Εδω να θυμισω οτι κατι παρεμφερες ειχε ξανακανει η xtreamer με το ultra οπου αρχικα διαφημιζε το μηχανακι με 16gb usb stick και μετα το γυρισε σε 8αρι (τετοιο παρελαβα και εγω)...
Τακτικες της μαμα εταιρειας και μονο...
ΥΓ. Ασχετως αν αλλαξαν (οντως) τα δεδομενα με το πληκτρολογιακι , να πω πως αν ειναι το ιδιο η παρεμφερες με του ultra, δεν χανετε απολυτως τιποτα (εσπαγε τα νευρα στους κατοχους, και μερικά μαλιστα βγηκαν προβληματικά)
Προς το παρον η Xtreamer αφησε ανοιχτο το ενδεχωμενο να γινει Shipping χωρις VAT αρα καταληγουμε σε μια τιμη 149 +35 = 184 .Δεν μπορεις πλεον να το παραγγειλεις σε αυτη τη τιμη.
Δε σου άλλαξε καμία προδιαγραφή!
Αναφερεστε καπου οτι το ui του ειναι αργο...υπαρχει καποιο σχετικο βιντεο ?
Παρακολουθώ αυτό το νήμα παρόλο που συμμετέχω στπ power buy του sidewinder. Χωρίς να έχω κάποιο άμεσο συμφέρον, ζητώ συγνώμη σε όποιον θεωρεί ότι δεν πρέπει να ανακατεύομαι. Αλλά, αν μια εταιρεία στην οποία έχω παραγγείλει κάτι ξαφνικά αλλάζει τα specs του προϊόντος, θα ήμουν πολύ δυσαρεστημένος. Οι άνθρωποι αφαίρεσαν το built-in wifi και στη θέση του έβαλαν ένα usb dongle. Αντί για passive cooling, χαρακτηριστικό το οποίο ακόμα διαφημίζουν στο συγκριτικό τους με τους "κινέζους ανταγωνιστές", έβαλαν ανεμιστηράκι. Ο τελευταίος που φταίει στην όλη ιστορία είναι ο αντιπρόσωπος. Επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος της εταιρείας και με ενημέρωσε ότι στο τέλος του μήνα θα φύγουν από Hong Kong, θα μπουν σε πλοίο που φεύγει κάθε Παρασκευή και σε 3 εβδομάδες περίπου θα είναι στην Ελλάδα. Έτσι όπως φαίνεται, τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη θα είναι όλα τα κομμάτια στα χέρια μας.
Για το prodigy αυτά; Δε μπόρεσα να βρω κάτι, ακόμα τα διαφημίζουν όπως στην αρχή. Τα ανακοίνωσαν κάπου αυτά που λες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.