Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Τωρα μου ηρθε μηνυμα απο τον αντιπροσωπο.Πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Νικο, ο καθενας μολις παραλαβουμε.

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Τωρα μου ηρθε μηνυμα απο τον αντιπροσωπο.Πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Νικο, ο καθενας μολις παραλαβουμε.
Μου ηρθε και εμενα παιδια τωρα το ειδα!!!μια ερωτηση τα κεντρικα της εταιριας που ειναι?

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστευτήκατε και μπήκατε στο group buy που οργάνωσε ο onlineN. Ως τώρα έχουμε αποφύγει να κάνουμε ανακοινώσεις για την πορεία του power buy γιατί μέχρι χτες δεν είχαμε μια οριστική ημερομηνία άφιξης των προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια απρόβλεπτα μεγάλη καθυστέρηση από το εργαστάσιο λόγω εσωτερικών θεμάτων και μας αναβάλλανε συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης. Η πρώτη παρτίδα έφυγε για τα δικά τους online shops και δεν επαρκούσε να καλύψει την παραγγελία μας. Ενώ προσπαθήσαμε να τα φέρουμε σε 2 δόσεις, λόγω ανεπάρκειας εμπορευμάτων, κατέληξε η μία δόση στο λιμάνι χωρίς να φορτωθεί στο πλοίο και η άλλη στη γραμμή παραγωγής της Xtreamer και έτσι καταλήξαμε, για να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε μεταφορική εταιρεία και να τα φέρουμε αεροπορικώς.
Τα προϊόντα με την άφιξή τους θα εκτελωνιστούν και θα μπούν στη διαδικασία της επανασυσκευασίας με την κεραία που προμηθευτήκαμε ξεχωριστά.
Οι αποστολές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη 15/12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποιος κύριος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί προσωπική παραλαβή θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον onlineN για τη συμβολή του και όλη του την προσπάθεια για να γίνει αυτό το power buy!
Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την αγορά σας!

Καλές Γιορτές
Δημήτρης Ζουπάνης

Ευχαριστουμαι

my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy

Πήρα κι εγω το mail , ένα ευχαριστώ κι απο μένα .
Πλέον αναμένουμε την παραλαβή .

Παιδια εγω μιλησα πριν απο λιγο με τον αντιπροσωπο και τον ρωτησα ποσο ειναι τα μεταφορικα!!!και μου ειπε οτι βγαινουν γυρω στα 10 με 15 ευρω.Π.Χ μου εδωσε ενα παραδειγμα με εναν ουλτρα που στειλανε στην καρδιτσα σημερα !!!και το κοστος εφτασε περιπου τοσο απο την μεταφορικη.Εγω του δηλωσα οτι επιθυμω να τον παραλαβω απο τα κεντρικα,και μου ειπε να στειλω ενα ημειλ με τα προσωπικα μου στοιχεια και το τηλεφωνο μου.Προσοχη οπιος επιθυμει να παραλαβει τον πλαυερ απο τα κεντρικα εκτος απο την ταυτοτητα του θα πρεπει να βγαλει φωτοτυπια και το αποκομα απο την αποδοχη των χρηματων που μας ειχε γνωστοποιηση η εταιρια με ιμαιλ μετα απο την αγορα που καναμε.

ηρθε καιρος να γραψω....:worshippy:
και εμενα μου ηρθε το email πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και στο τελος αν και αργα θα μεινουμε ευχαριστημενοι!
κατι τελευταιο στο Player πιθανον δεν θα εχει hdmi καλωδιο μεσα τι πρεπει να προσεξουμε για την αγορα του καλωδιου?1.3 η 1.4?
εχετε καποια μαρκα καλη?
γιατι θα παραγγειλω παλι κινεζο και θα ξενερωσω.
πηρα ενα 5μετρο για συνδεση απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση και μου εμφανιζει μια γραμμη παραλληλη με την εικονα και κατεβαινει προς τα κατω και γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο...

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Δεν τιθεται θεμα κεραιας, εγω την θελω !!

Τα μεταφορικα μου φανηκαν καπως τσουκτερα, αλλα ας μας ενημερωσει και για αυτα ο αντιπροσωπος και βλεπουμε, ισως στειλω δικο μου courier να παραλαβει.

To prodigy εχει HDMI V1.4 στο κουτι του

...............................................
my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy

Παιδια, αν μιλαμε για 10-15 ευρω μεταφορικα, στελνω δικο μου courier...Ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν κανενα 5ευρω...

No code has to be inserted here.
Παιδια, αν μιλαμε για 10-15 ευρω μεταφορικα, στελνω δικο μου courier...Ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν κανενα 5ευρω...
Mενω σε νησί και ποτε δεν έχω πληρώσει μεταφορικά πάνω από 6ευρω και μάλιστα με βαρυτερο δέμα....Αν η τιμή επαναλαμβάνω ΑΝ γιατί δεν ξέρω σίγουρα , είναι παραπάνω τότε φοβάμαι ότι θα χρηματοδοτησουμε την ´δωρεάν´ κεραία η το κόστος για τι αεροπορικη μεταφορά από το εργοστάσιο της extreamer...πάντα με κάθε επιφύλαξη το λέω ..περιμένω λοιπόν !

Last edited:
Για απλή μεταφορά πακέτου σε όλη τη χώρα το μέγιστο είναι 6-7 Ευρώ, με δική μας χρέωση. Ειδικά αν στείλεις και 100 κομμάτια.... Μπορεί να στείλει και ο καθένας μας μια εταιρεία να το παραλάβει....

Εγώ περιμένω SW2, δεν περιμένω κανένα πληκτρολόγιο, δεν περιμένω καμμία κεραία και οτιδήποτε πάνω από 5-6 ευρώ το θεωρώ απαράδεκτο. Χθες μου έστειλαν TV 42" από Πέλλα και πλήρωσα 15 , έλεος...

To prodigy εχει HDMI V1.4 στο κουτι του

...............................................
my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy

καλα μην βαρατε....ωραια κατι ειναι και αυτο μετα θα σας ζαλισω για ποιον σκληρο να παρω?να ειναι λιγο γρηγορος.

καλα μην βαρατε....ωραια κατι ειναι και αυτο μετα θα σας ζαλισω για ποιον σκληρο να παρω?να ειναι λιγο γρηγορος.

Εγω προτείνω για οσους δεν εχουν, μια πλακετα με εξοδο usb3 στον υπολογιστη (μιας και την εχει το xtreamer) για τρομερη ταχυτητα στην μεταφορα αρχειων.

καλα μην βαρατε....ωραια κατι ειναι και αυτο μετα θα σας ζαλισω για ποιον σκληρο να παρω?να ειναι
λιγο γρηγορος.

Οι τιμες στους σκληρους τωρα ειναι στο θεο
2ΤΒ Απο 68 σε 200 ΕΥΡΩ τωρα

.....................................
my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy

No code has to be inserted here.
Mενω σε νησί και ποτε δεν έχω πληρώσει μεταφορικά πάνω από 6ευρω και μάλιστα με βαρυτερο δέμα....Αν η τιμή επαναλαμβάνω ΑΝ γιατί δεν ξέρω σίγουρα , είναι παραπάνω τότε φοβάμαι ότι θα χρηματοδοτησουμε την ´δωρεάν´ κεραία η το κόστος για τι αεροπορικη μεταφορά από το εργοστάσιο της extreamer...πάντα με κάθε επιφύλαξη το λέω ..περιμένω λοιπόν !

+1

Oχι ρε παιδιά.....μην το κάνουμε ράδιο αρβύλα.....:D Μίλησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε πως εννούσε ότι μερικές φορές τα μεταφορικά ανάλογα με το βάρος και την απόσταση μπορεί να φτάσουν μέχρι και 10-15 ευρώ. Κανονίσαμε να επιλεγεί η οικονομικότερη μέθοδος. Δεν θα ξεπεράσουν τα 7 ευρώ.....

Oχι ρε παιδιά.....μην το κάνουμε ράδιο αρβύλα.....:D Μίλησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε πως εννούσε ότι μερικές φορές τα μεταφορικά ανάλογα με το βάρος και την απόσταση μπορεί να φτάσουν μέχρι και 10-15 ευρώ. Κανονίσαμε να επιλεγεί η οικονομικότερη μέθοδος. Δεν θα ξεπεράσουν τα 7 ευρώ.....

ΟΚ Εκλεισες το θεμα που πηγε να ξεφυγει

............................
my system
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy