Άντε με το καλο να το πάρετε γιατί βαρέθηκα να το δοκιμάζω και να μην έχω κανένα να ανταλαξω άποψη, όσο για το πληκτρολόγιο το έδωσα στον μικρό να παίζει με το laser που έχει για να μην το πετάξω στην ανακύκλωση, πάρτε αυτό απο το πλαίσιο.
<<Η ημερομηνία είναι standard παίδες!! >> δηλαδη μιλαμε απο 15/12?και αν θελουμε να μας τα στειλουν τι κανουμε ακριβως περνουμε την εταιρεια να τα στειλουν με courier με την επιβαρυνση φυσικα?και για ενα φιλο που το εχει παρει ηδη εχει προβληματα σαν αυτα που διαβασαμε στο φορουμ της xtream ?green screen klp klp?
Ακριβώς! Από 15/12/2011 . Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Οσοι δεν τηλεφωνήσουν να παραλάβουν από την εταιρεία του αντ/που , θα αποσταλλούν στα σπίτια σας με κούριερ.
Οσο για τον φίλο που έχει παραλάβει ....και έχει το πρόβλημα του green screen ας πάρει στην elnetcom να τον καθοδηγήσουν...
Ουτε εμενα με ενδιαφερει το πληκτρολογιο (κ να με ενδιεφερε βεβαια αφου ημουν ο 39ος με τη χαρα θα μενα!)
Μαλιστα επειδη το τελευταιο καιρο γκρινιαζα αρκετα (βεβαια κ τωρα μεχρι να το δω διπλα στο ps3 μου, κραταω πισινη!) ειχα πει πως δεν θελω να μουυ σταλει η usb wifi κεραια. Αφου δεν ειναι μεσα στο κουτι του μου μοιαζει ευκολο!
Τελικα τη πληρωνει απο τη τσεπη του ο ελλην αντιπροσωπος;
Ειτε ναι ειτε οχι μου ειναι αχρειαστη και δεν τη θελω, το utp περιμενει ηδη να ... βυσματωθει!
Θα λεγα λοιπον στο πνευμα των ημερων επειδη φανταζομαι οι περισσοτεροι απο εμας θα το συνδεσουμε μεσω καλωδιου, να αφησουμε τα πεισματα του τυπου 'εγω πληρωσα γνωριζοντας οτι η κεραια ειναι μεσα' και να κανουμε δωρακι στον αντιπροσωπο καμια κεραιουλα... για τα οσα τραβηξε και εκεινος απο τους μοχθηρους σχιστοματηδες!
Προτεινω λοιπον τη δημιουργια λιστας με οσους δεν επιθυμουμε να παραλαβουμε κεραια!
Πρωτος εγω
gkazantzis
Μη φοβασαι,Δεν μπαινει μεσα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.