Aυτο που θα πρότεινα εγώ με όλο το σεβασμό στην προσπάθειά του onlineN για την διεξαγωγή του pb,είναι να έρθει σε επαφή με τον εμπορα,(αν δεν μπορεί/προλαβενει μπορώ και εγώ να παω από εκεί ) να μάθουμε ποιο είναι το επιπλέον κόστος να μας φέρει τα 17 Sidewinder το συντομότερο και όχι να περιμένουμε ένα τρίμηνο τα prodigy.Αν γίνεται και μας συμφέρει μοιράζεται το κόστος δια 17 ,αν βεβαία συμφωνούν όλοι.
Συγγνώμη η τελευταία ημερομηνία της Xtreamer είναι 5/10 ή 5/11, γιατί εάν είναι 5/10 προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να ζητήσουμε να μας στείλουνε τα sidewinders νωρίτερα.Εγώ είμαι της άποψης ότι αν τηρηθεί η τελευταία ημερομηνία της Xtreamer για τις 5/10, μπορούμε να περιμένουμε. Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον αντιπρόσωπο σε τέτοιες διαδικασίες για να κερδίσουμε μία εβδομάδα. Αν όμως το prodigy πάρει κι άλλη παράταση 10-20 ημερών, τότε ίσως θα πρέπει να δούμε πώς μπορούν να έρθουν τα sidewinder 2 νωρίτερα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος για τις 2 πλευρές. Γιατί πράγματι, δε μαζευτήκαμε 25 άτομα, αλλά και 17 άτομα δεν είναι λίγα. Περιμένω τη γνώμη σου, φίλε onlineN!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.