Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
To nas χρειάζεται και docking, το docking δεν χρειάζεται nas.... simple as that
Tώρα γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, τι άλλο πρέπει να γίνει?

Όχι απλά κατανοητό, αλλά και αυτονόητο είναι αυτό που λες.
Σίγουρα γίνεται η δουλειά παραδοσιακά με ένα dock σε κάθε πηγή.

Απλά δέξου κι εσύ ότι και το δίκτυο για κάποιους προσφέρει πρόσθετες ευκολίες.

Εξάλλου τη λύση του dock τη χαίρεται άνετα και όποιος έχει δίκτυο.
Το δίκτυο δεν δεσμεύει τον χρήστη, αλλά τον απελευθερώνει.

Νίκολα ειναι η ανάγκες που έχει ο καθένας διαφορετικές.

Εσύ προφανως εισαι ενας χρηστης και βλέπεις 1-2 ταινίες την εβδομάδα, οπότε και ο τροπος που εχεις επιλέξει να χρησιμοποιεις (dock) ειναι υπέρ αρκετός. Αν και πάλι με ενα δίκτυο θα είχες μεγάλη ευκολία.. Αν ομως έχεις πολλούς χρήστες ή κανεις συχνές προβολές κάθε βράδυ και απο πολλα και διαφορετικα μεσα αναπαραγωγης, μονο τοτε θα καταλάβεις την σημασία ενός δικτύου. Αν είναι μόνο η απλή αναπαραγωγή και δεν σε ενδιαφέρει η back up και όλες οι άλλες δυνατότητες που παρέχει ενα δίκτυο και ένας σερβερ/νας τότε και είναι μια χαρά τα dock και εγώ αυτα χρησιμοποιούσα στην αρχή.. Αν ίσχυε η λογική σου δεν θα υπήρχε λόγος τα mp να υποστηρίζουν smb, Nfs..
Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές αρκετοί.

Συμφωνώ με τις ανάγκες του καθενός... φυσικά για τις δικές μου είναι αρκετό αυτό που έχω.... απο εκεί και ύστερα υπάρχουν πολλά ακόμα δεδομένα σήμερα.
Ένα είναι ότι κάποιος που κάνει πολλές προβολές πρέπει να δίνει το στίγμα αναφοράς για να ξέρουμε γιατί μιλάμε γιατί με 3D HD Audio πρέπει να πιάσει το τζόκερ για να τα καταφέρει με το mp (μακάρι να το έπιασαν οι φίλοι μας στο pb - όλα έτσι δείχνουν) και ένα δεύτερο ότι χωρίς δίκτυο δεν βρίσκεσαι στην λίθινη εποχή όπως είπες, ούτε πηγαινοέρχεσαι με δίσκους κάτω από τη μασχάλη.

anyway... καλό είναι να μείνουμε στην καταγραφή των απόψεων και το τι προτιμάει ο καθένας μας ας μείνει στο απυρόβλητο.

Όχι απλά κατανοητό, αλλά και αυτονόητο είναι αυτό που λες.
Σίγουρα γίνεται η δουλειά παραδοσιακά με ένα dock σε κάθε πηγή.

Απλά δέξου κι εσύ ότι και το δίκτυο για κάποιους προσφέρει πρόσθετες ευκολίες.

Εξάλλου τη λύση του dock τη χαίρεται άνετα και όποιος έχει δίκτυο.
Το δίκτυο δεν δεσμεύει τον χρήστη, αλλά τον απελευθερώνει.

Τα έχω δεχτεί εδώ και καιρό... και σε αυτό το νήμα και σε άλλα.
στη "λίθινη" εποχή αντέδρασα, δεν ξεκίνησα κάποιο θέμα. Απάντηση δίνω και την δική μου ματιά στο θέμα με τις όποιες εμπειρίες μου, λίγες ή πολλές Γιάννη.

Last edited:
Συμφωνώ με τις ανάγκες του καθενός... φυσικά για τις δικές μου είναι αρκετό αυτό που έχω.... απο εκεί και ύστερα υπάρχουν πολλά ακόμα δεδομένα σήμερα.
Ένα είναι ότι κάποιος που κάνει πολλές προβολές πρέπει να δίνει το στίγμα αναφοράς για να ξέρουμε γιατί μιλάμε γιατί με 3D HD Audio πρέπει να πιάσει το τζόκερ για να τα καταφέρει με το mp (μακάρι να το έπιασαν οι φίλοι μας στο pb - όλα έτσι δείχνουν) και ένα δεύτερο ότι χωρίς δίκτυο δεν βρίσκεσαι στην λίθινη εποχή όπως είπες, ούτε πηγαινοέρχεσαι δίσκους κάτω από τη μασχάλη.

anyway... καλό είναι να μείνουμε στην καταγραφή των απόψεων και το τι προτιμάει ο καθένας μας ας μείνει στο απυρόβλητο.

Πιαστηκες απο ενα overreact σχόλιο περί λίθινης εποχής, το οποίο είχε να κάνει, με το ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κανεις την ίδια δουλειά, πιο γρήγορα και με μηδαμινό κόπο. Φυσικά και τα dock είναι χρήσιμα ειδικά σε σχέση με τους εξωτερικούς σκληρούς με τροφοδοσία. Αλλα απο εκεί και πέρα τον κυρίαρχο λόγο έχει το δίκτυο και έρχεται επικουρικά (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) το dock ή ένας εσωτερικός δίσκος στο mp να κάλυψη τις οποιοδήποτε αδυναμίες του δικτύου όσον αφορά την αναπαραγωγή.

Οπότε ας μας ενημερώσουν οι καλύτερα εξοπλισμένοι με γρήγορα δίκτυα χρήστες και κάτοχοι του νέου Med.

Δεν νομίζω ότι μαθαίνουμε κάτι περισσότερο αν μένουμε στο σκεπτικό ότι γίνεται η δουλειά και με docking.

Ένα είναι ότι κάποιος που κάνει πολλές προβολές πρέπει να δίνει το στίγμα αναφοράς για να ξέρουμε γιατί μιλάμε γιατί με 3D HD Audio πρέπει να πιάσει το τζόκερ για να τα καταφέρει με το mp (μακάρι να το έπιασαν οι φίλοι μας στο pb - όλα έτσι δείχνουν) και ένα δεύτερο ότι χωρίς δίκτυο δεν βρίσκεσαι στην λίθινη εποχή όπως είπες, ούτε πηγαινοέρχεσαι με δίσκους κάτω από τη μασχάλη.
Ο καθένας που ενδιαφέρεται για κινηματογραφική αίσθηση με εικόνα και ηχο υψηλής ανάλυσης, παίζει με προβολέα και full bluray rips, τίποτα λιγότερο.
Νομίζω ειναι αυτονόητο. Τα 720p, 1080p ειναι μονο για σειρες και στην tv.

Με dock δεν έχω ασχοληθεί (αγνοούσα και την ύπαρξή του μέχρι που είδα τις φωτό του dalanik λίγο πιο πίσω) , πρόσφατα όμως έδωσα τους δύο σκληρούς που είχα και αγόρασα δύο των 1tb 2,5" usb3.0 .
Μια σταλιά , καλώδιο 30 εκ. περίπου , χωρίς τροφοδοτικό φυσικά , με βόλεψαν αφάνταστα και μάλιστα είναι και οικονομική λύση .

Προχθές ήθελα στην κρεβατοκάμαρα (υπάρχει στον τοίχο μια 32" με τον prime-hd αποκωδικοποιητή στο επάνω μέρος της με ιδιοκατασκευή βάση) που ξάπλωσε ο μικρός να του βάλω μια ταινία , πήρα τον έναν που έχω τις παιδικές , τον έβαλα πάνω στον prime και σε 10 δευτ. όλα έτοιμα , στο σαλόνι έβλεπα με την σύζυγο από τον δεύτερο σκληρό μέσω του wdlive άλλη ταινία και όλα καλά .
Τώρα θα αγοράσω και έναν τρίτο για backup κυρίως φωτό και οικογενειακών βίντεο , τα οποία υπάρχουν και στους άλλους ώστε να είμαι τριπλοκαλυμμένος .

Τώρα λίθινη εποχή δεν θα το έλεγα καθώς υπάρχουν πολλοί (υπέρ αρκετοί θα έλεγα) που τις φωτογραφίες τις κρατούν στις κάρτες μνήμης των ψηφιακών μηχανών και μόλις γεμίσουν αγοράζουν άλλες , τι θα πρέπει να πούμε για αυτούς δηλαδή ?
Όπως βολεύεται κανείς .

Kαλώς ή κακώς Θαναση πρέπει να δεχτείς ότι έχεις διαφορετική αναφορά.

To καταλαβαίνω ότι με 2D θεωρείς απλά "χρήσιμους" τους εξωτερικούς δίσκους... και καλά κάνεις!
κατάλαβε και συ όμως ότι είναι "απαραίτητοι" για όσους θέλουν 3D + ΗD Audio και δεν περνάει απο το δίκτυο/mp τους.
Μακάρι να είναι η χρονιά που θα λυθεί και αυτό το θέμα βέβαια, καμία αντίρρηση σε αυτό.

Ο καθένας που ενδιαφέρεται για κινηματογραφική αίσθηση με εικόνα και ηχο υψηλής ανάλυσης, παίζει με προβολέα και full bluray rips, τίποτα λιγότερο.

άλλο flame κι αυτό...
όσοι βλέπουν απο τηλεόραση δεν ευχαριστιούνται υψηλή αναλυση...
άντε τώρα να εξηγείς πάλι περί ansi προβολέων, σκοτεινά δωμάτια και απόσταση θέασης...

Πολύ over react πέφτει βρε Θαναση, τι να πω...

έχεις τουλάχιστον υπόψιν σου τις σχέσεις μεγέθους tv και απόστασης θέασης ώστε να εκμεταλλεύεσαι την υψηλή ανάλυση?
Θες κάποιο viewing distance calculator για να ενημερωθείς? αν μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως.

η μεγαλύτερη ανάλυση είναι 1920 x 1080 όπως και να το δει η ανάλυση δεν αλλάζει
το full ΒD δεν προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση

από εκεί και πέρα, βιντεοπροβολέας ... μεγάλος κόκκος :flipout:

Kαλώς ή κακώς Θαναση πρέπει να δεχτείς ότι έχεις διαφορετική αναφορά.

To καταλαβαίνω ότι με 2D θεωρείς απλά "χρήσιμους" τους εξωτερικούς δίσκους... και καλά κάνεις!
κατάλαβε και συ όμως ότι είναι "απαραίτητοι" για όσους θέλουν 3D + ΗD Audio και δεν περνάει απο το δίκτυο/mp τους.
Μακάρι να είναι η χρονιά που θα λυθεί και αυτό το θέμα βέβαια, καμία αντίρρηση σε αυτό.
Ο Θανασης δυστυχώς έφυγε..

Εγω δεν αναφέρθηκα ποτε στο 3D μιας και μου ειναι αδιάφορο, αναφέρθηκα μόνο στην εύχρηστη και καλύτερη λύση που ανεφέρε ο φιλος tzo για τα προβληματικά 3D.
Παλι τα ιδια λεμε..
End of story.

το δίκτυο είναι δίκτυο, τα υπόλοιπα είναι ταλαιπωρία ...

Που πας βρε Θαναση νωρίς είναι...
πες μας για την υψηλή ανάλυση δυο λόγια να μπορέσουμε να δούμε και μεις οι τηλεορασάκηδες :ADFADF1:

άλλο flame κι αυτό...
όσοι βλέπουν απο τηλεόραση δεν ευχαριστιούνται υψηλή αναλυση...
άντε τώρα να εξηγείς πάλι περί ansi προβολέων, σκοτεινά δωμάτια και απόσταση θέασης...

έχεις τουλάχιστον υπόψιν σου τις σχέσεις μεγέθους tv και απόστασης θέασης ώστε να εκμεταλλεύεσαι την υψηλή ανάλυση?
Θες κάποιο viewing distance calculator για να ενημερωθείς? αν μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως.

Στην κινηματογραφική αίσθηση αναφερόμουν
Αν νομίζεις οτι με τηλεόραση έχεις κινηματογραφική αίσθηση οκ -bye-

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

η μεγαλύτερη ανάλυση είναι 1920 x 1080 όπως και να το δει η ανάλυση δεν αλλάζει
το full ΒD δεν προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση

από εκεί και πέρα, βιντεοπροβολέας ... μεγάλος κόκκος :flipout:
αλλο τα συμπιεσμένα 1080p των 6-8gb και αλλο τα 1080p του bluray.
ποιος μιλησε για μεγαλύτερη αναλυση. για bitrate ισως..

Α οκ...
δηλαδή αυτό

για το: παίζει σε προβολέα και τίποτα λιγότερο...

και τα καταραμένα full rips...
και τα 1080p στη tv...

είναι η κοινή λογική? :ADFADF1:

ξέρω ξέρω... άλλο θα εννοούσες πάλι...

βαριά νύχτα και απόψε:award:

Με το "λίθινη εποχή" γιατί προσβάλλεστε;

Αν βοηθάει, τον εαυτό μου τον θεωρώ στη λίθινη εποχή που έχω 100άρι δίκτυο και δεν φρόντισα (ακόμη) να το αναβαθμίσω με 1000άρι.

Σε φόρουμ τεχνολογίας είμαστε και ψαχνόμαστε για το καλύτερο δυνατό που μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία. Αν είναι να έχουμε ως αναφορά άλλους που κρατάνε τις φωτό τους στην κάρτα μνήμης όπως αναφέρθηκε, ζήτω που καήκαμε!

το 1080p είναι 1080p.
Η δειγματοληψία είναι δειγματοληψία.
το bit είναι bit.
Η αυθυποβολή είναι αυθυποβολή.

Α οκ...
δηλαδή αυτό

για το: παίζει σε προβολέα και τίποτα λιγότερο...

και τα καταραμένα full rips...
και τα 1080p στη tv...

είναι η κοινή λογική? :ADFADF1:

ξέρω ξέρω... άλλο θα εννοούσες πάλι...

βαριά νύχτα και απόψε:award:
Ποιος μιλησε για κοινη λογικη.. το τι κανω εγω με ρωτησες και σου απαντησα.. κακως..
Για κινηματογραφική αίσθηση μίλησα...

Στην κινηματογραφική αίσθηση αναφερόμουν
Αν νομίζεις οτι με τηλεόραση έχεις κινηματογραφική αίσθηση οκ -bye-

Kατα τη γνώμη σου ποιος έχει καλύτερη εικόνα (σε επιδόσεις και θέαση)

ένας με μια 50άρα στα δύο μέτρα ή ένας με 100" πανί στα 5 μέτρα?
(τα νούμερα δεν είναι τυχαία βέβαια)

κινηματογραφική αίσθηση, όπως τη νιώθει κανείς

Status
Not open for further replies.