Κανένας δεν είπε το αντίθετο, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι και οι (46-8=) 38 αγοραστές εμπίπτουν στην κατηγορία αυτών που θα πληρωθούν στο τέλος του μηνός, όπως αφήνεις να εννοηθεί.
Εύχομαι και ελπίζω να εξελιχθεί το θέμα με το δικό σου τρόπο και μεθοδολογία ...
Αν πρόλαβα τα 48 κομμάτια, προσθέστε με και εμένα παρακαλώ.
Ρε συ makfil,TI αγχος σε επιασε με τις πληρωμες και εχεις φαγωθει να πληρωσουμε μεσα στο σαββατοκυριακο!Μια Παρασκευη πρωι ειχαμε να πληρωσουμε(λιγοι πληρωνουν διαδικτυακα)και δεν προλαβαμε...Οταν φτασει εστω Τεταρτη-Πεμπτη,(ΕΙΠΑΜΕ 28/2),τοτε ας ανησυχησεις.Και στο κατω κατω αν ηταν να πιεζεσαι και καθε μερα να μας αγχωνεις,ας πληρωνες τελυταιος..
Φιλικα παντα,μη σε γελαει ο τονος της γραφης,Αγης..
Από το πρωί που έγραψα το κείμενο, είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό αλλά και πάλι το σκάλισες.
Υπενθυμίζω, σ' εσένα και σε κάθε άλλον, ότι το θέμα της ενημέρωσης για την πληρωμή ΔΕΝ το ξεκίνησα εγώ αλλά εγώ ακολούθησα τον πρώτο.
Τώρα, γιατί πέσατε επάνω μου, μάλλον, εσείς οι δύο το γνωρίζετε.
Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα παραπάνω:
Εύχομαι και ελπίζω να εξελιχθεί το θέμα με το δικό σου τρόπο και μεθοδολογία ...
(Φιλικά πάντα, Μάκης)
Να μην την πεφτεις σε 38 ατομα να μην σου την πεφτει κανεις.
Τελος.-
Παιδια καλησπερα, υπαρχει περιθωριο να μπω και γω στο power buy ?? Ευχαριστω
Εδώ πάει το "Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις".
Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψες, θα σε συμβούλευα, καλοπροαίρετα, να το ξαναδιαβάσεις, αλλά φαίνεται ότι άλλα είναι τα αίτια του προβλήματος.
Από την πλευρά μου, σταματάω αυτή την αδιέξοδη συζήτηση, για να μην χαλάσει το topic.
Ψυχραιμία παλικάρια... σε δυο βδομάδες θα μιλάτε για τη χρήση και τις ευκολίες του κοινού σας player.
O Οnline έδωσε το στίγμα της συνέχειας στο power buy και είναι απολύτως εύλογο και σωστό να περιμένετε και κάποιον που δεν ευκολύνεται αυτή τη στιγμή.
Η συμφωνία ήταν για τις 28 Φεβ... υπομονή λοιπόν να πληρώσουν όλοι.
αν κοιτάξεις τα specs του 303d και του base 3d θα καταλάβεις τι λέω για το HD audio. Στo 303d αναφέρεται ξεκάθαρα ενώ στο 303d όχι. Και δεν είναι λάθος.
το 180 ισχύει για τώρα, ίσως πάει στα 200 σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο επειδή η dune αύξησε τις τιμές
3D ISO παίζει μια χαρά και το med μέσω δικτύου φτάνει να είναι μέσω NFS. Μέσω SMB σε κάποια ίσως να έχει κολλήματα.
Για τα dune λένε ότι παίζει μια χαρά και στo NFS και στο SMB.
Δε μπορώ να πω ότι το πιστεύω ιδιαίτερα γιατί τώρα τελευταία χρήστης dune από εκεί που έλεγε για απρόσκοπτη χρήση το γύρισε σε λίγα κολληματάκια σε προηγούμενο μοντέλο που δεν υπάρχει στο καινούριο.
Γενικά σωστά τα λες ... :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.