαφορετικό chipset το dune. Και ξέρω οτι παίζει 3d iso μέσω δικτύου. επίσης ξέρω ότι έχει ενσωματωμένο wifi και 2,5'' bay για σκληρό. Όλα αυτά με 180 .

Ένα 50άρικο δηλαδή διαφορά για 2-3 features παραπάνω. Εγώ όμως ρωτώ: Σαν media player είναι καλύτερο; Γιατί τι να το κάνω το HDD bay αν δεν μου παίζει υπότιτλους στα 3D (ή τους παίζει αλλά στραβώνομαι για να τους διαβάσω;) Αν το sigma το τσιπάκι είναι πιο αδύναμο από το Realtec φυσικά θα πάω σε μηχάνημα με realtec chip. Αυτά ρωτώ για να αποφασίσω.

το sigma είναι πιο δυνατό.

το πιο είναι καλύτερο είναι σχετικό με τις ανάγκες του καθενός.
το mede8er πιστεύω ότι έχει πιο ώριμο firmware.
το dune τώρα βγήκε, λογικό το fw να έχει προβλήματα που με τον καιρό πιστεύω ότι θα λυθούν.
Αλλά το dune 303d δεν υποστηρίζει επίσημα HD-audio, αν σε ενδιαφέρει, οπότε είναι ένα ζήτημα τι θα κάνει η dune στο μέλλον.

Status
Not open for further replies.