Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Στο post #211 αναβάθμισα τα links και τις βασικές πληροφορίες.
Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους για τα λινκς .
Θέλω να πιστεύω ότι τώρα οι πληροφορίες είναι επαρκείς και ακριβέστερες.

Υ.Γ. Οσοι δεν μπορούν να δουν το excel file επειδή έχουν Mac θα τους στείλω p.m.

Kαι εμένα!!:nounder:

Μπορούμε να έχουμε το όνομα της εταιρείας, γιατί όσοι έχουν internet banking με την Πειραιώς μπορούν να πληρώσουν από εκεί.

Παιδια το λινκ τωρα βγαινει σωστα!!!αλλα γιατι δεν αναφερει τον προντιτζι?μονο αναγραφονται τα μοντελα ουλτρα!!!σαιντιγουαιντερ 2 παιζει ρολο αυτο??ευχαριστω πολυ.Και κατι ρε τελευταιο μαγκες!!!!!μεχρι ποτε εχουμε προθεσμια πληρωμης?
Υ.Γ Καλοριζικα σε ολους

Last edited:
To Prodigy δεν το αναφέρει ......γιατί δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Τα πρώτα Prodigy στην Ελλάδα θα έρθουν για εμάς εδώ τα μέλη του avclub. H σελίδα της Elnetcom θα αναβαθμιστεί απ'ότι ξέρω σε λίγες μέρες με την λιανική τιμή του Prodigy η οποία δεν θα έχει φυσικά καμμιά σχέση με την τιμή του power buy. ...:D

Ενταξει το πληρωσα και εγω!

Για να το προχωρησω λιγακι... οταν με το καλο ερθουν εμεις απο Αθηνα απο που θα τα παραλαβουμε;

Ενταξει το πληρωσα και εγω!

Για να το προχωρησω λιγακι... οταν με το καλο ερθουν εμεις απο Αθηνα απο που θα τα παραλαβουμε;

Στο προηγούμενο power buy υπήρχαν πολλοί ανυπόμονοι που τελικά πήγαν από την αντιπροσωπεία οι ίδιοι και το πήραν.
Αλλιώς θα έρθει σπίτι σας με την απόδειξη ή το Τιμολόγιο.

Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο με αυτούς που ήδη έκαναν την πληρωμή.

1) Επιλέγουμε προπληρωμή άρα δεν χρειάζεται αριθμός απόδειξης ή τιμολογίου, σωστά;

2) Το συνολικό ποσό πληρωμής μέσω easypay είναι:

150 + 23% ΦΠΑ = 184,5 . Σωστά;

3) Τα μεταφορικά τα γνωρίζουμε; Τα πληρώνουμε τώρα μέσω easypay ή με άλλον τρόπο π.χ. με την παραλαβή; Έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος αποστολής και πληρωμής των μεταφορικών; Το site της Elnetcom δεν βοηθάει και πολύ...

Οκ ολοκλήρωσα και εγώ την διαδικασια!
Ξέρεις κανείς πότε περίπου ολοκληρώνεται η πληρωμή;
Λογικά 1 ή 2 εργάσιμες!
Αντε καλορίζικο το νέο μας εργαλείο

1) Επιλέγουμε προπληρωμή άρα δεν χρειάζεται αριθμός απόδειξης ή τιμολογίου, σωστά;

3) Τα μεταφορικά τα γνωρίζουμε; Τα πληρώνουμε τώρα μέσω easypay ή με άλλον τρόπο π.χ. με την παραλαβή; Έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος αποστολής και πληρωμής των μεταφορικών; Το site της Elnetcom δεν βοηθάει και πολύ...

Υπογράφετε , παραλαμβάνετε , πληρώνετε τα μεταφορικά τα οποία δεν θα ξεπερνούν τα 7 ευρώ ανάλογα με την τοποθεσία στην Ελλάδα , ή πηγαίνετε και το παίρνετε κατευθείαν από την αντιπροσωπεία.

1) Ναι
2)Σωστά
3) Τα μεταφορικά - όπως έχω προσθέσει στα σχόλια - δεν τα πληρώνετε τώρα βέβαια....Θα τα πληρώσετε σε αυτόν που θα σας παραδώσει το προιόν

Επειδή μόλις είδα το θέμα και ψήνομαι κι εγώ, μπορείτε σας παρακαλώ εν ολίγοις να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές του με το SideWinder2? Ή αν το έχετε ξαναναφέρει να μου δώσετε ένα link...