Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Ημερομηνία αποστολής της Xtreamer ...........14/10 .....

Kαλησπέρα. Μιλάς για το sidewinder μόνο του ή πακέτο με το prodigy? Έχουμε κάποια εκτίμηση για το χρόνο παραλαβής? Τελικά, με το demo μηχάνημα έγινε κάτι? Sorry αν σε κουράζω...

Kαλησπέρα. Μιλάς για το sidewinder μόνο του ή πακέτο με το prodigy? Έχουμε κάποια εκτίμηση για το χρόνο παραλαβής? Τελικά, με το demo μηχάνημα έγινε κάτι? Sorry αν σε κουράζω...

Το Demo μηχάνημα θα είναι στα χέρια μου αύριο το πρωί. Ως το μεσημέρι θα έχω πρόχειρο τεστ και φωτογραφίες .....:D

Τελικα παρεληφθη σημερα! Μια χαρα το μηχανακι. Μικρουλι, με ενσωματωμενη wifi κεραια, νεο Gui (που "δειχνει" στις μεγαλες ιντσες), hd ηχο ανετα, ωραια εικονα( δεν ειδα διαφορα ομως απο το Pro...) , επαιξα γρηγορα ολων των ειδων τα αρχεια χωρις προβλημα...απο avi μεχρι br movies ...

Δικτυακα αψογα, επιτελους ενσωματωμενο jukebox του στυλ Netgear.. To μονο που δεν μου αρεσε ειναι η απουσια ρυθμισης στο video settings 1080p 24. Αντ αυτου εχει ξεχωριστη ρυθμιση οπως στα προηγουμενα μοντελλα ( 24p "on" και "off")
Σπασιματακι δεν ειδα παρα μονο ελαχιστο στην αρχη της br ταινιας το οποιο μετα σταματησε...

Last edited:
Στο forum της Xtreamer υπάρχουν παράπονα για lag στα μενού, πατάς το κουμπί κ περιμένεις 4-5" για να εκτελεστεί η εντολή. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης, από τη στιγμή που θα πατήσεις το play, η ταινία αρχίζει μετά από 10". Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο?

To μονο που δεν μου αρεσε ειναι η απουσια ρυθμισης στο video settings 1080p 24. Αντ αυτου εχει ξεχωριστη ρυθμιση οπως στα προηγουμενα μοντελλα ( 24p "on" και "off")

Δεν έχει τελικά 23.976???

Δεν έχει τελικά 23.976???

Εχει υποστήριξη 24p σε "on" "off" κι όχι ρύθμιση . Παρ 'όλα αυτά δεν είδα προβλήματα στην κίνηση παρά μόνο στην αρχή ενός br rip που κατά την διάρκεια διορθώθηκε....(περίεργο..)
Ομως το σπαστικό είναι ότι παρότι επιλέγεις το encoding Greek.....δεν σου βγάζει αυτόματα τους Ελληνικούς υποτίτλους και πρέπει να πατήσεις το κουμπί Subtitles για να τους επιλέξεις. Από εκεί φυσικά επιλέγεις μέγεθος , χρώμα , τοποθεσία κτλπ τα γνωστά.

@ spyrakos :
Αυτά που λένε στο forum για lug στα μενού ισχύουν.!!
4" για εντολή και 8" για να ξεκινήσει το play. Τους ανυπόμονους ίσως τους εκνευρίσει αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με το νέο SDK (πρόσθεση νέων λειτουργιών : Browser , IPTV , ) το οποίο δεν έχει ακόμα τελειοποιηθεί. Επίσης κάθε φορά που ξεκινάει μια ταινία μέσω δικτύου κάνει checking και σου αναγράφει την ταχύτητα streaming που έχεις εκείνη την στιγμή .

Αυτά που λένε στο forum για lug στα μενού ισχύουν.!!

Να αρχίσω να στενοχωριέμαι? Αν μηχανήματα με παλιότερο software & hardware είναι ταχύτερα στη χρήση, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... Να υποθέσω πως αυτό μπορεί να διορθωθεί σε μελλοντικά firmware?

Αν δεν έχει επιλογή για 23.976 πιστεύω οτι είναι κάτι παραπάνω απο τραγικό... Θέλω να ελπίζω οτι όταν λέει 24 εννοεί 23.976 μιας και το 97% του υλικού που βλέπουμε είναι 23.976.

Να αρχίσω να στενοχωριέμαι? Αν μηχανήματα με παλιότερο software & hardware είναι ταχύτερα στη χρήση, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... Να υποθέσω πως αυτό μπορεί να διορθωθεί σε μελλοντικά firmware?

Λογικά ναι . Πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Το μηχάνημα είναι φορτωμένο από τις νέες δυνατότητες που έχει και δεν είναι ακόμα optimized σωστά.

Αν δεν έχει επιλογή για 23.976 πιστεύω οτι είναι κάτι παραπάνω απο τραγικό... Θέλω να ελπίζω οτι όταν λέει 24 εννοεί 23.976 μιας και το 97% του υλικού που βλέπουμε είναι 23.976.

Aυτο εννοει και αυτο εμφανιζουν ολα τα realtek players.

Αυτό με την καθυστέρηση είναι ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω. Είμαι από τους ανυπόμονους ναι, και δεν μπορώ να το καταλάβω όταν για παράδειγμα το matchbox (το αναφέρω ως πολύ φθηνότερο) που πάω να αλλάξω για άλλους λόγους δεν έχει τέτοιο θέμα. Είναι λόγος απόσυρσης από την αγορά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί μηδενίζοντας το lag. Θα μιλήσω με τον αντιπρόσωπο....:icon15:

Αυτό με την καθυστέρηση είναι ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω. Είμαι από τους ανυπόμονους ναι, και δεν μπορώ να το καταλάβω όταν για παράδειγμα το matchbox (το αναφέρω ως πολύ φθηνότερο) που πάω να αλλάξω για άλλους λόγους δεν έχει τέτοιο θέμα. Είναι λόγος απόσυρσης από την αγορά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί μηδενίζοντας το lag. Θα μιλήσω με τον αντιπρόσωπο....:icon15:

Eιναι καθαρα θεμα fw ...
Χαλαρωστε ...

4" είναι όσο μετράς μέσα σου 1,2,3,4 !!! Αυτό θεωρείται καθυστέρηση για μερικούς .....αλλά για άλλους όχι.....:D
Εχουν ενημερωθεί και σε επόμενο firmware θα λυθεί..

Από αυτά που διαβάζω, είναι αργό. Δεν είναι δυνατόν σε media player του 2011 να μεσολαβούν από το play μέχρι την έναρξη της ταινίας 8-10". Και μην ξεχνάμε ότι η μόνιμη δικαιολογία της Xtreamer για τις συνεχόμενες αναβολές-καθυστερήσεις των προϊόντων της είναι ότι θέλει να παραδίδει bug free firmwares. Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Ελπίζω μόνο να μην έχει τα ίδια προβλήματα και το Prodigy. Ελπίζω η λύση μέσω νέου firmware να έρθει σύντομα, διαφορετικά το βλέπω να μετράει ορόφους...

To ποσο γρηγορο ειναι το "περιφημο" mede8er 500x2 γνωριζετε?Το ιδιο ακριβως και εχει σχεδον 200ε.
Εχει να κανει με το πρωτο sdk της realtek στο οποιο πατανε αρχικα ολοι.
Αυτα ειναι απλα πραγματα και διορθωνονται πανευκολα με ενα fw update.Ποσο μαλλον οταν η ιδια η xtreamer ειναι ενημερη (λες και δεν το βλεπει μονη της)
Ακομα δεν ηρθε το player και το κρινετε απο το initial fw?
Aν τα κριναμε ετσι ολα θα τα πεταγαμε στα σκουπιδια οταν τα αγοραζαμε (popcorn hour c200 θυμαστε?Καποιοι τοτε τα εκρυβαν κιολας για να μην λενε οτι ειχαν προβληματικο μηχανακι 400ε).
Και το χειροτερο ειναι οτι δημιουργουνται και εντυπωσεις απο τετοια σχολια.
Ολοι μαζι πηρατε μια αποφαση η οποια μαλλιστα ηταν και ευστοχη αλλα και συμφερουσα.Κρατηστε λοιπον τον λογο σας, την ψυχραιμια σας και χαλαρωστε για να απολαυσετε τα μηχανακια σας οταν τα παραλαβετε.
Ετσι και αλλιως παιζει πολυ σοβαρα να εχουν βγει fw updates.Απο χρονους παραδοσης μπορει να υπαρχουν παραπονα για την xtreamer, απο fw updates ΠΟΤΕ!

Από αυτά που διαβάζω, είναι αργό. Δεν είναι δυνατόν σε media player του 2011 να μεσολαβούν από το play μέχρι την έναρξη της ταινίας 8-10". Και μην ξεχνάμε ότι η μόνιμη δικαιολογία της Xtreamer για τις συνεχόμενες αναβολές-καθυστερήσεις των προϊόντων της είναι ότι θέλει να παραδίδει bug free firmwares. Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Ελπίζω μόνο να μην έχει τα ίδια προβλήματα και το Prodigy. Ελπίζω η λύση μέσω νέου firmware να έρθει σύντομα, διαφορετικά το βλέπω να μετράει ορόφους...

Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ρε παιδια! Ελεος! Εχει τοσα αλλα που σε αποζημιωνει... Λογικα θα εξαλειφθει το bug στα επομενα firmware (εδω τουλαχιστον εχω εμπιστοσυνη στην Xtreamer)

Από τη μια λέω να βασιστώ στη γνώμη σας λόγω μεγάλης εμπειρίας σας στα media players γενικώς αλλά όπως καταλαβαίνω και ειδικά στα xtreamers, από την άλλη είναι πού περίεργο να κυκλοφορεί ένα μηχάνημα αυτής της κλάσης και να έχει τέτοια συμπεριφορά έστω και με πρωτόγονο firmware... Δεν έχει λογική, 4 secs πόσο μάλλον 8 secs είναι.... ολόκληρη ταινία.... :smile:. Τι να πω μακάρι να η διαίσθησή μου (και μόνο) να είναι λανθασμένη και τα 8 secs να γίνουν 2 τουλάχιστον για τις "απλές" mkv ταινίες(720p) που κατά βάση παρακολουθώ...

Mην ανησυχεις καθολου ...Δεν υπαρχει περιπτωση να υπάρχουν 8-10 δευτερολεπτα για την εναρξη.Ειπαμε , ενα update υποθεση.