To sidewinder 2 είναι έτοιμο και θα μπορούσε να το φέρει αν συμπληρωθούμε οι 25.... Να του πούμε να μην περιμένει το prodigy....
Παιδια όπως είχα πει και τις προάλλες το sidewinder2 με ενδιαφέρει πιο πολύ από το Prodigy αλλά γράφτηκα στο PowerBuy του Prodigy γιατί πίστευα ότι δεν θα μαζευτούν 25 άτομα σ' αυτό κ στο τέλος θα έχανα και τα 2 PowerBuy.Μ' αυτά που διαβάζω όμως καταλαβαίνω ότι ίσως το PowerBuy του Sidewinder2 πραγματοποιηθεί ασχέτως με τα 25 άτομα. Απλά εάν μαζευτούν 25 άτομα θα έρθει η παραγγελία ανεξάρτητα μ αυτήν του Prodigy και άμεσα χωρίς να περιμένουμε την παραγγελία του Prodigy,η οποία μπορεί να καθυστερήση.Ενώ εάν δεν μαζευτούν τα 25 άτομα,τότε και πάλι θα πραγματοποιηθεί το PowerBuy και θα πάρουμε το μηχάνημα στα 123 ευρώ,απλά θα περιμένουμε να έρθει με την παραγγελία του Prodigy.Έχω καταλάβει σωστά; Δηλαδή την συσκευή όπως και να έχει θα την πάρουμε στάνταρ σ' αυτή τη τιμή ασχέτως με τον αριθμό των ατόμων;Γιατί έαν έχω καταλάβει σωστά και την συσκευή την έχουμε σίγουρα,τότε θα ήθελα να μπω σ' αυτό το PowerBuy και φυσικά να αποχωρήσω απ αυτό του Prodigy.Απλά πληροφορήστε με για να προβώ σιγά-σιγά σε κατάθεση χρημάτων.
To power buy για το sidewinder κανονικα ΔΕΝ ειχε συμπληρωθει και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ τελικά απο καλη θεληση και λογω του μεγάλου power buy του prodigy.
Με απλά λόγια το powerbuy του sidewinder 2 θα γίνει κανονικά και ας μην εχουν μαζευτεί τα 25 άτομα που έπρεπε
Τέλεια :SFGSFGSF:,οπότε βάλτε με κ εμενα στην λίστα για το Sidewinder2 :smile:Ακριβώς
Είμαι κι εγώ μέσα στην αγορά. Ευχαριστώ
Παρακαλώ βάλτε κι εμένα στη λίστα. Τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.