Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
HD audio = 96kbps και πάνω; Γιατί δεν το έχω υπ' όψιν μου. (βασικά στείλε μου ένα link που να εξηγεί τι είναι γιατί φαίνεται οτι googlάροντας με τον όρο HD-Audio αναφέρονται σε διάφορα πράγματα...)

Αν και αν το hardware μπορεί να το υποστηρίξει, τείνω να πιστέψω οτι θα το υποστηρίξει στο μέλλον αν τόσο πολύ γκρινιάξουμε ;)

HD audio = DTS-MA, DD TrueHD
To 303D έχει ανεπίσημη υποστήριξη στο HD audio από την εταιρία. Στο 301 υπήρξε ίδια περίπτωση, πολλοί έχουν πρόβλημα αλλά η εταιρία δεν το έφτιαξε.

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Κανένας δεν είπε το αντίθετο, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι και οι (46-8=) 38 αγοραστές εμπίπτουν στην κατηγορία αυτών που θα πληρωθούν στο τέλος του μηνός, όπως αφήνεις να εννοηθεί.

Εύχομαι και ελπίζω να εξελιχθεί το θέμα με το δικό σου τρόπο και μεθοδολογία ...

Ρε συ makfil,TI αγχος σε επιασε με τις πληρωμες και εχεις φαγωθει να πληρωσουμε μεσα στο σαββατοκυριακο!Μια Παρασκευη πρωι ειχαμε να πληρωσουμε(λιγοι πληρωνουν διαδικτυακα)και δεν προλαβαμε...Οταν φτασει εστω Τεταρτη-Πεμπτη,(ΕΙΠΑΜΕ 28/2),τοτε ας ανησυχησεις.Και στο κατω κατω αν ηταν να πιεζεσαι και καθε μερα να μας αγχωνεις,ας πληρωνες τελυταιος..
Φιλικα παντα,μη σε γελαει ο τονος της γραφης,Αγης..

Πως γίνεται να έχεις "ανεπίσημη" υποστήριξη όταν είναι από την εταιρία;
Όπως και να 'χει απ' ότι καταλαβαίνω στο HD-Audio το μηχάνημα κάνει drop-down σε 6 - channel audio οπότε ουσιαστικά στο γυρνάει σε AC3 ή το παλιό DTS. Επειδή η ηχητική μου εγκατάσταση είναι λίγο παλιά και σχετικά ακριβή για την εποχή που έγινε, δεν με βλέπω να αναβαθμίζω σε 7.1 για ΠΟΛΥ (αλλά ΠΟΛΥ) καιρό μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά ακριβό. Αν λοιπόν το Dune παίζει μεν το HD-Audio (δεν βγαίνει μουγγό) απλά δεν το παίζει έτσι όπως πρέπει για τις μοντέρνες εγκαταστάσεις ήχου, τότε οκ, αυτό δεν με πτοεί. Φυσικά είναι μειονέκτημα αλλά με τον δυνατότερο sigma processor, και με το γεγονός οτι είναι ότι πιο τελευταίο έχει βγει + το wifi (που θα πάρω οπωσδήποτε, οπότε το med για μένα είναι 130+30 ) αρχίζει και γίνεται πολύ ανταγωνιστικό σε τιμή το Dune. Κοινώς για 20 διαφορά μου φαίνεται οτι αξίζει να πάρω το Dune που είναι οριακά και καλύτερο μηχάνημα και future proof και παίζει 3D-iso μέσω δικτύου (έστω και ενσύρματου).

Τα λέω σωστά; Αν νομίζεις οτι η άγνοιά μου με οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα σε παρακαλώ διόρθωσέ με γιατί πραγματικά έχω λίγη εμπειρία στους players και δεν θέλω να κάνω λάθος αγορά.

Αν πρόλαβα τα 48 κομμάτια, προσθέστε με και εμένα παρακαλώ.

Παρόλου που ενημερώνομαι συνεχώς από το avclub , δεν έχω ποστάρει ξανά. Ελπίζω αυτό να μην παίξει ρόλο στην συμμετοχή μου στο επιτυχημένο powerbuy και να μπώ ως νούμερο 47 στην κατάταξη, έτσι ώστε άμεσα να στείλω συμπληρωμένο το pdf στον αντιπρόσωπο.

Bagasas,απο οτι βλεπω και εγω κατα 99,9999999% εχεις προλαβει κανονικοτατα,απλως καλυτερα να περιμενεις τον mod μας(OnlineN),να σου το επιβεβαιωσει(ισως λειπει για κανενα καφε ο ανθρωπος και θα μπει πιο μετα),απο την αλλη ας ελπισουμε οτι δεν εχει κρατησει το μαγαζι 1-2 να τα πουλησει σε ανεξαρτητους αγοραστες..
P.S.Ρε σεις λετε να του πουμε να παραγγειλει..96 κομματια??

αν κοιτάξεις τα specs του 303d και του base 3d θα καταλάβεις τι λέω για το HD audio. Στo 303d αναφέρεται ξεκάθαρα ενώ στο 303d όχι. Και δεν είναι λάθος.

το 180 ισχύει για τώρα, ίσως πάει στα 200 σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο επειδή η dune αύξησε τις τιμές

3D ISO παίζει μια χαρά και το med μέσω δικτύου φτάνει να είναι μέσω NFS. Μέσω SMB σε κάποια ίσως να έχει κολλήματα.
Για τα dune λένε ότι παίζει μια χαρά και στo NFS και στο SMB.
Δε μπορώ να πω ότι το πιστεύω ιδιαίτερα γιατί τώρα τελευταία χρήστης dune από εκεί που έλεγε για απρόσκοπτη χρήση το γύρισε σε λίγα κολληματάκια σε προηγούμενο μοντέλο που δεν υπάρχει στο καινούριο.

Γενικά σωστά τα λες ... :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Ρε συ makfil,TI αγχος σε επιασε με τις πληρωμες και εχεις φαγωθει να πληρωσουμε μεσα στο σαββατοκυριακο!Μια Παρασκευη πρωι ειχαμε να πληρωσουμε(λιγοι πληρωνουν διαδικτυακα)και δεν προλαβαμε...Οταν φτασει εστω Τεταρτη-Πεμπτη,(ΕΙΠΑΜΕ 28/2),τοτε ας ανησυχησεις.Και στο κατω κατω αν ηταν να πιεζεσαι και καθε μερα να μας αγχωνεις,ας πληρωνες τελυταιος..
Φιλικα παντα,μη σε γελαει ο τονος της γραφης,Αγης..

Από το πρωί που έγραψα το κείμενο, είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό αλλά και πάλι το σκάλισες.
Υπενθυμίζω, σ' εσένα και σε κάθε άλλον, ότι το θέμα της ενημέρωσης για την πληρωμή ΔΕΝ το ξεκίνησα εγώ αλλά εγώ ακολούθησα τον πρώτο.
Τώρα, γιατί πέσατε επάνω μου, μάλλον, εσείς οι δύο το γνωρίζετε.

Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα παραπάνω:
Εύχομαι και ελπίζω να εξελιχθεί το θέμα με το δικό σου τρόπο και μεθοδολογία ...

(Φιλικά πάντα, Μάκης)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Από το πρωί που έγραψα το κείμενο, είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό αλλά και πάλι το σκάλισες.
Υπενθυμίζω, σ' εσένα και σε κάθε άλλον, ότι το θέμα της ενημέρωσης για την πληρωμή ΔΕΝ το ξεκίνησα εγώ αλλά εγώ ακολούθησα τον πρώτο.
Τώρα, γιατί πέσατε επάνω μου, μάλλον, εσείς οι δύο το γνωρίζετε.

Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα παραπάνω:

(Φιλικά πάντα, Μάκης)

Τωρα τι ειπες πρωι πρωι (13:18το ειδαμε).Να μην την πεφτεις σε 38 ατομα να μην σου την πεφτει κανεις.
Τελος.-

Ψυχραιμία παλικάρια... σε δυο βδομάδες θα μιλάτε για τη χρήση και τις ευκολίες του κοινού σας player.

O Οnline έδωσε το στίγμα της συνέχειας στο power buy και είναι απολύτως εύλογο και σωστό να περιμένετε και κάποιον που δεν ευκολύνεται αυτή τη στιγμή.
Η συμφωνία ήταν για τις 28 Φεβ... υπομονή λοιπόν να πληρώσουν όλοι.

Δεν του λέμε να κρατήσει και να έχει και κανένα καβάτζα μην κάτσει κανά προβληματικό και τρέχουμε;

Σήμερα έκανα κι εγώ την πληρωμή μέσω web banking της Alpha

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Να μην την πεφτεις σε 38 ατομα να μην σου την πεφτει κανεις.
Τελος.-

Εδώ πάει το "Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις".
Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψες, θα σε συμβούλευα, καλοπροαίρετα, να το ξαναδιαβάσεις, αλλά φαίνεται ότι άλλα είναι τα αίτια του προβλήματος.

Από την πλευρά μου, σταματάω αυτή την αδιέξοδη συζήτηση, για να μην χαλάσει το topic.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Παιδια καλησπερα, υπαρχει περιθωριο να μπω και γω στο power buy ?? Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα, υπαρχει περιθωριο να μπω και γω στο power buy ?? Ευχαριστω

Αν ΔΕΝ υπαρχει, σου δινω ευχαριστως το δικό μου.

Εδώ πάει το "Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις".
Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψες, θα σε συμβούλευα, καλοπροαίρετα, να το ξαναδιαβάσεις, αλλά φαίνεται ότι άλλα είναι τα αίτια του προβλήματος.

Από την πλευρά μου, σταματάω αυτή την αδιέξοδη συζήτηση, για να μην χαλάσει το topic.

Τελευταιο που γραφω με καμια διαθεση να προσβαλλω,ουτε εσενα ουτε 38,ουτε 138 ατομα:
28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Ψυχραιμία παλικάρια... σε δυο βδομάδες θα μιλάτε για τη χρήση και τις ευκολίες του κοινού σας player.

O Οnline έδωσε το στίγμα της συνέχειας στο power buy και είναι απολύτως εύλογο και σωστό να περιμένετε και κάποιον που δεν ευκολύνεται αυτή τη στιγμή.
Η συμφωνία ήταν για τις 28 Φεβ... υπομονή λοιπόν να πληρώσουν όλοι.

Κανενα προβλημα Νικο.Σταματαω εδω κ ζητω συγνωμη για το off topic..

αν κοιτάξεις τα specs του 303d και του base 3d θα καταλάβεις τι λέω για το HD audio. Στo 303d αναφέρεται ξεκάθαρα ενώ στο 303d όχι. Και δεν είναι λάθος.

το 180 ισχύει για τώρα, ίσως πάει στα 200 σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο επειδή η dune αύξησε τις τιμές

3D ISO παίζει μια χαρά και το med μέσω δικτύου φτάνει να είναι μέσω NFS. Μέσω SMB σε κάποια ίσως να έχει κολλήματα.
Για τα dune λένε ότι παίζει μια χαρά και στo NFS και στο SMB.
Δε μπορώ να πω ότι το πιστεύω ιδιαίτερα γιατί τώρα τελευταία χρήστης dune από εκεί που έλεγε για απρόσκοπτη χρήση το γύρισε σε λίγα κολληματάκια σε προηγούμενο μοντέλο που δεν υπάρχει στο καινούριο.

Γενικά σωστά τα λες ... :2thumb22sup:

Μωρέ σωστά τα λέω αλλά μας την είπε και το κατάστημα! Πωλείται σε κανένα online shop (ή και offline στην Θεσσαλονίκη) εκτός από τα 2 που βγάζει το skroutz? Το ένα δεν παίρνει πιστωτικές (έλεος στις μέρες μας) οπότε χρεώνει την αντικαταβολή και για κατάθεση σε τράπεζα δυσκολάκι μιας και πρέπει να φύγω από την δουλειά για να το κάνω αυτό (δεν συνεργάζεται με την τράπεζά μου για internet banking) και το άλλο έχει πρόβλημα και η σελίδα του checkout βγάζει σφάλμα!

Γενικά από που παίρνω το Dune 303D? έχει κανείς υπόψη του; Σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη δεν με πειράζει να πάω αφού μπορώ να πάω αφότου σχολάσω την Τρίτη. Αλλά με τις τράπεζες έχω ένα θέμα... όχι οτι είναι αδύνατο, αλλά με δυσκολεύει αρκετά και δεν θέλω να υποχρεωθώ να με καλύψουν για να πάρω ένα media player.

Status
Not open for further replies.