ποια αυτονόητα ... η κινηματογραφική αίσθηση είναι αυτονόητη;
και το star trek έχει κάποια αυτονόητα, η τηλεμεταφορά, ταχύτητα τους φωτός ... και οι παραγωγοί, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος του σταρ τρεκ ξέρουν τι λένε ...
Οχι ρε συ..
ποια αυτονόητα ... η κινηματογραφική αίσθηση είναι αυτονόητη;
και το star trek έχει κάποια αυτονόητα, η τηλεμεταφορά, ταχύτητα τους φωτός ... και οι παραγωγοί, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος του σταρ τρεκ ξέρουν τι λένε ...
Σε 40αρα και απο τα 3μετρα πολύ πιθανό να μην διακρίνονται ουτε οι διάφορες 720p k 1080p..Η άλλη ψυχή σου έλεγε ότι δεν μπορείς να κρίνεις για κάποια πράγματα για την εικόνα λόγο του μεγέθους που βλέπεις.
Δεν σε κατηγόρησε γιατί έχεις 40άρα. Ο καθένας όπως την βρίσκει και του αρέσει.
Αλλά ρε αδερφέ πρέπει να έχεις φάει πολύ κόλλημα. Δεν εξηγείται αλλιώς με αυτά που διαβάζω για το μέγεθος.
Οχι ρε συ... Το γεγονός ότι σε 100 ιντσες είναι πιο ωραίο το home cinema από 40 ίντσες. Μη μου πεις ότι δεν συμφωνείς....
είναι πιο εντυπωσιακό ... φτάνει να μην κρέμονται καλώδια ... :aktion033:
900 δεν ηταν και καμια σουπερα τιμη.
Εγω στην Πανυ που πηρα εκοψα 80 ευρω απο το Multirama χωρις power buy
Σε οσο μεγαλύτερη οθόνη τα προβάλεις, τοσο οι διαφορές θα αμβλύνονται.. Μην περιμένεις να διακρίνεις μεγάλες διαφορές σε μικρη tv...
Εννοείς μάλλον ότι οξύνονται οι διαφορές.
τεσπα...
+++
Αν δεν ορίσετε απόσταση θέασης δουλειά δεν γίνεται. Μην το παραλείπετε αυτό γιατί είναι το σημαντικότερο.
όλα τα υπόλοιπα... αυτόφωτη ή ετερόφωτη προβολή είναι εις βάρος του πανιού.
Όποιος διαφωνεί παρακαλώ μετρήσεις αντίθεσης, ακρίβειας χρωμάτων, εντυπώσεις κίνησης.
Η αίσθηση όντως είναι διαφορετική λόγω μεγέθους του πανιού και μεγάλης γωνίας θέασης... αυτό όμως είναι αίσθηση.
Ούτε μέτρηση ούτε γεγονός. απλά προτίμηση.
Και λίγο τροφή για σκέψη
ποιός έχει καλύτερη κινηματογραφική αίσθηση? Αυτός που κάθεται πρώτη σειρά στο σινεμά ή αυτός που κάθεται τελευταία?
ή αυτό που βλέπει σε μόνιτορ 20άρι στους 40 πόντους?
Ποιός απολαμβάνει τα καλά του full ΗD και ποιός όχι?
ps. Θανάση εσύ μην απαντάς, το ξέρουμε ότι γνωρίζεις :ADFADF1:
Σωστά, με πρόδωσε το tablet.Εννοείς μάλλον ότι οξύνονται οι διαφορές.
τεσπα...
Νίκο μετά συγχωρησεως και μόνο που δεν εντυπωσιαστηκες από τον planar εμένα μου φτάνει για να καταλάβω ότι είσαι σε άλλο μήκος κύματος και έχεις αλλά γούστα αλλά να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι και ο μόνος από αυτούς που τον έχουν δει.
Φιλικά πάντα
Νεκτάριε είμαι όντως τηλεορασάκιας και όντως θεωρώ αυτό που βλέπω σπίτι μου τεχνικά καλύτερο απο αυτό που είδα στον planar.
Aπό την άλλη ήταν ανέλπιστα κοντά και μάλιστα όχι σε "μαύρο σπίτι" (δεν το περίμενα) και αν συνυπολογίσεις ότι είναι αδύνατον να μπορέσω να έχω κάποια tv στις 80-90 ίντσες που θέλω είναι ότι καλύτερο έχω δει και θα ήθελα. Ενθουσιάστηκα λοιπόν και μάλιστα πολύ!!! Το είπα και στον Μπάμπη άλλωστε και στη παρέα κατ´ ιδίαν...
Απο εκεί και πέρα, αν κάποιος βλέπει τον όποιον planar δίπλα στη kuro, πρέπει να είναι ή τυφλός ή ψεύτης για να μην καταλαβαίνει ποιο είναι τεχνικά αρτιότερο. και αυτό το θεωρώ γεγονός και πέραν κάθε αμφιβολίας.
Αντιλαμβάνομαι ότι άλλοι προτιμούν την αίσθηση και άλλοι το τεχνικά αρτιότερο και το σέβομαι. Άλλωστε και εγώ δεν έχω κατασταλάξει προς τα που κλείνω, λόγω έλλειψης εμπειριών με τα προβόλια.
Νεκτάριε είμαι όντως τηλεορασάκιας και όντως θεωρώ αυτό που βλέπω σπίτι μου τεχνικά καλύτερο απο αυτό που είδα στον planar.
Aπό την άλλη ήταν ανέλπιστα κοντά και μάλιστα όχι σε "μαύρο σπίτι" (δεν το περίμενα) και αν συνυπολογίσεις ότι είναι αδύνατον να μπορέσω να έχω κάποια tv στις 80-90 ίντσες που θέλω είναι ότι καλύτερο έχω δει και θα ήθελα. Ενθουσιάστηκα λοιπόν και μάλιστα πολύ!!! Το είπα και στον Μπάμπη άλλωστε και στη παρέα κατ´ ιδίαν...
Απο εκεί και πέρα, αν κάποιος βλέπει τον όποιον planar δίπλα στη kuro, πρέπει να είναι ή τυφλός ή ψεύτης για να μην καταλαβαίνει ποιο είναι τεχνικά αρτιότερο. και αυτό το θεωρώ γεγονός και πέραν κάθε αμφιβολίας.
Αντιλαμβάνομαι ότι άλλοι προτιμούν την αίσθηση και άλλοι το τεχνικά αρτιότερο και το σέβομαι. Άλλωστε και εγώ δεν έχω κατασταλάξει προς τα που κλείνω, λόγω έλλειψης εμπειριών με τα προβόλια.
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Για ρωτά τον Μανώλη για ποιο ειναι τεχνικά άρτιοτερο γιατι εγώ τον εχω ρωτήσει. Και για την ιστορία κι εγώ kuro εχω και βλέπω μόνο σειρές. Μέχρι εκεί. Ταινία σπάνια να δω. Μόνο προβολέα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.