Επισης αποτι εμαθα, ερχονται σημερα το μεσημερι κι απο αυριο αρχιζει διανομη !
Οπωσδήποτε μέχρι Σάββατο παιδιά! Μετά αρχίζει και η νηστεία... δεν θα μπορούμε να φάμε πίτσα!
Οπωσδήποτε μέχρι Σάββατο παιδιά! Μετά αρχίζει και η νηστεία... δεν θα μπορούμε να φάμε πίτσα!
έχει βούτυρο :ADFADF1:
μπύρα που κάνει καλό :award:
ΠΙΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ
Για ζύμη
1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
1 κομμάτι μαγιά σαν αμύγδαλο
1 κοφτό κουταλάκι ζάχαρη
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
αλεύρι σκληρό (όσο πάρει)
για τη γέμιση
Κρεμμύδια ξερά
Μανιτάρια
Ντομάτα φρέσκια κομμένη
Πιπεριά πράσινη
Ελιές
Ρίγανη
Κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
.
Λιώνουμε στο νερό τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι ώστε να γίνει το μίγμα ζυμάρι. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης έως ότου γίνει μαλακήΌταν η ζύμη αρχίζει να ξεκολλάει απ' τη λεκάνη είναι έτοιμη.
Σοτάρουμε με λίγο λάδι τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες.
(Χρειάζονται αρκετές ντομάτες ώστε να καλυφθεί πλούσια η ζύμη, ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού). Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και το τοποθετούμε στο ταψί. Το τρυπάμε με το πιρούνι για να μην φουσκώσει και το αλείφουμε με λάδι και κέτσαπ.
Ρίχνουμε έπειτα τη σάλτσα που φτιάξαμε και στη συνέχεια τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές ροδέλες και τις ελιές καθαρισμένες. Ραντίζουμε με λάδι και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο επί 25 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία
Για προβόλι μόνο και πάνω από 100 ίντσες. Αν τη φάς με τηλεόραση μάλλον θα σου κάτσει βαριά. Εμένα το κρεμμύδι με dts με πειράζει. Mε hdaudio δεν έχω πρόβλημα :ADFADF1:
ποπκορν με βούτυρο
Μόλις μίλησα με τον κύριο Απόστολο για να του πω πως αν λόγω firmware μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση μιας και είμαι και μακρυά , μπορεί να μου το στείλει και άνευ . Μου επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη και πως πρώτα θα φύγουν τα της επαρχίας ώστε να παραλάβουμε σχεδόν όλοι μαζί .
Θέλω να τον συγχαρώ δημόσια καθώς οι της επαρχίας έχουμε κάποια θέματα με αγορές από μακρυά (όσοι είναι εκτός μεγαλουπόλεων καταλαβαίνουν τι θέλω να πω) , ο συγκεκριμένος φαίνεται να τα γνωρίζει και πράττει ανάλογα .
Μπράβο και πάλι μπράβο .
Καλα ετσι και περασει το firmware και μας προλαβει μεχρι την Παρασκευη(ας μας δωσει μια προτερεοτητα),ειναι αψογος!!
Νίκο, θα μας ενημερώσεις εσύ εδώ στο topic για όσους είναι να πάμε για παραλαβή από το μαγαζί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.