AirPlay ΌΧΙ ακόμα , θα παίζει όμως με το νέο firmware σίγουρα . Τάδε εφι admin στο φόρουμ τους.
Αλήθεια τελικά τι έγινε έφτασαν στο Ελλάδα η μας βγήκε πάλι; Τιποτις ;;;;;;
Το φτιάχνουν και θα το υποστηρίζει.....
Τα Prodigy είναι στο τελωνείο.....

AirPlay ΌΧΙ ακόμα , θα παίζει όμως με το νέο firmware σίγουρα . Τάδε εφι admin στο φόρουμ τους.
Αλήθεια τελικά τι έγινε έφτασαν στο Ελλάδα η μας βγήκε πάλι; Τιποτις ;;;;;;
Τα Prodigy είναι στο τελωνείο.....![]()
Αυριο θα ξεκινησει η παραδοση;
Aπ 'ότι έμαθα από το τελωνείο θα βγούν αργά το μεσημέρι. Από κει και πέρα πρέπει λογικά να ξεκινήσει η παράδοση .
Πολυ καλο για να 'ναι αληθινο ακουγεται...
Φυσιολογικα, κατι θα στραβωσει παλι!!!![]()
το θεμα ειναι πως πρεπει μεχρι την Τεταρτη να τα εχει στειλει ολα, ωστε και ο ποιο μακρινος να το εχει σπιτι μεχρι την Παρασκευη (πριν τα Χριστουγεννα)
Και όχι πορτα πορτα ΕΛΤΑ γιατί δεν το βλέπω να έρχεται ούτε πρωτοχρονιά.
Ξέρει κανείς αν η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο HDMI?
Γιατί αν θυμάμαι απο το site της Xtreamer έλεγε ότι έχει
Δυστυχως δεν εχουμε ολλοι μεταφορικο μεσο ρε νικολα για να παμε απο εκει.Σωστά. Γι αυτό προτείνω, όσοι μπορείτε (και είστε εντός Αθηνών) τηλεφωνήστε να κλείσετε ραντεβού να παραλάβετε οι ίδιοι.
Βρε παιδιά, το "πόρτα-πόρτα" επιλέχτηκε απ' όσο ξέρω (αφού επενέβην κι εγώ...) για να μειωθεί η αξία των μεταφορικών.
Αποφασίστε πόσα μπορεί ο καθένας να πληρώσει και η πιθανότητες να παραλάβετε και την επόμενη ακόμα είναι δυνατές.... Αλλά ....με υψηλότερο κόστος...
Δυστυχως δεν εχουμε ολλοι μεταφορικο μεσο ρε νικολα για να παμε απο εκει.
Sorry ρε παιδιά.....Εγώ τόπα μόνο για να διευκολύνω τα πράγματα.
Γενική Ταχυδρομική ε? Κάτσε να το προτείνω αυτό......
Καλημέρα και καλή εβδομάδα..επειδή έχω χάσει επισόδεια..ολοι κάνουμε σαν τρελοί να παραλάβουμε, εγώ εχω μείνει ακόμα με το φόβο και δεν θέλω να το ανοίξω.Υπάρχει καμιά συσκευή που παίζει...η που τουλάχιστον δεν έχει χαλάσει με πράσινες οθόνες κλπ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.