Power Buy για το Xtreamer Prodigy

μαζι με εσας και εμεις οι κοπανοι που πηραμε το sidewinder2 xaxaxaxa
Ολλοι μαζι θα πρεπει να μαζευτουμε!!!αν δεν κανουμε την κινηση εμεις!!δεν θα γινει τιποτα.
Υ.Γ Αλλη φορα πριν απο καθε αγορα σε τετιες εταιριες με αυτην την απαραδεκτη νοοτροπια!!!καλο θα ειναι να ριχνουμε μαυρο.

Last edited:
Παιδια, φαγαμε τον γαϊδαρο, λιγη υπομονη ακομα και πιστευω οτι στο τελος ολα θα πανε καλα.
Το οτι η ιστορια του power buy στο prodigy κανταντησε ολίγων τι φιασκο, δεν σημαινει οτι πρεπει
να γειώνουμε και την ολη προσπάθεια. Τα power buys είναι οτι καλυτερο μπορει να
σου συμβεί σε περιπτωση που θες να αγορασεις κατι, μονο που το συγκεκριμενο εχει να κανει
με την Xtreamer και οπως καταλαβαίνεται οι σχιστοματιδες δεν χαμπαριαζουν απο αυτα.

Εγω μενω σταθερος στο power buy, παροτι εχω φαει κρυαδα, και επειδη δεν μπορω να κανω
και τιποτα αλλο, απλα περιμενω.

@spartan

χωρίς να σου δίνω άδικο, ας είμαστε και λίγο πιο διαλλακτικοί!
οι περισσότεροι είχαμε μία μικρή ιδέα σχετικά με το που μπλέκαμε όταν μπήκαμε στο group buy! Αν θυμάσαι, κάναμε και πλάκα σχετικά με τα Χριστούγεννα!
Εγώ προσωπικά ήλπιζα να παραλάβουμε πρίν φύγει ο Νοέμβρης, άλλα δυστυχώς με την xtreamer όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
Στόν αντίποδα, με το να εκβιάσουμε τον αντιπρόσωπο με επιστροφές ΔΕΝ πιέζουμε την xtreamer (η οποία δεν καίγεται απ´ότι φαίνεται αν πουλήσει ή όχι) άλλα τον άνθρωπο που πολύ πρίν βγούν στην φόρα όλα αυτά περί αποστολής απο ΕΕ κλπ δέχτηκε να μας κάνει μία καλή τιμή για να αγοράσουμε όλοι όσοι ενδιαφερόμασταν.

Επίσης αν το καλοσκεφτείς, το prodigy θα είναι πλήρως λειτουργικό σίγουρα μετά τα Χριστούγεννα, οπότε ίσως και καλύτερα που καθυστέρησε μπάς και διορθωθούν και οι παιδικές ασθένειες!
Μαζόχας δεν είμαι να δίνω τα λεφτά μου για να περιμένω άλλα προτιμώ να ρίχνω τις ευθύνες εκεί που πραγματικά πρέπει. Αν αποδειχθεί ότι κατά κάποιο τρόπο το λάθος ήταν του αντιπρόσωπου εννοείται ότι δεν χαρίζομαι, άλλα για την ώρα με όλα αυτά που ακούμε, φαίνεται το σφάλμα να είναι της xtreamer οπότε για την ώρα τουλάχιστον ξέρω ότι το μαύρο και την κακή κριτική την αξίζουν αυτοί !!!!!

ΥΓ : και εννοείται ότι ξανά pre-order ποτέ απο αυτούς μιάς και απ'ότι φαίνεται είναι το σύστημα τους έτσι (θα μας κάνουν και ρατσιστές τα @&#$@$%#@)

Last edited:
Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

spartan27gr :

Και εγω προ ημερων ειχα πεταξει αναλογη προταση (για ακυρωση παραγγελιας) μα τελικα εκανα πισω και ειπα πως αν δεν παραλαβω μεχρι 16/12 ως πραξη αυτοσεβασμου παραχωρω τη θεση μου σε αλλον. Αρχικα (οπως κ εσυ) ειχα κατα νου να μαζευτουμε για ομαδικη ακυρωση παραγγελιας, μα μετα συνειδητοποιησα πως δεν ειναι αυτο μεσο ζορισματος του αντιπροσωπου. Δε πιστευω οτι δεν το παλευει, απλα ειναι πασιφανες οτι οι κορεατες τον (και μας)εχουν γραμμενο κανονικα. Τωρα για διαμαρτυρια απευθειας στην Xtreamer αμφιβαλλω αν 100 (μαζι με τα SW2) κομματια τους λενε κατι... βεβαιως θα χουμε την ηθικη ικανοποιηση πως το παλεψαμε. Αγγλικα καλα δεν ξερω οποτε δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο επ' αυτου. Παντως ευρωπαιοι resellers γραφουν ως ημερομηνια νεας παραλαβης την 9η Δεκεμβριου. Αν ερθουν σε αυτους (κ εχουν ετοιμοπαραδοτα) και τα δικα μας οχι εγω την εκανα. Αν εχει ο Σλοβενος π.χ και μαζευτει κανας ακομα, σιγουρα θα πεσουν κ τα μεταφορικα...
ΑΗΔΙΑ καταντησε η ολη ιστορια!!!

Κι εγώ θα κάνω υπομονή. Θεωρώ πως ακυρώνοντας την παραγγελία δε χτυπάς κανέναν άλλο πέρα από το 'Ελληνα αντιπρόσωπο. Βέβαια, θα συμφωνήσω με τον φίλο gkazantzis στο ότι υπάρχει και λίγη αξιοπρέπεια, 3 μήνες για ένα media player είναι πάρα πολλοί...Ίσως τα διαθέσιμα Prodigy και SW2 θα έπρεπε να είχαν ήδη μπει στο αεροπλάνο και να ήταν εδώ. Επίσης, αν όντως διαπιστωθεί ότι άλλες χώρες έχουν στοκ τότε, καλόπιστα πάντα, θα πρέπει να πιστέψω ότι ο δικός μας αντιπρόσωπος κάτι δεν κάνει καλά. Δεν είναι δυνατόν να δίνεται προτεραιότητα σε χώρες όπως η Σλοβενία...Περιμένοντας επίσημες ανακοινώσεις λοιπόν...

ΥΓ: Πού έχει εξαφανιστεί ο Νίκος?

Εμένα προσωπικά αυτό που μ’ ενοχλεί είναι που δεν έχουμε ακόμα κάποια ημερομηνία παράδοσης. Δεν θα με πειράξει τόσο εάν πχ μου πούνε ότι 10/01 τα μηχανήματα θα είναι εδώ. Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω που βαδίζουμε. Γιατί έτσι στα τυφλά και από αναβολή σε αναβολή τα μηχανήματα στο τέλος μπορεί να μας έρθουν και Φλεβάρη που λέει ο λόγος. Και όχι δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολικός, μετά από τόσους μήνες αναμονής και από τόσες αναβολές, τίποτα δεν αποκλείω. Γι’ αυτό το μόνο που θέλω είναι μια ημερομηνία και μετά ας πράξει ο καθένας όπως επιθυμεί με την παραγγελία του. Θα είναι κρίμα πχ εάν 16/12 αποσυρθώ από το power buy και μετά από πέντε μέρες τα μηχανήματα είναι εδώ. Οπότε ας δοθεί επιτέλους μία ημερομηνία, όποια κι εάν είναι αυτή, για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα και να μπορεί ο καθένας να αποφασίσει τι θα κάνει. Εγώ προσωπικά εάν είχα ήδη κάποιο media player στο σαλόνι μου θα είχα την υπομονή να περιμένω όσο χρειαστεί, αλλά επειδή έχω κουραστεί να κάθομαι μπροστά στο desktop μου για να βλέπω ταινίες, την στιγμή που παρήγγειλα ένα SW2 από το Σεπτέμβριο, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένος να περιμένω για πολύ ακόμα έτσι στα τυφλά.

Εμένα προσωπικά αυτό που μ’ ενοχλεί είναι που δεν έχουμε ακόμα κάποια ημερομηνία παράδοσης. Δεν θα με πειράξει τόσο εάν πχ μου πούνε ότι 10/01 τα μηχανήματα θα είναι εδώ. Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω που βαδίζουμε. Γιατί έτσι στα τυφλά και από αναβολή σε αναβολή τα μηχανήματα στο τέλος μπορεί να μας έρθουν και Φλεβάρη που λέει ο λόγος. Και όχι δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολικός, μετά από τόσους μήνες αναμονής και από τόσες αναβολές, τίποτα δεν αποκλείω. Γι’ αυτό το μόνο που θέλω είναι μια ημερομηνία και μετά ας πράξει ο καθένας όπως επιθυμεί με την παραγγελία του. Θα είναι κρίμα πχ εάν 16/12 αποσυρθώ από το power buy και μετά από πέντε μέρες τα μηχανήματα είναι εδώ. Οπότε ας δοθεί επιτέλους μία ημερομηνία, όποια κι εάν είναι αυτή, για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα και να μπορεί ο καθένας να αποφασίσει τι θα κάνει. Εγώ προσωπικά εάν είχα ήδη κάποιο media player στο σαλόνι μου θα είχα την υπομονή να περιμένω όσο χρειαστεί, αλλά επειδή έχω κουραστεί να κάθομαι μπροστά στο desktop μου για να βλέπω ταινίες, την στιγμή που παρήγγειλα ένα SW2 από το Σεπτέμβριο, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένος να περιμένω για πολύ ακόμα έτσι στα τυφλά.

Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο. Μία "επίσημη" ημερομηνία παράδοσης έτσι ώστε να πράξει ο καθένας κατά συνείδηση. Και όταν λέμε ημερομηνία, εννοούμε ημερομηνία και όχι αοριστίες τύπου "αρχές τις επόμενης εβδομάδας" ή "τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας"...

Μωρε κ να σου πουν ημερομηνια θα πιστεψεις πραγμαατκα πως τοτε θα το χεις;;;

Μωρε κ να σου πουν ημερομηνια θα πιστεψεις πραγμαατκα πως τοτε θα το χεις;;;

Τουλάχιστον θα έχω κάτι να περιμένω...Με την ευκαιρία, μπήκα στο site του Σλοβένου και με τη βοήθεια του google translate είδα ότι περιμένει νέα παρτίδα στις 12/12. Για να δούμε...

Τουλάχιστον θα έχω κάτι να περιμένω...Με την ευκαιρία, μπήκα στο site του Σλοβένου και με τη βοήθεια του google translate είδα ότι περιμένει νέα παρτίδα στις 12/12. Για να δούμε...
Δηλαδη συγνωμη η σλοβενια ειναι μεγαλυτερη αγορα απο εμας?εγω νευριαζω οτι η μαμα εταιρια μας εχει γραμμενη στα παλια της τα παπουτσια.:twoguns:(και να μην ξεχασω ποσο πολυ εχει εκτεσει με αυτην την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα της και τον αντιπροσωπο στην χωρα μας).Κατι ακομα!!!αν δεν ητανε αυτο το σαιτ να κανει (τζαμπα κιολας διαφημιση) τα προιοντα της εν λογο εταιρια!!λιγοι θα την ξεραμε εδω μεσα!!και σαφως δεν θα ειχε τις πωλησεις!!!που εχει αυτην την στιγμη.!!.Το καλυτερο θα ητανε να ειχαμε επιτελους κατι επισιμο!!για να ξερουμε τελικα και που βαδιζουμε!!!και τελος σεβομαι ολλες τις αποψεις των παιδιων εδω μεσα!!και συμφωνω οτι καλυτερα θα ητανε να περιμενουμε λιγο ακομα.

Last edited:
<<Παιδια, φαγαμε τον γαϊδαρο, λιγη υπομονη ακομα και πιστευω >> αυτο δεν με βρισκει σύμφωνο γιατι μαλλον εχουμε φαει ενα κοπάδι γαιδαρους μαζι με την ουρα
τωρα για την πρόταση του φιλου στην οποια και συμφωνησα το εκανα και εγω γιατι εχω την αισθηση οτι δεν ξερει ακομα κανενας ποτε θα παραλλαβουμε ας μας έδιναν μια ημερομηνία
αλλά αντίθετα κάπου παραπάνω διάβασα ότι ολα θα γίνουν αρκει <<να μην εχουμε προβληματα με το τελωνείο >>(η κάτι τέτοιο)
αυτό πάλι ειναι καινούργιο γιατί να έχουνε δηλαδή προβλήματα με τελωνείο μονοι μας τα φέρνουμε?η μήπως ετοιμάζουν το έδαφος για εξτρα χρεωσεις ?
επίσης για την διόρθωση που ανέφερε φίλος παραπανω των παιδικων ασθενειών που πο οτι διαβάζω μονο παιδικές δεν ειναι αυτές αν διορθωθούν και όποτε διορθωθούν για συμβεί με κάποιο firmware οπότε η τώρα τα έχουμε στα χέρια μας η στις 20/12 η στις 20/1 δεν αλλαζει κατι ολοι μαζι θα περιμενουμε την διορθωση αυτη δεν ειναι δηλαδη οτι το μηχάνημα εχει πρόβλημα και θα βγάλουν αλλα μηχανήματα οπότε θα μπορούσε να πει κάποιος οτι αν παραλάβω αργότερα θα παρω απο τα καινούργια διόρθωση λογισμικού θα κάνουν
και για τον ελληνα αντιπρόσωπο αφήνω οτι θα έπρεπε να εχει ηδη ενημερώσει και αναγνωρίζω ότι πιθανή ακύρωση θα του δημιουργήσει ίσως πρόβλημα(αν και έχει προσπαθήσει αρκετά ) αλλά το εμπόριο είναι έτσι κέρδη και ζημιές και φυσικά θα έπρεπε να ξέρει οτι η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν είναι και από τις συνεπής σε χρόνους παράδοσης κλπ κλπ
για να αποφύγει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει ήδη μια ημερομηνία οπότε και να ήταν αυτή και να μην περιμένουμε χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό αφήνω δε έξω ότι ούτε καν το κομμάτι της δοκιμής δεν έχει έρθει οπότε οι πρώτοι beta testers θα ειμαστε εμεις

Αυτο που λενε ορισμενοι 'καλυτερα που αργει, αφου μεχρι να ρθει θα χει βγει και το νεο firmware και θα δουλευει σωστα' αντιλαμβανεστε πως το λεμε σε στυλ...παρηγορια στον αρρωστο!!!
Οπως σωστε λεει πιο πανω ο dimosx, να ηταν να συμβει καποια αλλαγη στο hardware τοτε οκ θα συμφονουσα πως καλυτερα που δεν εχει ερθει, μα συγγνωμη κι ολας, θα προτιμουσα να το χα και αν μου εσπαγαν τα νευρα τα προβληματα που υποσχεται να λυσει το νεο firmware, να μη το ειχα συνδεδεμενο κ να το χρησιμοποιουσα ως μπιμπελο στο επιπλο της τηλεορασης!!!:Banane0:

Αυτο που λενε ορισμενοι 'καλυτερα που αργει, αφου μεχρι να ρθει θα χει βγει και το νεο firmware και θα δουλευει σωστα' αντιλαμβανεστε πως το λεμε σε στυλ...παρηγορια στον αρρωστο!!!
Οπως σωστε λεει πιο πανω ο dimosx, να ηταν να συμβει καποια αλλαγη στο hardware τοτε οκ θα συμφονουσα πως καλυτερα που δεν εχει ερθει, μα συγγνωμη κι ολας, θα προτιμουσα να το χα και αν μου εσπαγαν τα νευρα τα προβληματα που υποσχεται να λυσει το νεο firmware, να μη το ειχα συνδεδεμενο κ να το χρησιμοποιουσα ως μπιμπελο στο επιπλο της τηλεορασης!!!:Banane0:

Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουμε κι εμείς που περιμένουμε το SW2, το οποίο υπάρχει στην αγορά αρκετούς μήνες. Καταλαβαίνω ότι μόνο με τις δικές μας συμμετοχές δε θα ερχόταν ποτέ, αλλά μετά από τόσους μήνες η τιμή του έχει φτάσει, πλέον, στην τιμή του power buy...

Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουμε κι εμείς που περιμένουμε το SW2, το οποίο υπάρχει στην αγορά αρκετούς μήνες. Καταλαβαίνω ότι μόνο με τις δικές μας συμμετοχές δε θα ερχόταν ποτέ, αλλά μετά από τόσους μήνες η τιμή του έχει φτάσει, πλέον, στην τιμή του power buy...

Καλα εσεις ειστε τα super θυματα της ολης ιστοριας!
Ειστε η παρηγορια μου πως υπαρχουν και χειροτερα... no offence!!!

Καλα εσεις ειστε τα super θυματα της ολης ιστοριας!
Ειστε η παρηγορια μου πως υπαρχουν και χειροτερα... no offence!!!

Non taken, αλλά δυστυχώς έτσι είναι...Εγώ μετακομίζω το επόμενο σ/κ, γι'αυτό και το περιθώριο που έχω δώσει στον εαυτό μου μέχρι τις 16. Όχι ότι είναι και deadline, αλλά από εκεί και πέρα βλέπουμε...

Χρόνια πολλά στον Νίκο (onlineN)!
Ελπίζω ο συνονόματος μου να έχει κάτι ευχάριστο να μας πεί τις επόμενες μέρες!
Έτσι σαν δώρο για την γιορτή μας!