Εμένα προσωπικά αυτό που μ’ ενοχλεί είναι που δεν έχουμε ακόμα κάποια ημερομηνία παράδοσης. Δεν θα με πειράξει τόσο εάν πχ μου πούνε ότι 10/01 τα μηχανήματα θα είναι εδώ. Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω που βαδίζουμε. Γιατί έτσι στα τυφλά και από αναβολή σε αναβολή τα μηχανήματα στο τέλος μπορεί να μας έρθουν και Φλεβάρη που λέει ο λόγος. Και όχι δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολικός, μετά από τόσους μήνες αναμονής και από τόσες αναβολές, τίποτα δεν αποκλείω. Γι’ αυτό το μόνο που θέλω είναι μια ημερομηνία και μετά ας πράξει ο καθένας όπως επιθυμεί με την παραγγελία του. Θα είναι κρίμα πχ εάν 16/12 αποσυρθώ από το power buy και μετά από πέντε μέρες τα μηχανήματα είναι εδώ. Οπότε ας δοθεί επιτέλους μία ημερομηνία, όποια κι εάν είναι αυτή, για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα και να μπορεί ο καθένας να αποφασίσει τι θα κάνει. Εγώ προσωπικά εάν είχα ήδη κάποιο media player στο σαλόνι μου θα είχα την υπομονή να περιμένω όσο χρειαστεί, αλλά επειδή έχω κουραστεί να κάθομαι μπροστά στο desktop μου για να βλέπω ταινίες, την στιγμή που παρήγγειλα ένα SW2 από το Σεπτέμβριο, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένος να περιμένω για πολύ ακόμα έτσι στα τυφλά.