Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Επισημαίνει : "Δεν συμπεριλαμβάνονται τα πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με τους τελωνειακούς δασμούς ή/και φόρους."............

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

οσο για πληκτρολογιο εγω εχω
http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3848

ειναι βεβαια ακριβουτσικο αλλα σιγουρα αρκετα καλο

Δεν ξερω ομως αν συνεργαζετε με το prodigy

Αυτό και το Κ400 σκέφτομαι και εγώ. Αν μπορείς μόλις το δοκιμάσεις ενημέρωσε με για το αν συνεργάζεται.

Τελικα δευτερα παραλαμβανουνε?μαλιστα,το θεμα ειναι θα μας προλαβουν ολλους?διοτι δεν ειμαστε και λιγα ατομα.

Το ερώτημα θα έπρεπε να είναι : τελικά ήρθαν , το ξέρουμε σίγουρα ;; προσγειώθηκε το αρεοπλάνο !!!!

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Το ερώτημα θα έπρεπε να είναι : τελικά ήρθαν , το ξέρουμε σίγουρα ;; προσγειώθηκε το αρεοπλάνο !!!!
Ελα δες και την θετικη πλευρα του πραγματος,αυτα που ερχονται ειναι νεα φουρνια,κατευθειαν απο το εργοστασιο βγηκαν.

Τόσο καιρό τη θετική πλευρά κοιτάμε , αλλά απο το πολύ κοίταγμα στραβολαιμιάσαμε :BDGBGDB55:
Άραγε Νίκο μπορούμε να μάθουμε στα σίγουρα σήμερα αν έφτασε όντος η παρτίδα ;;;;:FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Συγνώμη παιδιά εκανα λάθος στην διεύθυνση , στο παρακάτω λινκ υπαρχει το πληκτρολόγιο με δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα σύνολο 15,99 λίρες
http://www.ebay.com/itm/120749199436?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
ο ιδιος πωλητης ειναι με αυτο που εβαλα και εγω

Συγγνώμη τελικά τα έξοδα αποστολής πόσο θα είναι;πριν κανά δεκαριά σελίδες ο Νίκος για να σταματήσει το "ράδιο αρβυλα" μας ξεκαθάρισε ότι τα έξοδα δεν θα ξεπεράσουν τα 7 ευρώ!ελπίζω να ισχύει ακόμα αυτή η ανακοίνωση.Εγω προσωπικά δεν εχω δώσει ποτέ πάνω από 7 ευρώ για τέτοιες μικροσυσκευες,και θεωρώ ότι ξεφευγουμε εάν δώσουμε παραπάνω και σίγουρα μπορούν να βρεθούν πιο οικονομικές λύσεις.

Συγγνώμη τελικά τα έξοδα αποστολής πόσο θα είναι;πριν κανά δεκαριά σελίδες ο Νίκος για να σταματήσει το "ράδιο αρβυλα" μας ξεκαθάρισε ότι τα έξοδα δεν θα ξεπεράσουν τα 7 ευρώ!ελπίζω να ισχύει ακόμα αυτή η ανακοίνωση.Εγω προσωπικά δεν εχω δώσει ποτέ πάνω από 7 ευρώ για τέτοιες μικροσυσκευες,και θεωρώ ότι ξεφευγουμε εάν δώσουμε παραπάνω και σίγουρα μπορούν να βρεθούν πιο οικονομικές λύσεις.

Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, 2-3 δεν έσωσαν ποτέ κανέναν, αλλά τα 9 είναι αδικαιολόγητα. Για το Ultra πόσα είχατε πληρώσει για παράδοση στην Αθήνα, Νίκο?

Τελικα πατησαν Ελλαδα ναι ή ου;;;
Να πεσε το αεροπλανο απο Ντουμπαι θα το χαν πει οι ειδησεις ... κ αεροπειρατια να γινε και να τα πηραν ομηρους παλι θα ειχαμε ενημερωθει για τα αιτηματα των αεροπειρατων... -bye-

Παιδια, γιατι τοση τρελα με τους σκληρους εδω στο "Ελλαντα"; Eξω οι τιμες παραμενουν κανονικες, ενω εδω εχουν φυγει στα ουράνια!!!
Μου φαινεται θα πεσει πολυ e-bay στο τελος.. χεχε

AirPlay ΌΧΙ ακόμα , θα παίζει όμως με το νέο firmware σίγουρα . Τάδε εφι admin στο φόρουμ τους.

Αλήθεια τελικά τι έγινε έφτασαν στο Ελλάδα η μας βγήκε πάλι; Τιποτις ;;;;;;