Μου ηρθε και εμενα παιδια τωρα το ειδα!!!μια ερωτηση τα κεντρικα της εταιριας που ειναι?Τωρα μου ηρθε μηνυμα απο τον αντιπροσωπο.Πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Νικο, ο καθενας μολις παραλαβουμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστευτήκατε και μπήκατε στο group buy που οργάνωσε ο onlineN. Ως τώρα έχουμε αποφύγει να κάνουμε ανακοινώσεις για την πορεία του power buy γιατί μέχρι χτες δεν είχαμε μια οριστική ημερομηνία άφιξης των προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια απρόβλεπτα μεγάλη καθυστέρηση από το εργαστάσιο λόγω εσωτερικών θεμάτων και μας αναβάλλανε συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης. Η πρώτη παρτίδα έφυγε για τα δικά τους online shops και δεν επαρκούσε να καλύψει την παραγγελία μας. Ενώ προσπαθήσαμε να τα φέρουμε σε 2 δόσεις, λόγω ανεπάρκειας εμπορευμάτων, κατέληξε η μία δόση στο λιμάνι χωρίς να φορτωθεί στο πλοίο και η άλλη στη γραμμή παραγωγής της Xtreamer και έτσι καταλήξαμε, για να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε μεταφορική εταιρεία και να τα φέρουμε αεροπορικώς.
Τα προϊόντα με την άφιξή τους θα εκτελωνιστούν και θα μπούν στη διαδικασία της επανασυσκευασίας με την κεραία που προμηθευτήκαμε ξεχωριστά.
Οι αποστολές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη 15/12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποιος κύριος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί προσωπική παραλαβή θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον onlineN για τη συμβολή του και όλη του την προσπάθεια για να γίνει αυτό το power buy!
Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την αγορά σας!
Καλές Γιορτές
Δημήτρης Ζουπάνης
Mενω σε νησί και ποτε δεν έχω πληρώσει μεταφορικά πάνω από 6ευρω και μάλιστα με βαρυτερο δέμα....Αν η τιμή επαναλαμβάνω ΑΝ γιατί δεν ξέρω σίγουρα , είναι παραπάνω τότε φοβάμαι ότι θα χρηματοδοτησουμε την ´δωρεάν´ κεραία η το κόστος για τι αεροπορικη μεταφορά από το εργοστάσιο της extreamer...πάντα με κάθε επιφύλαξη το λέω ..περιμένω λοιπόν !Παιδια, αν μιλαμε για 10-15 ευρω μεταφορικα, στελνω δικο μου courier...Ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν κανενα 5ευρω...
To prodigy εχει HDMI V1.4 στο κουτι του
...............................................
my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
καλα μην βαρατε....ωραια κατι ειναι και αυτο μετα θα σας ζαλισω για ποιον σκληρο να παρω?να ειναι λιγο γρηγορος.
καλα μην βαρατε....ωραια κατι ειναι και αυτο μετα θα σας ζαλισω για ποιον σκληρο να παρω?να ειναι
λιγο γρηγορος.
No code has to be inserted here.
Mενω σε νησί και ποτε δεν έχω πληρώσει μεταφορικά πάνω από 6ευρω και μάλιστα με βαρυτερο δέμα....Αν η τιμή επαναλαμβάνω ΑΝ γιατί δεν ξέρω σίγουρα , είναι παραπάνω τότε φοβάμαι ότι θα χρηματοδοτησουμε την ´δωρεάν´ κεραία η το κόστος για τι αεροπορικη μεταφορά από το εργοστάσιο της extreamer...πάντα με κάθε επιφύλαξη το λέω ..περιμένω λοιπόν !
Oχι ρε παιδιά.....μην το κάνουμε ράδιο αρβύλα.....Μίλησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε πως εννούσε ότι μερικές φορές τα μεταφορικά ανάλογα με το βάρος και την απόσταση μπορεί να φτάσουν μέχρι και 10-15 ευρώ. Κανονίσαμε να επιλεγεί η οικονομικότερη μέθοδος. Δεν θα ξεπεράσουν τα 7 ευρώ.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.