Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Εάν είναι μακριά.....όχι βέβαια...
Αλλά στην ίδια πολυκατοικία.....και βέβαια!

(Το κάνω ήδη..:D)

αμόλα καλούμπα;

Καλάααααα.....
Θα τα ξαναπούμε όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια σας .....
ο 14χρονος θα θέλει να ακούσει dubstep στο δωμάτιό του (δεν μιλάω κινέζικα φαντάζομαι...:D) και εσύ από την άλλη σε flac τα Best of New York Sessions, ενώ παράλληλα η μικρή Christina Perri. = 3 δίκους ? Αμ δε σφάξανε.

Η θα πάρω για κάθε θεματικό προσανατολισμό μου κι ένα δίσκο ?
(Ωστε ....δώστε προσοχή σε κάτι που ξεχάσατε : να αποφύγω το γράψε - σβήσε των περιεχομένων αλλάζοντας τα έτσι ώστε να τα προσαρμόζω σε σχέση με την αυξομοίωση των δεδομένων τους? )
Δεν πάτε καλά παλληκάρια μου :D :flipout:

Βρε NAS και dry bread!! 4*3T = 12T και το σπουδαιότερο......νάχω και το κεφάλι μου ήσυχο μην πέσει κανενός κάτω ο δίσκος και τα χάσω όλα......

ρε δε μας παρατατε με τα παρασιτα σας;
Τα κουβαδακια σας και σ'αλλο νημα,ξουυυυτττττ.

Κανενα νεοτερο εχουμε;

Να επανέλθουμε:
Μίλησα με τον αντιπρόσωπο . Μου είπε ότι τα med φορτώθηκαν χτες.
Επίσης μου ανέφερε ότι για όσους δεν έχουν ακόμα πληρώσει αύριο είναι η τελευταία μέρα εάν το έχουν ξανασκεφτεί και θέλουν να συμμετάσχουν (3-4 είναι νομίζω)
Εάν δεν πληρώσουν τότε μπορούν να αντικατασταθούν με νέους 3-4 οι οποίοι δεν είχαν δει το νήμα και έχουν εκδηλώσει επιθυμία.
Αλλά η τιμή των 130 ευρώ αντιστοιχεί στο πλήθος των δηλωμένων συμμετεχόντων.
Εάν καλυφθεί αυτό δυστυχώς η τιμή του player θα επανέλεθει στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Υ.Γ. Του ανέφερα και για την επιθυμία power buy σε 1000 και μου είπε ότι θα θίξει το θέμα και όποτε πάρει απάντηση θα μας πει .

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Καλάααααα.....
Θα τα ξαναπούμε όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια σας .....
ο 14χρονος θα θέλει να ακούσει dubstep στο δωμάτιό του (δεν μιλάω κινέζικα φαντάζομαι...:D) και εσύ από την άλλη σε flac τα Best of New York Sessions, ενώ παράλληλα η μικρή Christina Perri. = 3 δίκους ? Αμ δε σφάξανε.

Η θα πάρω για κάθε θεματικό προσανατολισμό μου κι ένα δίσκο ?
(Ωστε ....δώστε προσοχή σε κάτι που ξεχάσατε : να αποφύγω το γράψε - σβήσε των περιεχομένων αλλάζοντας τα έτσι ώστε να τα προσαρμόζω σε σχέση με την αυξομοίωση των δεδομένων τους? )
Δεν πάτε καλά παλληκάρια μου :D :flipout:

Βρε NAS και dry bread!! 4*3T = 12T και το σπουδαιότερο......νάχω και το κεφάλι μου ήσυχο μην πέσει κανενός κάτω ο δίσκος και τα χάσω όλα......

δίσκους θα πάρεις θες δε θες...

mine 7 y old... no probleb
dubstep, perri forbiten (να αγοράσει δικό του σύστημα και να στήσει δίκτυο/δισκους, απο μένα ένα docking δώρο λολ)

(post hunting έχει καταντήσει το θέμα mp / δίκτυο σε κάθε άσχετο νήμα!:twoguns:)

Νικόλα θα μου φέρεις κανα παιδικό να γράψω? :Banane0:

γιατί να σου φέρει αφού μπορείς να κάνεις streaming
εσύ με docking station streaming kaput χωρίς έξτρα μηχάνημα :flipout:

για να μην σε πληγώσει αν τους έπαιρνε όλους μαζί :music-smiley-005:

Επειδή ακούω συνέχεια για 3d fp και hd audio αξίζει να κατεβάσετε 20gb για μια ταινία; Πόσες ώρες καίει το pc πόσο πληρώνετε για ratio και σκληρούς;
Μήπως το δισκακι σε αυτά τα μεγέθη βγαίνει πιο οικονομικό;

Επειδή ακούω συνέχεια για 3d fp και hd audio αξίζει να κατεβάσετε 20gb για μια ταινία; Πόσες ώρες καίει το pc πόσο πληρώνετε για ratio και σκληρούς;

γύρω στα 8-10 η ταινία μου έρχεται, ανάλογα το πόσο μεγάλος (οικονομικός) είναι ο δίσκος (μιλάω για iso των 40+ GB)

Οι αντιγραφές σε ΒRD απαιτεί έξτρα δισκογραφικό και χρόνο. Για μένα δεν κάνει, αλλά στη περίπτωση SACD μια χαρά βολεύτηκα και με αυτό... σε DVD δισκάκια και δεκάδες τίτλοι... κόστος ανύπαρκτο (λέγε με απόσβεση oppo 93 :BDGBGDB55:)

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Νικόλα θα μου φέρεις κανα παιδικό να γράψω? :Banane0:

250 σε υψηλή ανάλυση....(έχεις και το 7χρονο και σου λέει "Μπαμπά δεν έχει καλή εικόνα αυτό " - Για κάτι avi των 700mb........)
Οτι τραβάει η όρεξή σου !!!!!

γύρω στα 8-10 η ταινία μου έρχεται, ανάλογα το πόσο μεγάλος (οικονομικός) είναι ο δίσκος (μιλάω για iso των 40+ GB)

Οι αντιγραφές σε ΒRD απαιτεί έξτρα δισκογραφικό και χρόνο. Για μένα δεν κάνει, αλλά στη περίπτωση SACD μια χαρά βολεύτηκα και με αυτό... σε DVD δισκάκια και δεκάδες τίτλοι... κόστος ανύπαρκτο (λέγε με απόσβεση oppo 93 :BDGBGDB55:)

Σορρυ κιόλας αλλα γιατί να μην πάρεις το αυθεντικό bluray?
Με το κοστος των δίσκων και του ρεύματος δύσκολα μπορώ να δικαιολογήσω κάτι μεγαλύτερο απο 720p προσωπικά. Απο εκεί και πάνω μπορώ να πάρω το δισκακι σε προσφορά και να έχω και εξτρας και hd audio και τα παντα.

και μετά θα το σώσεις σε ένα σκληρό σαν ISO ώστε όταν σου μείνει το δισκάκι στο χέρι τότε να έχεις ένα αντίτυπο έτοιμο.

Έχω πάρει και σουβέρ, όσα βρίσκω σε κοντινή αξία και κάποια που τα θέλω και έτσι αγοράζονται φυσικά... μια χαρά!
κατα τα άλλα με τις λίγες που έχω τώρα, μιας και δεν είναι πολλές αυτές που θα ξαναέβλεπα, το έξτρα κόστος αγοράς τους είναι μη αποδεκτό για μένα, ειδικά όταν γνωρίζω ότι σε 5-10 χρόνια θα είναι πεταμένα λεφτά όπως συνέβη και με το DVD άλλωστε.

720p imo μόνο serials και ταινίες που απο πριν ξέρεις ότι θα φύγουν σούμπητες. Δεν πλήρωσα tv για 720p. Άσε που η όλη συζήτηση δεν έχει νόημα αν μιλάμε για υποδεέστερη εικόνα.

ps. Eντέλει απ'ότι κατάλαβα και να μην το πολυκουράζουμε εκτός απο τον papdoux και το med, δεν υπάρχει άλλος που να αναπαράγει σωστά απο δίκτυο 3D iso + HD Audio... σωστά?
και μετά μιλάμε για λίθινη εποχή... :SFGSFGSF: είμαι περίεργος για το τι υποχωρήσεις θα μπορούσαν να κάνουν μερικοί για τις μουσικές τους. θα μου πεις και το mp3 καλό είναι... :2thumb22sup:

Last edited:
δε νομίζω να είμαι ο μόνος, αν πας στο med forum θα βρεις πολλούς :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Έχω πάρει και σουβέρ, όσα βρίσκω σε κοντινή αξία και κάποια που τα θέλω και έτσι αγοράζονται φυσικά... μια χαρά!
κατα τα άλλα με τις λίγες που έχω τώρα, μιας και δεν είναι πολλές αυτές που θα ξαναέβλεπα, το έξτρα κόστος αγοράς τους είναι μη αποδεκτό για μένα, ειδικά όταν γνωρίζω ότι σε 5-10 χρόνια θα είναι πεταμένα λεφτά όπως συνέβη και με το DVD άλλωστε.

720p imo μόνο serials και ταινίες που απο πριν ξέρεις ότι θα φύγουν σούμπητες. Δεν πλήρωσα tv για 720p. Άσε που η όλη συζήτηση δεν έχει νόημα αν μιλάμε για υποδεέστερη εικόνα.

ps. Eντέλει απ'ότι κατάλαβα και να μην το πολυκουράζουμε εκτός απο τον papdoux και το med, δεν υπάρχει άλλος που να αναπαράγει σωστά απο δίκτυο 3D iso + HD Audio... σωστά?
και μετά μιλάμε για λίθινη εποχή... :SFGSFGSF:

Με την παραλαβή, μπαίνω στο club 'streaming 3D ISO + HD Audio'. Εντυπώσεις next week

δε νομίζω να είμαι ο μόνος, αν πας στο med forum θα βρεις πολλούς :2thumb22sup:

Για το νήμα μιλάω ρε συ... βλέπεις κάποιον άλλον?
Στους δικτυακούς η εξαίρεση είσαι. Τόση ώρα μιλάμε για dts και ματρόσκες... είναι η ευκολία βλέπεις...:Banane0:

@vertical περιμένουμε με ανυπομονησία. Ϊσως το med να βάλει σε έξοδα πολλούς! :worshippy:

Last edited:

Αν δεν θέλεις να σε νοιάζει το ratio και το seed και για να μην μένει για μέρες ανοιχτό το pc, υπάρχει και η λύση σε host με premium λογαριασμό, με μικρό αντίτημο κάθε μήνα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.