Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy
χμ, τώρα ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να με πεί καχύποπτο άλλα θα το δεχτώ....
απλά προσπαθώ να καταλάβω τί διαφορά έχει το ότι παραγγείλαμε και πληρώσαμε πρίν 2 μήνες+ με το να παραγγέλναμε μόνοι μας τώρα. Ειδικά αν δεν χρεωθούν τελικά εκτελωνισμοί κτλ στους πελάτες της xtreamer....
Αν υπολογίσουμε ότι η xtreamer δεν δίνει την usb wifi εδώ και λίγες μέρες, μήπως - λέω μήπως - ο αντιπρόσωπος τα παρήγγειλε τώρα ?
Άντε, ας μήν γίνομαι κακόπιστος άλλα οι ελλείψεις σε συνδυασμό με τον χρόνο παραλαβής.....
Λοιπόν,
Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα ( μόνο τα οποία φυσικά ξέρω γιατί από εκεί και πέρα δεν είμαι και στο μαγαζί του αντιπρόσωπου...) Εκτός της Xtreamer ο άνθρωπος έχει σαν main business τα δίκτυα (οπτικές ίνες και τέτοια.) Είναι - απ' όσο έχω καταλάβει έντιμος (ελληνο- Αυστραλός ) χωρίς ίχνος κακής ελληνικής νοοτροπίας του τύπου "τα παίρνω και φεύγω" και θύμα της επίσης - γνωστής πια - κακής νοοτροπίας της Xtreamer να μεταβάλλει ημερομηνίες , προδιαγραφές κτλπ.
Μ'αλλα λόγια, ούτε κι αυτός δεν ξέρει τι να κάνει αφού σε πρόσφατη συνομιλία μου μαζί του για τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών μας , τραβάει τα μαλλιά του γνωρίζοντας ότι έτσι όπως η Xtreamer έχει στην πορεία αλλάξει τα δεδομένα θα πρέπει να βάλει και από την τσέπη του εάν αποφασίσει να κρατήσει την δική του φήμη όρθια .
Αρα....έχουμε και λέμε :
Η παραγγελία έγινε ΠΡΙΝ κλείσει το power buy επειδή είχε υπόλοιπο ο άνθρωπος γύρω στα 8.000 ευρώ πληρωμένα σε αυτούς από προηγούμενες καταθέσεις.
Οτι αλλαγή έχει γίνει στην σύνθεση του μηχανήματος αφορά την Xtreamer . Δεν υπήρξε Prodigy ποτέ με εσωτερική κεραία ........
Επίσης ότι αλλαγή πραγματοποιήθηκε ως προς την διανομή του ήταν άγνωστη σε μας αφού όταν προτωβγήκε δεν υπήρχε η απόφαση χρησιμοποίησης κέντρου διανομής από Ευρώπη . Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι επιβαρύνσεις της διανομής αυτής γιατί λογικά έχει δοθεί σε εταιρεία courier . Εκτός κι αν έχετε ακούσει κάτι άλλο.
Τώρα....ικανότητα πρόβλεψης των εμπορικών κινήσεων της Xtreamer ΔΕΝ έχουμε!!!
Το power buy που κάναμε ήταν για να εξυπηρετήσουμε όλους εσάς , που κατά τα δεδομένα που είχαμε , η απόκτηση ενός Prodigy ήταν ασύμφορη κάνοντας μοναδικές παραγγελίες.
Τυχόν καχύποπτες εκτιμήσεις από μέρους σας απλά θα οδηγήσουν ανάλογες τέτοιες ενεργειες σε απαξίωση και υποβάθμιση στο μέλλον.