FISHERMANDSL
Senior Member
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση..Υπάρχει κάποια λίστα; Έχω μια Samsung B650. Με κάποια αναβάθμιση λογισμικού θα ξεπεραστεί αυτή η ασυμβατότητα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Πως γνωριζεις οτι η tv σου θα εχει προβλημα συμβατοτητας ?Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση..Υπάρχει κάποια λίστα; Έχω μια Samsung B650. Με κάποια αναβάθμιση λογισμικού θα ξεπεραστεί αυτή η ασυμβατότητα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Πως γνωριζεις οτι η tv σου θα εχει προβλημα συμβατοτητας ?
Μολις παραλαβεις θα δεις.Εχουν πει στο φορουμ της XTREAMER
για αναβαθμιση λογισμικου για πληρη συμβατοτητα με ολες της TV
............................................................................................................
my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000
To κακό με το set up σου εσένα.... είναι ένα ( χωρίς παρεξήγηση ε?) Πως στο καλό θα δεις 3D στην 37" Απόσταση θέασης μισό μέτρο πρέπει ναχεις για να το ευχαριστηθείς.........
Υ.Γ. Ωπππσσσσ.....Λάθος !!! Δεν παίζει 3D αυτή η Philips .........
Όσοι θέλουμε να τα πάρουμε από τα γραφεία της Elnetcom, μπορούμε δηλαδή και σήμερα;
Updated news :
1)Τα Prodigy και τα Sidewinder2 φορτώνονται στο φορτηγό του αντ/που αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο.
2)H υπηρεσία "πόρτα - πόρτα " - με ενημέρωσαν από το γραφείο της Elnetcom - ότι υποσχέθηκε "next day delivery"
Παιδιά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι βοήθησα όσο μπόρεσα. Ο ρόλος μου ως συντονιστή του power buy πλησιάζει στο τέλος .( Βασικά τελειώνει αφού παραλάβετε όλοι.)
Θα τα λέμε επίσης από το άλλο νήμα πια , -το κανονικό του Prodigy- με αναφορές στα προβλήματα και τις δυνατότητές του .
Λογικά σήμερα θα το τεστάρω και αύριο θα σας έχω νέα .
Υ.Γ. Καλορίζικα και καλές θεάσεις για όλους σας !!!!!
Πάντως απαράδεκτοι με τόση καθυστέρηση. Ένα συγνώμη τουλάχιστον το οφείλουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.