Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Παιδιά συγγνώμη αν θα απογοητεύσω κάποιον, αλλά επειδή το πληκτρολόγιο το έχει φίλος μου εκτός foroum, μου είπε ότι δεν αξίζει.
Και ο Νίκος νομίζω κάπου πιό πίσω στο νήμα λέει ότι είναι για τα πανηγύρια.
Το είδα να πουλιέται εδώ στην Ελλάδα γύρω στα 50.(Από έξω γύρω στα 25).Με τα ίδια χρήματα αγοράζετε κάτι καλύτερο πιστεύω.
Ψάξτε λίγο στο ιντερνετ και θα βρείτε ένα σωρό.Βέβαια δεν ξέρω σε τι τιμή θα διαθέσει αυτά τα 20 ο αντιπρόσωπος.
Anyway απλά το λέω για όσους δεν το πάρουν ότι δεν χάνουν και τίποτα.
Η ουσία είναι να είναι καλό το player και απ'ότι μαθαίνω αυτό ισχύει.

Άντε με το καλο να το πάρετε γιατί βαρέθηκα να το δοκιμάζω και να μην έχω κανένα να ανταλαξω άποψη, όσο για το πληκτρολόγιο το έδωσα στον μικρό να παίζει με το laser που έχει για να μην το πετάξω στην ανακύκλωση, πάρτε αυτό απο το πλαίσιο.

Άντε με το καλο να το πάρετε γιατί βαρέθηκα να το δοκιμάζω και να μην έχω κανένα να ανταλαξω άποψη, όσο για το πληκτρολόγιο το έδωσα στον μικρό να παίζει με το laser που έχει για να μην το πετάξω στην ανακύκλωση, πάρτε αυτό απο το πλαίσιο.

Τι λεει ειναι καλο??

Ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη του αντιπροσωπου για το k/b της xtreamer.
Εγω ειμαι αρχικα θετικος μεχρι να ακουσω τιμη, αλλιως welcome turbo-x.

Αντε να ρθει και η αλλη βδομαδα να κανω παρτυ!!!!!

<<Η ημερομηνία είναι standard παίδες!! >> δηλαδη μιλαμε απο 15/12?και αν θελουμε να μας τα στειλουν τι κανουμε ακριβως περνουμε την εταιρεια να τα στειλουν με courier με την επιβαρυνση φυσικα?και για ενα φιλο που το εχει παρει ηδη εχει προβληματα σαν αυτα που διαβασαμε στο φορουμ της xtream ?green screen klp klp?

<<Η ημερομηνία είναι standard παίδες!! >> δηλαδη μιλαμε απο 15/12?και αν θελουμε να μας τα στειλουν τι κανουμε ακριβως περνουμε την εταιρεια να τα στειλουν με courier με την επιβαρυνση φυσικα?και για ενα φιλο που το εχει παρει ηδη εχει προβληματα σαν αυτα που διαβασαμε στο φορουμ της xtream ?green screen klp klp?

Ακριβώς! Από 15/12/2011 . Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Οσοι δεν τηλεφωνήσουν να παραλάβουν από την εταιρεία του αντ/που , θα αποσταλλούν στα σπίτια σας με κούριερ.
Οσο για τον φίλο που έχει παραλάβει ....και έχει το πρόβλημα του green screen ας πάρει στην elnetcom να τον καθοδηγήσουν...

Ακριβώς! Από 15/12/2011 . Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Οσοι δεν τηλεφωνήσουν να παραλάβουν από την εταιρεία του αντ/που , θα αποσταλλούν στα σπίτια σας με κούριερ.
Οσο για τον φίλο που έχει παραλάβει ....και έχει το πρόβλημα του green screen ας πάρει στην elnetcom να τον καθοδηγήσουν...

Μονο μην εχουμε τραβαλα νικο με πρασινες οθονες!!κατα την εταιρια το προβλημα παρουσιαζεται σε ασυμβατοτητα του με την υποδοχη hdmi σε μερικες τηλεορασεις!!απο τα λιγα που εχω διαβασει.

δεν νομιζω οτι εχει προβλημα ο φιλος που το εχει φερει απλα ρωτησα αν εχει παρατηρησει προβληματα κλπ κλπ και αν μπορουσε να μας πει τι υλοποιηση εχει πχ τι τηλεοραση τι καλωδιο hdmi εχει παρει 1.3,1.4?αυτα τουλαχιστον να ξερουμε τι γινεται γιατι απο οτι διαβαζω και εγω εχει το προβλημα με καποιες τηλεορασεις (αδικαιολογητο βεβαια) και δεν φταιει το ιδιο το μηχανημα αλλα ενα ειδους ασυμβατοτητα μεταξε τοθ chroma sampling και στο τσιπακι της RTL Chipset 1186 an βεβαια διαβαζω σωστα στο φορουμ τους επισης δεν ξερω αν εχεις φερει μονος σου το μηχανημα μπορει να πας στην elnet για σερβις αλλαγη κλπ κλπ?

Ουτε εμενα με ενδιαφερει το πληκτρολογιο (κ να με ενδιεφερε βεβαια αφου ημουν ο 39ος με τη χαρα θα μενα!)

Μαλιστα επειδη το τελευταιο καιρο γκρινιαζα αρκετα (βεβαια κ τωρα μεχρι να το δω διπλα στο ps3 μου, κραταω πισινη!) ειχα πει πως δεν θελω να μουυ σταλει η usb wifi κεραια. Αφου δεν ειναι μεσα στο κουτι του μου μοιαζει ευκολο!
Τελικα τη πληρωνει απο τη τσεπη του ο ελλην αντιπροσωπος;
Ειτε ναι ειτε οχι μου ειναι αχρειαστη και δεν τη θελω, το utp περιμενει ηδη να ... βυσματωθει!
Θα λεγα λοιπον στο πνευμα των ημερων επειδη φανταζομαι οι περισσοτεροι απο εμας θα το συνδεσουμε μεσω καλωδιου, να αφησουμε τα πεισματα του τυπου 'εγω πληρωσα γνωριζοντας οτι η κεραια ειναι μεσα' και να κανουμε δωρακι στον αντιπροσωπο καμια κεραιουλα... για τα οσα τραβηξε και εκεινος απο τους μοχθηρους σχιστοματηδες!

Προτεινω λοιπον τη δημιουργια λιστας με οσους δεν επιθυμουμε να παραλαβουμε κεραια!
Πρωτος εγω

gkazantzis

Ουτε εμενα με ενδιαφερει το πληκτρολογιο (κ να με ενδιεφερε βεβαια αφου ημουν ο 39ος με τη χαρα θα μενα!)

Μαλιστα επειδη το τελευταιο καιρο γκρινιαζα αρκετα (βεβαια κ τωρα μεχρι να το δω διπλα στο ps3 μου, κραταω πισινη!) ειχα πει πως δεν θελω να μουυ σταλει η usb wifi κεραια. Αφου δεν ειναι μεσα στο κουτι του μου μοιαζει ευκολο!
Τελικα τη πληρωνει απο τη τσεπη του ο ελλην αντιπροσωπος;
Ειτε ναι ειτε οχι μου ειναι αχρειαστη και δεν τη θελω, το utp περιμενει ηδη να ... βυσματωθει!
Θα λεγα λοιπον στο πνευμα των ημερων επειδη φανταζομαι οι περισσοτεροι απο εμας θα το συνδεσουμε μεσω καλωδιου, να αφησουμε τα πεισματα του τυπου 'εγω πληρωσα γνωριζοντας οτι η κεραια ειναι μεσα' και να κανουμε δωρακι στον αντιπροσωπο καμια κεραιουλα... για τα οσα τραβηξε και εκεινος απο τους μοχθηρους σχιστοματηδες!

Προτεινω λοιπον τη δημιουργια λιστας με οσους δεν επιθυμουμε να παραλαβουμε κεραια!
Πρωτος εγω

gkazantzis

Μη φοβασαι,Δεν μπαινει μεσα

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ο αντιπροσωπος δεν μπαινει μεσα ενοω,η κεραια μπαινει

-------------------------
my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Δεν βλεπω να ενθουσιαστηκε και κανεις με τη προταση μου... -bye-

Ποτε τελικα ο αντιπροσωπος θα ανακοινωσει εδω μεσα την εναρξη παραλαβης?εχθες διαβαζα οτι θα ανακοινωθει απο το φορουμ!!σωστα τα λεω η κανω λαθος?

ε μα μαλλον φυσικο ειναι για κατι που εχει πληρωθει τοσον καιρο και με αλλες υποσχεσεις και ακομα και τωρα δεν εχει παραληφθει και εχει και προβληματα ασε που αρκετοι δεν εχουμε καλωδιο και θελουμε την ασυρματη επικοινωνια μεσω του ρουτερ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστευτήκατε και μπήκατε στο group buy που οργάνωσε ο onlineN. Ως τώρα έχουμε αποφύγει να κάνουμε ανακοινώσεις για την πορεία του power buy γιατί μέχρι χτες δεν είχαμε μια οριστική ημερομηνία άφιξης των προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια απρόβλεπτα μεγάλη καθυστέρηση από το εργαστάσιο λόγω εσωτερικών θεμάτων και μας αναβάλλανε συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης. Η πρώτη παρτίδα έφυγε για τα δικά τους online shops και δεν επαρκούσε να καλύψει την παραγγελία μας. Ενώ προσπαθήσαμε να τα φέρουμε σε 2 δόσεις, λόγω ανεπάρκειας εμπορευμάτων, κατέληξε η μία δόση στο λιμάνι χωρίς να φορτωθεί στο πλοίο και η άλλη στη γραμμή παραγωγής της Xtreamer και έτσι καταλήξαμε, για να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε μεταφορική εταιρεία και να τα φέρουμε αεροπορικώς.
Τα προϊόντα με την άφιξή τους θα εκτελωνιστούν και θα μπούν στη διαδικασία της επανασυσκευασίας με την κεραία που προμηθευτήκαμε ξεχωριστά.
Οι αποστολές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη 15/12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποιος κύριος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί προσωπική παραλαβή θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον onlineN για τη συμβολή του και όλη του την προσπάθεια για να γίνει αυτό το power buy!
Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την αγορά σας!

Καλές Γιορτές
Δημήτρης Ζουπάνης