Power Buy για το Xtreamer Prodigy

AirPlay ΌΧΙ ακόμα , θα παίζει όμως με το νέο firmware σίγουρα . Τάδε εφι admin στο φόρουμ τους.

Αλήθεια τελικά τι έγινε έφτασαν στο Ελλάδα η μας βγήκε πάλι; Τιποτις ;;;;;;

Το φτιάχνουν και θα το υποστηρίζει.....
Τα Prodigy είναι στο τελωνείο.....:D

Aπ 'ότι έμαθα από το τελωνείο θα βγούν αργά το μεσημέρι. Από κει και πέρα πρέπει λογικά να ξεκινήσει η παράδοση .

Πολυ καλο για να 'ναι αληθινο ακουγεται...
Φυσιολογικα, κατι θα στραβωσει παλι!!! -bye-

καλά μήν περιμένετε πρίν την Τετάρτη! ούτως ή άλλως ο άνθρωπος το είχε πεί καθαρά, ΟΤΑΝ παραλάβουνε τα prodigy, θα τα αποσυσκευάσουν όλα για να βάλουν μέσα στο κουτί την κεραία
(αν και δεν καταλαβαίνω το λόγο, δεν μπορούν απλά να την κολλήσουν απο πάνω με ένα αυτοκόλλητο?) και μετά θα ξεκινήσει η αποστολή των προιόντων στους κατόχους τους!

Για να μήν παιδεύετε ο άνθρωπος βρε παιδιά, πάρτε την Δευτέρα ένα τηλέφωνο όσοι θα περάσετε απο εκεί να παραλάβετε (φαντάζομαι και την ίδια μέρα), να του πείτε να ΜΗΝ τα ανοίξει, και να πάρετε την κεραιούλα στο χέρι!

το θεμα ειναι πως πρεπει μεχρι την Τεταρτη να τα εχει στειλει ολα, ωστε και ο ποιο μακρινος να το εχει σπιτι μεχρι την Παρασκευη (πριν τα Χριστουγεννα)

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

το θεμα ειναι πως πρεπει μεχρι την Τεταρτη να τα εχει στειλει ολα, ωστε και ο ποιο μακρινος να το εχει σπιτι μεχρι την Παρασκευη (πριν τα Χριστουγεννα)

Σωστά. Γι αυτό προτείνω, όσοι μπορείτε (και είστε εντός Αθηνών) τηλεφωνήστε να κλείσετε ραντεβού να παραλάβετε οι ίδιοι.

Και όχι πορτα πορτα ΕΛΤΑ γιατί δεν το βλέπω να έρχεται ούτε πρωτοχρονιά.

Βρε παιδιά, το "πόρτα-πόρτα" επιλέχτηκε απ' όσο ξέρω (αφού επενέβην κι εγώ...) για να μειωθεί η αξία των μεταφορικών.
Αποφασίστε πόσα μπορεί ο καθένας να πληρώσει και η πιθανότητες να παραλάβετε και την επόμενη ακόμα είναι δυνατές.... Αλλά ....με υψηλότερο κόστος...

Ξέρει κανείς αν η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο HDMI?
Γιατί αν θυμάμαι απο το site της Xtreamer έλεγε ότι έχει

Ξέρει κανείς αν η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο HDMI?
Γιατί αν θυμάμαι απο το site της Xtreamer έλεγε ότι έχει

Ναι.Εχει καλωδιο HDMI V 1.4

...................................

.................................

Σωστά. Γι αυτό προτείνω, όσοι μπορείτε (και είστε εντός Αθηνών) τηλεφωνήστε να κλείσετε ραντεβού να παραλάβετε οι ίδιοι.
Δυστυχως δεν εχουμε ολλοι μεταφορικο μεσο ρε νικολα για να παμε απο εκει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Βρε παιδιά, το "πόρτα-πόρτα" επιλέχτηκε απ' όσο ξέρω (αφού επενέβην κι εγώ...) για να μειωθεί η αξία των μεταφορικών.
Αποφασίστε πόσα μπορεί ο καθένας να πληρώσει και η πιθανότητες να παραλάβετε και την επόμενη ακόμα είναι δυνατές.... Αλλά ....με υψηλότερο κόστος...

Το χαμηλότερο κόστος απ'ότι ξέρω το έχει η γενική ταχυδρομική. Το ίδιο είπαν και άλλα παιδιά από εδώ μέσα.

Για το πορτα πόρτα του ταχυδρομείου, μου έχει τύχει να παραλαμβάνω κάτι πρώτα με το κανονικό ταχυδρομείο και μετά από το πόρτα πόρτα κάτι που είχε φύγει την ίδια μέρα.

Παιδιά η καλύτερη εταιρία είναι η Γενική Ταχυδρομική για να μπορέσουμε να παραλάβουμε και εμείς που βρισκόμαστε μακριά μέχρι την Παρασκευή.
:award:

Δυστυχως δεν εχουμε ολλοι μεταφορικο μεσο ρε νικολα για να παμε απο εκει.

Sorry ρε παιδιά.....Εγώ τόπα μόνο για να διευκολύνω τα πράγματα.
Γενική Ταχυδρομική ε? Κάτσε να το προτείνω αυτό......

Sorry ρε παιδιά.....Εγώ τόπα μόνο για να διευκολύνω τα πράγματα.
Γενική Ταχυδρομική ε? Κάτσε να το προτείνω αυτό......

Σιγουρα καλυτερη Γενική Ταχυδρομική Η εμπειρια μου απο ΕΛΤΑ "πορτα πορτα" στην πολη μου τραγικη.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα..επειδή έχω χάσει επισόδεια..ολοι κάνουμε σαν τρελοί να παραλάβουμε, εγώ εχω μείνει ακόμα με το φόβο και δεν θέλω να το ανοίξω.Υπάρχει καμιά συσκευή που παίζει...η που τουλάχιστον δεν έχει χαλάσει με πράσινες οθόνες κλπ;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα..επειδή έχω χάσει επισόδεια..ολοι κάνουμε σαν τρελοί να παραλάβουμε, εγώ εχω μείνει ακόμα με το φόβο και δεν θέλω να το ανοίξω.Υπάρχει καμιά συσκευή που παίζει...η που τουλάχιστον δεν έχει χαλάσει με πράσινες οθόνες κλπ;

Οι πρασινες οθονες δεν αποτελουν βλαβη.Υπαρχει ασυμβατοτητα HDMI
με μερικες ατυχες τηλεωρασεις

...................................my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000