Power Buy για το Xtreamer Prodigy

το email που λετε ειναι αυτο που σου στελνει η πειραιως αμεσως μετα την συναλλαγη(Αποτέλεσμα Συναλλαγής μέσω easypay)

το email που λετε ειναι αυτο που σου στελνει η πειραιως αμεσως μετα την συναλλαγη(Αποτέλεσμα Συναλλαγής μέσω easypay)

Ε ναι , για το άλλο απο την εταιρία θα κάνουμε λίγο υπομονή , ως τη Δευτέρα , να το δουν οι άνθρωποι ότι έγινε η πληρωμή.

Παιδια μολις εκανα την συναλαγη και μου εβγαλε τα ακολουθο μυνημα!!Η συναλλαγή σας εκτελέστηκε επιτυχώς με τα παρακάτω στοιχεία!!!Λογικα ολα εγιναν σωστα και πληρωσα και εγω το ποσο!!!Τον κωδικο συναλαγης που δινει τον χρειαζομαστε σε κατι?ευχαριστω.

Μου ηρθε και εμενα το ημαιλ παιδια!!!εχουμε να κανουμε καμια αλλην διαδικασια?η ειμαστε οκ?ευχαριστω!!!!!

Παρακαλω μία διευκρινηση, εγω πλήρωσα μεσω Easypay την πεμπτη το βραδυ,
πηρα το e-mail επιβεβαιωσης της πειραιως αμεσως, περιμενω και καποιο e-mail απο τον αντιπροσωπο; ή ειμαι οκ ; Γιατι αλλο e-mail δεν ελαβα.

Παρακαλω μία διευκρινηση, εγω πλήρωσα μεσω Easypay την πεμπτη το βραδυ,
πηρα το e-mail επιβεβαιωσης της πειραιως αμεσως, περιμενω και καποιο e-mail απο τον αντιπροσωπο; ή ειμαι οκ ; Γιατι αλλο e-mail δεν ελαβα.

Φυσικα! Οπως ολοι οσοι εχετε πληρωσει. Όπου θα δηλωσετε τα στοιχεια της διευθυνσης σας και αυτα του Τιμολογιου η της αποδειξης που πρεπει να κοπει κατα την παραδοση. Προφανως απο Δευτερα ε;

Φυσικα! Οπως ολοι οσοι εχετε πληρωσει. Όπου θα δηλωσετε τα στοιχεια της διευθυνσης σας και αυτα του Τιμολογιου η της αποδειξης που πρεπει να κοπει κατα την παραδοση. Προφανως απο Δευτερα ε;

Δηλαδη αν δεν μου στειλει και ο αντιπροσωπος e-mail, τον ενοχλω τηλεφωνικα ?

Εάν μπορείτε βγάλτε με από την λίστα του Prodigy, τελικά θα συμμετέχω στο PowerBuy του Sidewinder2..

MICRON +1
dimosx +1
fragol +1
SWISSTEC +1
samniotis +1
xristosba +1
gPaska +1
Rido21 +2
shelter +1
kikonec +1
onlineN +1
el el +1
onisim +1
akis73+1
Βασίλης Α.+1
gkpapad+1
creator +1
gtournas +1
stathis73 +1
theano DF +1
Maxsto +1
vascal +1
mtlfn +1
akis 1 +1
chris322 +1
Fireblade +1
spartan27gr +1
doll +1
FISHERMANDSL +1
qpgmr4 +1
justme +1
diablo +1
yiobi +1
Nik0sPs@r +1
soundkeeper +2
DimitrisL +1
gkazantzis +1
MadPax +1
ddjpp +1
Reyko +1
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. +1
anemos2011 +1
aekdimitris +1
dfwk +1
babis1983 +1
gismo918 +1
sokpap +1
2710 +1
Steve_369 +1
kasteli1 +1
aris464 +1
Borat +1
nmand +1
cheiron25 +2

Σύνολο 57

Το θεμα ειναι να παρουμε και σιγουρα το mini πληκτρολογιο.....;)
Αληθεια πως θα το ξερουμε πιο μπροστα ?

Το μινι πληκτρολογιο θα το εχουμε στανταρ!!!το ειπε ο αντιπροσωπος στον νικο!!!:firstprize:

παιδιά κι εγώ μέσα

ο συνδυασμός μηχανήματος + πληκτρολόγιο + τιμή είναι δελεαστικότατος!!!