Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση..Υπάρχει κάποια λίστα; Έχω μια Samsung B650. Με κάποια αναβάθμιση λογισμικού θα ξεπεραστεί αυτή η ασυμβατότητα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση..Υπάρχει κάποια λίστα; Έχω μια Samsung B650. Με κάποια αναβάθμιση λογισμικού θα ξεπεραστεί αυτή η ασυμβατότητα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Πως γνωριζεις οτι η tv σου θα εχει προβλημα συμβατοτητας ?

Πως γνωριζεις οτι η tv σου θα εχει προβλημα συμβατοτητας ?

Μολις παραλαβεις θα δεις.Εχουν πει στο φορουμ της XTREAMER
για αναβαθμιση λογισμικου για πληρη συμβατοτητα με ολες της TV

............................................................................................................

my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000

Μολις παραλαβεις θα δεις.Εχουν πει στο φορουμ της XTREAMER
για αναβαθμιση λογισμικου για πληρη συμβατοτητα με ολες της TV

............................................................................................................

my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000

To κακό με το set up σου εσένα.... είναι ένα ( χωρίς παρεξήγηση ε? :D ) Πως στο καλό θα δεις 3D στην 37" Απόσταση θέασης μισό μέτρο πρέπει ναχεις για να το ευχαριστηθείς.........

Υ.Γ. Ωπππσσσσ.....Λάθος !!! Δεν παίζει 3D αυτή η Philips .........

Last edited:
To κακό με το set up σου εσένα.... είναι ένα ( χωρίς παρεξήγηση ε? :D ) Πως στο καλό θα δεις 3D στην 37" Απόσταση θέασης μισό μέτρο πρέπει ναχεις για να το ευχαριστηθείς.........

Υ.Γ. Ωπππσσσσ.....Λάθος !!! Δεν παίζει 3D αυτή η Philips .........

Η philips ειναι προ 3d. Tην ειδα και επαθα με την εικονα σκαζοντας 4000 το 96
Η SONY ειναι 3d. Tη πηρα για αλλου και ειναι στο σαλονι μεχρι να παμε σε 55αρα,65αρα
Δεν με καιει και το 3d με τα γιαλια παντως. Στη SONY βλεπετε παντως εστω και 40αρα

...............................................................
my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000

Updated news :

1)Τα Prodigy και τα Sidewinder2 φορτώνονται στο φορτηγό του αντ/που αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο.
2)H υπηρεσία "πόρτα - πόρτα " - με ενημέρωσαν από το γραφείο της Elnetcom - ότι υποσχέθηκε "next day delivery"

Παιδιά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι βοήθησα όσο μπόρεσα. Ο ρόλος μου ως συντονιστή του power buy πλησιάζει στο τέλος .( Βασικά τελειώνει αφού παραλάβετε όλοι.)
Θα τα λέμε επίσης από το άλλο νήμα πια , -το κανονικό του Prodigy- με αναφορές στα προβλήματα και τις δυνατότητές του .
Λογικά σήμερα θα το τεστάρω και αύριο θα σας έχω νέα .

Υ.Γ. Καλορίζικα και καλές θεάσεις για όλους σας !!!!!

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Όσοι θέλουμε να τα πάρουμε από τα γραφεία της Elnetcom, μπορούμε δηλαδή και σήμερα;

Νομίζω ότι από αύριο θα ξεκινήσει η παράδοση. Καλό θα ήταν να τηλεφωνήσετε γιατί η παράδοση απ'όσο ξέρω θα γίνεται σε συγκεκριμένη ώρα. π.χ. 11-1 το πρωί ή 5-7 το απόγευμα ( δεν ξέρω δυστυχώς ακριβώς για να ενημερώσω αυτή τη στιγμή)

Πάντως απαράδεκτοι με τόση καθυστέρηση. Ένα συγνώμη τουλάχιστον το οφείλουν.

Updated news :

1)Τα Prodigy και τα Sidewinder2 φορτώνονται στο φορτηγό του αντ/που αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο.
2)H υπηρεσία "πόρτα - πόρτα " - με ενημέρωσαν από το γραφείο της Elnetcom - ότι υποσχέθηκε "next day delivery"

Παιδιά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι βοήθησα όσο μπόρεσα. Ο ρόλος μου ως συντονιστή του power buy πλησιάζει στο τέλος .( Βασικά τελειώνει αφού παραλάβετε όλοι.)
Θα τα λέμε επίσης από το άλλο νήμα πια , -το κανονικό του Prodigy- με αναφορές στα προβλήματα και τις δυνατότητές του .
Λογικά σήμερα θα το τεστάρω και αύριο θα σας έχω νέα .

Υ.Γ. Καλορίζικα και καλές θεάσεις για όλους σας !!!!!

Thanks onlineN FOR ALL
Περιμενουμε ΤΕΣΤ και PRODIGY

........................................................................

my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000

Ηταν η Xειροτερη εμπειρια μου σε powerbuy
Παντως Thanks onlineN σιγουρα εκανες οτι μπορουσες
Τωρα εχω αγωνια ποτε θα παραλαβω τον epson tw9000 που εχω προπαραγειλει.Αλλη πικρα και απο κει !

Last edited:
Σε ευχαριστουμε νικολα,για ολλα που εκανες,ωστε να εχουμε τελικα τα μηχανηματα πριν απο τα χριστουγεννα στα χερια μας,οπως φυσικα και τον αντιπροσωπο,που αναγκαστηκε να βγαλει λεφτα απο την τσεπη του,για να ερθουν τα μηχανηματα πιο γρηγορα.

Δεν μπορω να πω οτι χαρηκα οταν διαβασα για την υπηρεσια πορτα-πορτα, αλλα υπαρχει το φαρμακο και γι αυτη την υπηρεσια, μολις μαθεις οτι αρχισαν οι αποστολες ενοχλεις απο την επομενη και μεχρι τα χριστουγεννα το ταχυδρομειο της περιοχης σου για να παραλαβεις απο εκει... χεχε, γιατι αν τους περιμενεις να στο φερουν στην πορτα σου μαλλον θα περασει και η πρωτοχρονια.

Περα απο την πλακα, εγω ετσι κανω, γιατι τα τσιμανια των ΕΛΤΑ εχουν την υπηρεσια πορτα-πορτα αλλα πολλα καταστηματα δεν εχουν τις υποδομες courier για να το εξυπηρετησουν.

Ξεχασα να ευχαριστησω και τον Νικο στον οποιον οφειλουμε πολλα, Νικο μαζί σου και στην κολαση των Power buys :)

Αν και πιο κολαση απο την Xtreamer λιγο δυσκολο να βρεις !!

Για αυτό θα πρέπει ο αντιπρόσωπος να μας στείλει στα mails μας αριθμό αποστολής να τα ψάξουμε στα αντιστιχα τοπικά ταχυδρομια.Αυτοί έως τακτική λένε ότι πέρασαν να στο παραδοσουν αλλά ελειπες και όταν ζητήσεις να στο φέρουν απαντούν ότι θα καθυστερήσουν , Ισως μπορεσουν την αλλη μερα , αν βέβαια το βιαζεσε σε αναγκάζουν να πας και να το παραλαβαεις μόνο σου