Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Η εξαιρετικη στάση του αντιπροσώπου φάνηκε στην παραγγελία του ultra.
Οταν η xtreamer θα τα εχει διαθεσιμα, θα ειμαστε απο τους πρωτους στην Ευρωπη που θα παραλαβουν ...

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1
dragontolis +1

Συνολο 12

To sidewinder 2 είναι έτοιμο και θα μπορούσε να το φέρει αν συμπληρωθούμε οι 25.... Να του πούμε να μην περιμένει το prodigy....

To power buy για το sidewinder κανονικα ΔΕΝ ειχε συμπληρωθει και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ τελικά απο καλη θεληση και λογω του μεγάλου power buy του prodigy.
Δεν γινεται να του πουμε τι θα κανει οταν μας εξυπηρετει κιολας...
Δεν καταλαβαινω παντως αυτη τη σταση.Συμπεριφερεστε μερικοι σαν να κυκλοφορει παντου και να μην το φερνουν ειδικα σε εσας.
Δεν ειναι ετσι.Το πολυ πολυ να το παρετε 15-20 μερες μετα απο τους υπολοιπους στην Ευρωπη.Και αν βαλετε μεσα οτι αν το παραγγελνατε απο εξω θα το πληρωνατε και πιο ακριβα αλλα θα σας εκανε και μια εβδομαδα να ερθει, τοτε νομιζω οτι ασκοπα συζηταμε για καθυστερησεις κλπ.

Παιδια όπως είχα πει και τις προάλλες το sidewinder2 με ενδιαφέρει πιο πολύ από το Prodigy αλλά γράφτηκα στο PowerBuy του Prodigy γιατί πίστευα ότι δεν θα μαζευτούν 25 άτομα σ' αυτό κ στο τέλος θα έχανα και τα 2 PowerBuy.Μ' αυτά που διαβάζω όμως καταλαβαίνω ότι ίσως το PowerBuy του Sidewinder2 πραγματοποιηθεί ασχέτως με τα 25 άτομα. Απλά εάν μαζευτούν 25 άτομα θα έρθει η παραγγελία ανεξάρτητα μ αυτήν του Prodigy και άμεσα χωρίς να περιμένουμε την παραγγελία του Prodigy,η οποία μπορεί να καθυστερήση.Ενώ εάν δεν μαζευτούν τα 25 άτομα,τότε και πάλι θα πραγματοποιηθεί το PowerBuy και θα πάρουμε το μηχάνημα στα 123 ευρώ,απλά θα περιμένουμε να έρθει με την παραγγελία του Prodigy.Έχω καταλάβει σωστά; Δηλαδή την συσκευή όπως και να έχει θα την πάρουμε στάνταρ σ' αυτή τη τιμή ασχέτως με τον αριθμό των ατόμων;Γιατί έαν έχω καταλάβει σωστά και την συσκευή την έχουμε σίγουρα,τότε θα ήθελα να μπω σ' αυτό το PowerBuy και φυσικά να αποχωρήσω απ αυτό του Prodigy.Απλά πληροφορήστε με για να προβώ σιγά-σιγά σε κατάθεση χρημάτων.

To sidewinder 2 είναι έτοιμο και θα μπορούσε να το φέρει αν συμπληρωθούμε οι 25.... Να του πούμε να μην περιμένει το prodigy....

Νομίζω οτι δεν διαβάζουν κάποιοι αυτό που γράφω... είπα αν, λέω αν συμπληρωθούμε οι 25 του power buy......, δεν καταλαβαίνω εγώ τον εκνευρισμό....

Παιδια όπως είχα πει και τις προάλλες το sidewinder2 με ενδιαφέρει πιο πολύ από το Prodigy αλλά γράφτηκα στο PowerBuy του Prodigy γιατί πίστευα ότι δεν θα μαζευτούν 25 άτομα σ' αυτό κ στο τέλος θα έχανα και τα 2 PowerBuy.Μ' αυτά που διαβάζω όμως καταλαβαίνω ότι ίσως το PowerBuy του Sidewinder2 πραγματοποιηθεί ασχέτως με τα 25 άτομα. Απλά εάν μαζευτούν 25 άτομα θα έρθει η παραγγελία ανεξάρτητα μ αυτήν του Prodigy και άμεσα χωρίς να περιμένουμε την παραγγελία του Prodigy,η οποία μπορεί να καθυστερήση.Ενώ εάν δεν μαζευτούν τα 25 άτομα,τότε και πάλι θα πραγματοποιηθεί το PowerBuy και θα πάρουμε το μηχάνημα στα 123 ευρώ,απλά θα περιμένουμε να έρθει με την παραγγελία του Prodigy.Έχω καταλάβει σωστά; Δηλαδή την συσκευή όπως και να έχει θα την πάρουμε στάνταρ σ' αυτή τη τιμή ασχέτως με τον αριθμό των ατόμων;Γιατί έαν έχω καταλάβει σωστά και την συσκευή την έχουμε σίγουρα,τότε θα ήθελα να μπω σ' αυτό το PowerBuy και φυσικά να αποχωρήσω απ αυτό του Prodigy.Απλά πληροφορήστε με για να προβώ σιγά-σιγά σε κατάθεση χρημάτων.

To power buy για το sidewinder κανονικα ΔΕΝ ειχε συμπληρωθει και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ τελικά απο καλη θεληση και λογω του μεγάλου power buy του prodigy.

Με απλά λόγια το powerbuy του sidewinder 2 θα γίνει κανονικά και ας μην εχουν μαζευτεί τα 25 άτομα που έπρεπε

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1
dragontolis +1
vagamad +1

Συνολο 13

Φίλε hellop επειδή έχεις κάνει το παρακάτω comment στο "διπλα" θέμα με το powerbuy του prodigy

Είμαι κι εγώ μέσα στην αγορά. Ευχαριστώ

και εδώ δηλώνεις το ενδιαφέρον σου για το sidewιnder 2

Παρακαλώ βάλτε κι εμένα στη λίστα. Τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ

απλά διευκρίνισε ή σε αυτό ή στο δίπλα θέμα για ποιο μοντέλο τελικά ενδιαφέρεσαι για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα........εκτός αν θέλεις ένα απο το καθένα οπότε πάω πάσο :afro::afro:

Εντελώς φιλικά :a0210:

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1
dragontolis +1
vagamad +1
hellop +1

Συνολο 14

στο αρχείο excel δεν βλέπω να εχει γίνει αντιστοιχιση του ονοματος μου με τον κωδικό για να το βαλω στο easy pay