Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Κάτα την δική μου άποψη, άσχετα με το αν το πληκτρολόγιο είναι καλό ή όχι, απο την στιγμή που ο αντιπρόσωπος δεσμέυτηκε ότι το πληκτρολόγιο θα δωθεί μαζί με το xtreamer ώντας pre-order, έτσι πρέπει να γίνει!
Στην τελική πρόκειται για μία αδιαμφισβήτητη παροχή την οποία ο καθένας υπολόγιζε στην τιμή της συσκευής - τώρα αν την χρησιμοποιήσει ή αν την πετάξει ή αν την πουλήσει για να μειώση το αρχικό κόστος της συσκευής, αυτό κατ'εμέ είναι δική του δουλειά.
Εγώ προσωπικά αποφάσισα να δεσμέυσω χρήματα σε μία συσκευή που θα παραλάβω μετά απο σχεδόν 2 μήνες αφ'ενός λόγω της καλύτερης τιμής που όπως προανέφερε ο vaderg υπάρχει πιθανότητα να μήν ισχύσει τελικά λόγω αποστολής των προιόντων μεσα απο EU και αφετέρου λόγω της προσφοράς του pre-order με το ασύρματο πληκτρολόγιο. Άν τίποτα απο αυτά τα δύο δεν ισχύσει τελικά τότε δεν βλέπω τον λόγο που δέσμευσα εξ'αρχής τα χρήματα μου!

κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του - εννοείται ότι δεν αναφέρομαι ούτε στον Νίκο άλλα ούτε και στο site, ούτως ή άλλως την ευθύνη της παραγγελίας την έχει εξ'αρχής η εταιρία.

Εδω να θυμισω οτι κατι παρεμφερες ειχε ξανακανει η xtreamer με το ultra οπου αρχικα διαφημιζε το μηχανακι με 16gb usb stick και μετα το γυρισε σε 8αρι (τετοιο παρελαβα και εγω)...
Τακτικες της μαμα εταιρειας και μονο...

ΥΓ. Ασχετως αν αλλαξαν (οντως) τα δεδομενα με το πληκτρολογιακι , να πω πως αν ειναι το ιδιο η παρεμφερες με του ultra, δεν χανετε απολυτως τιποτα (εσπαγε τα νευρα στους κατοχους, και μερικά μαλιστα βγηκαν προβληματικά)

Εχοντας το ultra, μακραν τοχειροτερο ασυρματο πληκτρολογιο που επιασα στα χερια μου.

Πρίν μπώ είχα διαβάσει το αντίστοιχο νήμα για power buy του ultra νομίζω! Είχε και τότε τα παραπλήσια προβλήματα ελέω xtreamer!
ΕΓΩ όταν είναι να προπληρώσω κάτι για το οποίο δε γνωρίζω, πόσο μάλιστα κοντά στα 200 την σημερινή κιόλας εποχή, προσπαθώ να συλλέξω όσες πληροφορίες μπορώ για πάρω την απόφαση μου!
Δεν νιώθω ότι εξαπατηθήκαμε γιατί αυτό το ρίσκο (χρόνος παραλλαβής & πληκρολόγιο) ήταν δεδομένο από την αρχή!
Αν φυσικά τηρούταν το χρονοδιάγραμμα και το πληκτρολόγιο θα ήταν ένα μεγάλο +!
Από τη στιγμή που θέλαμε να αγοράσουμε από την xtreamer που έχει παράδοση σε αυτού του είδους τις ασυνέπειες και το αποδεχόμαστε αρχικά δεν υπάρχει καμία εξαπάτηση από καμία πλευρά

Δεν μπορεις πλεον να το παραγγειλεις σε αυτη τη τιμη.
Προς το παρον η Xtreamer αφησε ανοιχτο το ενδεχωμενο να γινει Shipping χωρις VAT αρα καταληγουμε σε μια τιμη 149 +35 = 184 .

Ειδωμεν.

Συγνωμη δεν καταλαβα, δηλαδη θα δινουμε λεφτα και η καθε εταιρεια αλλαζει τις προδιαγραφες οποτε γουσταρει και θα λεμε και ευχαριστω ?

Αν σου πει η xtreamer οτι ξερετε τελικα ο επεξεργαστης που θα βαζαμε δεν υπαρχει, θα βαλουμε το προηγουμενο μοντελο γιατι μας συμφερει καλυτερα, θα επρεπε να το δεχτουμε?

Οταν καναμε το powerbuy η xtreamer εδινε μαζι το πληκτρολογιο (ασχετως αν ειναι για πεταμα), ο Νικος (που τον ευχαριστω θερμα για την προσπαθεια του σε ολο το powerbuy) πηρε την διαβεβαιωσει απο τον αντιπροσωπο οτι αυτο θα συμπεριληφθει μαζι με το μηχανημα.

Τωρα αν δεν ερθει μαζι τοτε προφανως μιλαμε για ξεφτιλα του αντιπροσωπου και τις ιδιας βεβαιως τις xtreamer.
Επρεπε να ειχαμε ενημερωθει νωριτερα.

Δε σου άλλαξε καμία προδιαγραφή!
Το πότε ξεκίνησε το power buy και πότε στάλθηκε η παραγγελία για όλα τα μηχανάκια μας είναι εντελώς διαφορετική! Έχει σκεφτεί κανείς ότι ενδεχωμένος όταν εστάλει η παραγγελία μας να μην ήταν μέσα στα πρώτα 1000 που έδιναν το πληκτρολόγιο;
Θα νιώθατε δηλαδή καλύτερα εάν σας έλεγαν οτι η δικιά σας παραγγελία ήταν αφορά τα μηχανήματα 1200 εως 1265 άρα δεν δικαιούστε το πληκτρολόγιο;

Δεν ειναι ετσι, ειχαμε την διαβεβαιωση απο τον αντιπροσωπο οτι το πληκτρολογιο ειναι μεσα.
Αν διαβασεις τα προηγουμενα post θα το δεις.

Onisism σωστο αυτο που λες αλλα υπηρχε διαβεβαιωση απο τον αντιπροσωπο οτι θα σταλουν και πληκτρολογια, ενδεχομενως καποιοι να μπηκαν στο Power Buy και γι αυτο

Το καταλαβαίνω!
Ας περιμένουμε τον onlineN και ας μην προτρέχουμε! Για να το είπε κάτι παραπάνω θα ξέρει... Ενδεχομένος και από την γραμματεία του αντιπροσώπου....

Δε σου άλλαξε καμία προδιαγραφή!

Παρακολουθώ αυτό το νήμα παρόλο που συμμετέχω στπ power buy του sidewinder. Χωρίς να έχω κάποιο άμεσο συμφέρον, ζητώ συγνώμη σε όποιον θεωρεί ότι δεν πρέπει να ανακατεύομαι. Αλλά, αν μια εταιρεία στην οποία έχω παραγγείλει κάτι ξαφνικά αλλάζει τα specs του προϊόντος, θα ήμουν πολύ δυσαρεστημένος. Οι άνθρωποι αφαίρεσαν το built-in wifi και στη θέση του έβαλαν ένα usb dongle. Αντί για passive cooling, χαρακτηριστικό το οποίο ακόμα διαφημίζουν στο συγκριτικό τους με τους "κινέζους ανταγωνιστές", έβαλαν ανεμιστηράκι. Ο τελευταίος που φταίει στην όλη ιστορία είναι ο αντιπρόσωπος. Επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος της εταιρείας και με ενημέρωσε ότι στο τέλος του μήνα θα φύγουν από Hong Kong, θα μπουν σε πλοίο που φεύγει κάθε Παρασκευή και σε 3 εβδομάδες περίπου θα είναι στην Ελλάδα. Έτσι όπως φαίνεται, τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη θα είναι όλα τα κομμάτια στα χέρια μας.

Παρακολουθώ αυτό το νήμα παρόλο που συμμετέχω στπ power buy του sidewinder. Χωρίς να έχω κάποιο άμεσο συμφέρον, ζητώ συγνώμη σε όποιον θεωρεί ότι δεν πρέπει να ανακατεύομαι. Αλλά, αν μια εταιρεία στην οποία έχω παραγγείλει κάτι ξαφνικά αλλάζει τα specs του προϊόντος, θα ήμουν πολύ δυσαρεστημένος. Οι άνθρωποι αφαίρεσαν το built-in wifi και στη θέση του έβαλαν ένα usb dongle. Αντί για passive cooling, χαρακτηριστικό το οποίο ακόμα διαφημίζουν στο συγκριτικό τους με τους "κινέζους ανταγωνιστές", έβαλαν ανεμιστηράκι. Ο τελευταίος που φταίει στην όλη ιστορία είναι ο αντιπρόσωπος. Επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος της εταιρείας και με ενημέρωσε ότι στο τέλος του μήνα θα φύγουν από Hong Kong, θα μπουν σε πλοίο που φεύγει κάθε Παρασκευή και σε 3 εβδομάδες περίπου θα είναι στην Ελλάδα. Έτσι όπως φαίνεται, τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη θα είναι όλα τα κομμάτια στα χέρια μας.

Για το prodigy αυτά; Δε μπόρεσα να βρω κάτι, ακόμα τα διαφημίζουν όπως στην αρχή. Τα ανακοίνωσαν κάπου αυτά που λες;

Κοιτα το post 565!
Και εγώ τωρα το πηρα χαμπάρι με το post του φίλου spyrakou!
Δε σας κρύβω ότι με ψιλοχάλασε που δεν έρχεται με ενσωματωμενη την κεραία

Και το ανεμιστηρακι δεν ειναι λιγο, θορυβος + τα οποια προβληματα μπορει να προκυψουν πχ να χαλασει

..ας μην βγάζουμε συμπεράσματα και ας μην κατηγορούμε πρόσωπα. Όλοι μας χαλαστήκαμε όλοι μας απογοητευτήκαμε από την ενδεχόμενη εξέλιξη. Καμιά φορά όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Το πληκτρολόγιο ήταν πολύ σημαντικός λόγος για πολλούς όπως και για εμένα για να γίνει η παραγγελεία. Δεν έχει σημασία αν είναι καλό ή κακό ή ανούσιο. Μας άρεσε, μας το "έταξαν" και πληρώσαμε οτι ζήτησαν. Τώρα για ανεμηστήρες και ασύρματο κλπ όντως μεγάλη ανατροπή αλλά είναι καθαρά επιλογή του εργοστασίου, είναι τεχνικό κομμάτι και οχι ασυνενοησία ή παρανόηση του προμηθευτή/αντιπροσώπου κλπ. Θα δείξει...έχουμε τόσα άλλα προβλήματα να λύσουμε καθημερινά...καλή καρδιά!