Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Πληρωσα την δεύτερα και πηρα ένα mail από τo easypay σαν απόδειξη,πρέπει να περιμένω και κάποιο mail από την εταιρεία?Έχουμε κανα νέο για την παραλαβή?

Καλημέρα. Έχουμε κάποιο νέο για το test unit? Διαβάζω κάποια παράπονα στο forum της xtreamer κ θα ήταν χρήσιμο να δούμε κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία η ευγενική κοπέλια μου έστειλε μειλ επιβεβαίωσή της παραγγελιάς,και όλα καλά.Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής Νοέμβρης,βοήθεια μας :)

Για να δούμε και τη θετική πλευρά του θέματος, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Θα έχει στρώσει λίγο το firmware γιατί με αυτά που διαβάζω από τους πρώτους χρήστες, λίγη βελτίωση τη θέλει...Βέβαια, αν είχαμε ένα κομμάτι από την αντιπροσωπεία για δοκιμή, θα βοηθούσε σημαντικά να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες του μηχανήματος. By the way, έχουμε κανένα νέο σχετικά με αυτό? Υποτίθεται ότι γύρω στις 20 Σεπτέμβρη θα είχαμε ένα κομμάτι στα χέρια μας.

Ο λόγος που μου είπε η κοπέλα πως θα παραπάνω το Sidewinder το Νοέμβρη είναι ότι λόγο του powerbuy ,prodigy και Sidewinder θα έρθουν μαζί,αρα όλοι μαζι θα παραλάβουμε.Αυτό βεβαία λίγο χαζό μου ακούγεται,εντάξει δεν μαζευτικαμε 25 αλλά είμαστε 16-17 κομμάτια ποσό μπορεί να είναι παραπάνω τα μεταφορικά να μας φέρει μονό τα Sidewinder ,εφόσον υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα από την streamer.Nα δοκουμε 3euro παραπάνω έκαστος να μην περιμένουμε 2 μήνες(το λιγότερο).

Aυτο που θα πρότεινα εγώ με όλο το σεβασμό στην προσπάθειά του onlineN για την διεξαγωγή του pb,είναι να έρθει σε επαφή με τον εμπορα,(αν δεν μπορεί/προλαβενει μπορώ και εγώ να παω από εκεί ) να μάθουμε ποιο είναι το επιπλέον κόστος να μας φέρει τα 17 Sidewinder το συντομότερο και όχι να περιμένουμε ένα τρίμηνο τα prodigy.Αν γίνεται και μας συμφέρει μοιράζεται το κόστος δια 17 ,αν βεβαία συμφωνούν όλοι.

Aυτο που θα πρότεινα εγώ με όλο το σεβασμό στην προσπάθειά του onlineN για την διεξαγωγή του pb,είναι να έρθει σε επαφή με τον εμπορα,(αν δεν μπορεί/προλαβενει μπορώ και εγώ να παω από εκεί ) να μάθουμε ποιο είναι το επιπλέον κόστος να μας φέρει τα 17 Sidewinder το συντομότερο και όχι να περιμένουμε ένα τρίμηνο τα prodigy.Αν γίνεται και μας συμφέρει μοιράζεται το κόστος δια 17 ,αν βεβαία συμφωνούν όλοι.

To συζητώ και θα επανέλθω ....

Εγώ είμαι της άποψης ότι αν τηρηθεί η τελευταία ημερομηνία της Xtreamer για τις 5/10, μπορούμε να περιμένουμε. Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον αντιπρόσωπο σε τέτοιες διαδικασίες για να κερδίσουμε μία εβδομάδα. Αν όμως το prodigy πάρει κι άλλη παράταση 10-20 ημερών, τότε ίσως θα πρέπει να δούμε πώς μπορούν να έρθουν τα sidewinder 2 νωρίτερα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος για τις 2 πλευρές. Γιατί πράγματι, δε μαζευτήκαμε 25 άτομα, αλλά και 17 άτομα δεν είναι λίγα. Περιμένω τη γνώμη σου, φίλε onlineN!

Το θεμα ειναι πως δεν προκειται για ενα απλο δεματακι απο Αθηνα σε Χανιά.
Λογικα θα ειναι αρκετα αυξημενο το κοστος για μεμονωμενη παραγγελια/αποστολη.
Αν μαθει ο Νικος θα σας πει.

Εγώ είμαι της άποψης ότι αν τηρηθεί η τελευταία ημερομηνία της Xtreamer για τις 5/10, μπορούμε να περιμένουμε. Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον αντιπρόσωπο σε τέτοιες διαδικασίες για να κερδίσουμε μία εβδομάδα. Αν όμως το prodigy πάρει κι άλλη παράταση 10-20 ημερών, τότε ίσως θα πρέπει να δούμε πώς μπορούν να έρθουν τα sidewinder 2 νωρίτερα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος για τις 2 πλευρές. Γιατί πράγματι, δε μαζευτήκαμε 25 άτομα, αλλά και 17 άτομα δεν είναι λίγα. Περιμένω τη γνώμη σου, φίλε onlineN!
Συγγνώμη η τελευταία ημερομηνία της Xtreamer είναι 5/10 ή 5/11, γιατί εάν είναι 5/10 προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να ζητήσουμε να μας στείλουνε τα sidewinders νωρίτερα.

ισως να μη καταλαβα εγω καλα ,αλλα νομιζω ειναι 5/11.Ασφαλως και αν ηταν 5/10 δεν θα το συζητουσαμε καν.

Αυτό που εννοούσα είναι ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει δώσει η Xtreamer για το Prodigy είναι 5/10. Αυτό σημαίνει ότι αν τηρηθεί η ημερομηνία αυτή, θα έχουμε τα μηχανήματα στα χέρια μας τέλη Οκτώβρη. Αν ανακοινώσει νέα καθυστέρηση, κάτι που ελπίζουμε όλοι να μη γίνει και να φανεί για μια φορά συνεπής στις υποσχέσεις της, τότε βλέπουμε πώς θα χειριστούμε το θέμα. Για ημερομηνίες κυκλοφορίας μπορείτε να κοιτάτε και στο site της Xtreamer.

οπα?δηλαδη μας στελνει τα sidewinder 14/10 και λογικα παραλαμβανουμε το αργοτερο τελος Οκτωμβρη?Αν ειναι ετσι αυτο ειναι ευχαριστο νεο.