Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Kαλημερα εμφανιστηκε και στο ebay στα 200ευρο
http://www.ebay.com/itm/NEW-Xtreame...C_Drives_Storage_Internal&hash=item1c210d63a4

Nαι μόνο που δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά, θα έχει τελωνείο αν δηλώσει την πραγματική αξία, στέλνει ΜΟΝΟ Αμερική και αν κάτσει καμιά στραβή η εγγύηση είναι αμφιλεγόμενη.....
Μόνο αυτά τα ολίγα ......

Οπότε δεν μου λένε τίποτα τα 250 δολλάρια.

Αν ήταν από ευρώπη το συζητάγαμε.

<<Σε προηγουμενο ποστ περι 18500 και τοκων κλπ , να πω πολυ απλα πως καλο θα είναι πανω στην φουρια μας να μην γράφουμε πραγματα τα οποια δεν ισχυουν και πιθανοτατα προσβαλλουν και κοσμο.Για οποιο λογο και να εχει αργησει η παραγγελια , δεν νομιζω οτι η xtreamer στελνει δωρεαν 100 κομματια και πληρωνεται μετα την παραλαβη τους.Και με τοσα λεφτα πλεον δεν μπορεις να πας ουτε Βραζιλια για νεο ξεκινημα >>
δεν εννοούσα φυσικα οτι καποιος εκμεταλλεύεται 18500 για τοκους κλπ αλλα οτι και να εχουν προπληρωθεί τοσα χρηματα που δεν ξερω για σενα αλλα για πολλους απο εδω μεσα ειναι αρκετα(τα 185 μιλαμε μην παρεξηγιόμαστε κιολας)
και να περιμένουμε χωρις να ξέρουμε πότε ακριβώς θα παραλάβουμε και τι ακριβώς εντέλει θα παραλάβουμε ειναι τουλάχιστον εκνευριστικό
και εξισου εκνευριστικο ειναι καποιος να εχει προπαραγγειλει κατι γιατι κατι θα ειδε σε αυτη την προπαραγγελλια(κοστος,εξτρα κλπ κλπ ) και τελικα το μονο που γλιτωνει αν ειδα σωστα ειναι 20-30 ευρω που θα τα δώσει αν θελει να παρει την wifi antenna η το πληκτρολογιο επισης δεν εχω δει να δινεται απο τον αντιπροσωπο παντα για λογους καθυστερησης η μη συμορφωσης στα specs η δυνατοτητα ακυρωσης και αμεσης επιστροφης των χρηματων αν και ο ιδιος αντιπροσωπος ηθελε την πληρωμη μεχρι καποια συγκεκριμενη ημερομηνια για να προλαβει εντελει τι πραγμα ακριβως??
επισης δεν ξερω αν διαβασα σωστα θα υπαρξει και σημαντικη επιβαρυνση λογω φορων η εκανα λαθος σε αυτο που εγραψε ο σλοβενος αντιπροσωπος ?

Εγώ επιμένω ότι θα βοηθούσε πάρα πολύ στο να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να σταματήσουν σενάρια συνομωσίας αν έβγαινε ο αντιπρόσωπος και έλεγε ξεκάθαρα πότε έβαλε την παραγγελία στην Xtreamer. Και λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει, ένα μηχανάκι είναι για να ξεχνιόμαστε λίγο από σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητάς μας...

Αν την μισή προσοχή δίναμε στα πιο σημαντικά προβλήματα που έχει αυτός ο τόπος από ότι δίνουμε για τίς όποιες αγορές μας, οπως το prodigy, ίσως να είμασταν και σε καλύτερη κατάσταση σαν χώρα!

Included with the streamer: Wifi dongle, Mini wireless keyboard, HDMI cable, remote.
Εκεί όταν το παραγγείλεις γιατί περιλαμβάνουν και τα άλλα τα οποία υποτίθεται θα παραλαμβάναμε και μεις με προπαραγγελία κιόλας αλλά τελικά δεν θα παραλάβουμαι.

Γιατί απλά το συζητάμε μεταξύ μας για 3 μέρες χωρίς να κάνουμε κάτι.........

Εκεί όταν το παραγγείλεις γιατί περιλαμβάνουν και τα άλλα τα οποία υποτίθεται θα παραλαμβάναμε και μεις με προπαραγγελία κιόλας αλλά τελικά δεν θα παραλάβουμαι.

Γιατι ειναι απο ebay και αφορα μεμονωμενη παραγγελια απο το xtreamer shop.
Μπορουσες και εσυ να το παρεις ετσι μονος σου απο το site της xtreamer, αλλλα θα πληρωνες 250+ ...

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Αν την μισή προσοχή δίναμε στα πιο σημαντικά προβλήματα που έχει αυτός ο τόπος από ότι δίνουμε για τίς όποιες αγορές μας, οπως το prodigy, ίσως να είμασταν και σε καλύτερη κατάσταση σαν χώρα!

Εξηγησε μου σε παρακαλω τι εννοεις.
Τι σχεση εχει το prodigy με τα προβληματα τις χωρας μας ?

Το prodigy καμία! Στην προσοχή, στην αγωνία και στον εκνευρισμό που μπορεί να έχουμε απο την συγκεκριμένη αγορά!

Οταν δινεις λεφτα (που ειναι πολυτιμα αυτην την εποχη) και δεν υπαρχει η αναλογη ανταποκριση, λογικα υπαρχει και εκνευρισμος.

Μα δε ειπα το αντίθετο φίλε! Είναι δικαιολογημένα όσα νιώθουμε για το power buy!
Απλά είπα ότι εάν είχαμε και την μισή αντίστοιχη συμπεριφορά και στα άλλα προβλήματα του τόπου μας, μάλλον θα είμασταν καλύτερα!

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την υποστηρικτικη ταση καποιον απο τα μελη αυτου του forum απεναντι στο Ελληνα αντιπροσωπο.

Οταν καναμε την παραγγελια
1. ηταν η προσφορα του preorder στο site της xtreamer ? ΝΑΙ
2. ειχαμε την διαβεβαιωση οτι θα ειχαμε ολα τα δωρεαν που μας προσεφερε το preorder ? ΝΑΙ
3. εμεις πληρωσαμε λιγοτερα απο οτι μας ζητηθηκε ? ΟΧΙ
4. προπληρωσαμε το συνολο του ποσου ? ΝΑΙ

τωρα οι δικαιολογιες που υποβαθμιζουν το πληκτρολογιο την χρηση της κεραιας κ.τ.λ δεν με πειθουν !

Απλα ζηταω αυτο για το οποιο πληρωσα ?
Που ειναι λοιπον το παραλογο ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

χμ, τώρα ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να με πεί καχύποπτο άλλα θα το δεχτώ....
απλά προσπαθώ να καταλάβω τί διαφορά έχει το ότι παραγγείλαμε και πληρώσαμε πρίν 2 μήνες+ με το να παραγγέλναμε μόνοι μας τώρα. Ειδικά αν δεν χρεωθούν τελικά εκτελωνισμοί κτλ στους πελάτες της xtreamer....
Αν υπολογίσουμε ότι η xtreamer δεν δίνει την usb wifi εδώ και λίγες μέρες, μήπως - λέω μήπως - ο αντιπρόσωπος τα παρήγγειλε τώρα ?
Άντε, ας μήν γίνομαι κακόπιστος άλλα οι ελλείψεις σε συνδυασμό με τον χρόνο παραλαβής.....

Λοιπόν,
Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα ( μόνο τα οποία φυσικά ξέρω γιατί από εκεί και πέρα δεν είμαι και στο μαγαζί του αντιπρόσωπου...) Εκτός της Xtreamer ο άνθρωπος έχει σαν main business τα δίκτυα (οπτικές ίνες και τέτοια.) Είναι - απ' όσο έχω καταλάβει έντιμος (ελληνο- Αυστραλός ) χωρίς ίχνος κακής ελληνικής νοοτροπίας του τύπου "τα παίρνω και φεύγω" και θύμα της επίσης - γνωστής πια - κακής νοοτροπίας της Xtreamer να μεταβάλλει ημερομηνίες , προδιαγραφές κτλπ.
Μ'αλλα λόγια, ούτε κι αυτός δεν ξέρει τι να κάνει αφού σε πρόσφατη συνομιλία μου μαζί του για τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών μας , τραβάει τα μαλλιά του γνωρίζοντας ότι έτσι όπως η Xtreamer έχει στην πορεία αλλάξει τα δεδομένα θα πρέπει να βάλει και από την τσέπη του εάν αποφασίσει να κρατήσει την δική του φήμη όρθια .
Αρα....έχουμε και λέμε :

Η παραγγελία έγινε ΠΡΙΝ κλείσει το power buy επειδή είχε υπόλοιπο ο άνθρωπος γύρω στα 8.000 ευρώ πληρωμένα σε αυτούς από προηγούμενες καταθέσεις.
Οτι αλλαγή έχει γίνει στην σύνθεση του μηχανήματος αφορά την Xtreamer . Δεν υπήρξε Prodigy ποτέ με εσωτερική κεραία ........
Επίσης ότι αλλαγή πραγματοποιήθηκε ως προς την διανομή του ήταν άγνωστη σε μας αφού όταν προτωβγήκε δεν υπήρχε η απόφαση χρησιμοποίησης κέντρου διανομής από Ευρώπη . Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι επιβαρύνσεις της διανομής αυτής γιατί λογικά έχει δοθεί σε εταιρεία courier . Εκτός κι αν έχετε ακούσει κάτι άλλο.
Τώρα....ικανότητα πρόβλεψης των εμπορικών κινήσεων της Xtreamer ΔΕΝ έχουμε!!!
Το power buy που κάναμε ήταν για να εξυπηρετήσουμε όλους εσάς , που κατά τα δεδομένα που είχαμε , η απόκτηση ενός Prodigy ήταν ασύμφορη κάνοντας μοναδικές παραγγελίες.
Τυχόν καχύποπτες εκτιμήσεις από μέρους σας απλά θα οδηγήσουν ανάλογες τέτοιες ενεργειες σε απαξίωση και υποβάθμιση στο μέλλον.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την υποστηρικτικη ταση καποιον απο τα μελη αυτου του forum απεναντι στο Ελληνα αντιπροσωπο.

2. ειχαμε την διαβεβαιωση οτι θα ειχαμε ολα τα δωρεαν που μας προσεφερε το preorder ? ΝΑΙ

τωρα οι δικαιολογιες που υποβαθμιζουν το πληκτρολογιο την χρηση της κεραιας κ.τ.λ δεν με πειθουν !

Σε ολα εχεις δικιο εκτος απο το Νο 1.
Τις προσφορες αυτες τις κανει η xtreamer μονο σε οσους παραγγελνουν ιντερνετικα και μεμονωμενα.Προφανως αυτο δεν ισχυει στους αντιπροσωπους.Το ιδιο ειχε κανει και η xtreamer με το ultra.

Αγαπητέ φίλε,
1)Αυτά που ζητάς είναι λογικά.
2) Αυτά που είχαμε σαν δεδομένα από την Xtreamer ήταν αυτά που ανακοινώσαμε πριν γίνει το Power buy.
3) Τα αρχικά προσφερόμενα δεδομένα της Xtreamer άλλαξαν στην πορεία. π.χ. εσωτερική κεραία.
4) Ο αντιπρόσωπος - όσον αφορά το πληκτρολόγιο - θα παραγγείλει extra κάποια κομμάτια τα οποία ακόμα σκέφτεται εάν θα τα χαρίσει (μπαίνοντας μέσα ) ο άνθρωπος για να είναι εντάξει μαζί μας ή θα τα διαθέσει σε συμβολική τιμή ώστε να μην χάσει ο άνθρωπος.

Δυστυχώς όπως προανέφερα ΔΕΝ ευθύνεται αυτός ( Το γνωρίζω προσωπικά γιατί έχω δει e-mail στα οποία αναφέρεται η αλλαγή στα δεδομένα της Xtreamer και στην θέση του εγώ θα είχα αφηνιάσει.)

Στην προκειμένη περίπτωση η Xtreamer προφανώς στην βεβαιότητά της ότι έχει πετύχει το super duper μηχάνημα, βιάστηκε να το προωθήσει , υποσχόμενη ιδιάιτερα στην περίπτωση της κεραίας πράγματα που τελικά δεν τα πέτυχε. Έτσι καθυστέρησε όπως καταλαβαίνω διπλά. Μία στην ατυχή ενσωμάτωση της εσωτερικής κεραίας και μία στην πρόσθεση ως αντιστάθμισμα περισσότερων android εφαρμογών ώστε να κλείσει τα στόματα.
Το κακό είναι ότι εκτέθηκε ´´ως συνήθως αφού δεν υπήρχε ενημέρωση για τις καθυστερήσεις αυτές...και εκτεθήκαμε κι εμείς εδώ απέναντί σας αφού όλοι δεν είχαμε παρά την τελευταία στιγμή απάντηση στις απορίες μας.

Νίκο ευχαριστούμε πολύ για τις διευκρινήσεις!
Πάντως αφού έχει γίνει η παραγγελία πριν κλείσει το power buy, τα όποια παράπνα έχουμε αφορούν την Xtreamer!
Είμαι πρόθυμως να πληρώσω την κάρτα wifi που μου αναλογεί! Πρέπει να αναγνωρίζουμε τους σωστούς επιχειρηματίες!
Εμένα μου αρκεί και μόνο η σκέψη να αναλάβει το χρέος της κάρτας

Για εμένα η πιο σωστή λύση είναι να πει ο αντιπρόσωπος:
1) Σε εμάς: όποιος θέλει μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του και να πάρει πίσω τα χρήματά του στο ακέραιο.
2) Στην Xtreamer: Να του μειώσει την παραγγελία κατά 100 κομάτια (ή όσα είναι του pb), εκτός αν του δώσουν κεραία και πληκτρολόγιο χωρίς χρέωση για αυτά τα 100 κομάτια.

Το μόνο μέσο πίεσης ενός εισαγωγέα σε ένα εργοστάσιο είναι η ακύρωση παραγγελίας. Στην περίπτωσή μας δεν είναι κάτι φοβερό τα 100 κομάτια για ένα εργοστάσιο, αλλά είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.