Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Πώς κι έτσι?

Απλώς κάποια πράγματα που είδα δεν μου άρεσαν καθόλου, όπως το GUI και το πως δουλεύει το AirPlay!! Κατα τα άλλα το μηχανάκι που το δοκίμασα παίζει τα πάντα ( τουλάχιστον αυτά που ενδιαφέρουν εμένα) . Δεν έχω άλλη υπομονή να περιμένω τους φίλους μας να εξ ανατολάς να βγάλουν νέα firmwares για να διορθωθούν τα οποία bugs.Σε μερικούς μπορεί να φαίνονται αστεία αυτά αλλά για μένα δεν είναι . Οπότε κρατάω το ΜΚ1 που έχω και πάω για αλλά....μάλλον ΑTV2.

εχτες παρελαβα και εγω εκει στην....πυλωτη!!! :) και σημερα ειναι στα χερια του παιδιου που πηρε την θεση μου στο pb.O θεος να φιλαει τα sidewinder/prodigy γιατι αν (χτυπα ξυλο) παθουν τιποτα σας βλεπω να ριχνεται περιμενε στην πυλωτη....

Α! και σε επομενα pb να με εχετε υποψην σας ,ετσι προπληρωμενα και μετα απο τρεις μηνες φερνω και εγω οτι προιοντα θελετε :).

ενα θερμο ευχαριστω στον onLine που παρολαυτα προσπαθησε να το φερει εις περας.

Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου των Κώστα (wolfgr) μιας και είμαι νέος κάτοχος του sw2 που είχε παραγγείλει.

Χθες δεν βρήκα καθόλου χρόνο να ανοίξω το wireless και να κατεβάσω το τελευταίο firmware, ελπίζω σήμερα να το κάνω μιας και το SW2 έρχεται μαζί μου για τις διακοπές στο χωριό μαζί με έναν σκληρό γεμάτο καλούδια.

Μόλις μου φέρανε το μηχανημα κι εμένα(10 ευρώ για Θεσσαλονίκη Πόρτα-Πόρτα).Μπορεί να ταλεπωρηθήκαμε αρκετά μ' αυτό το PowerBuy αλλά επιτέλους έφτασε στο τέλος του (Και τώρα τι θα περιμένω από εδώ και πέρα;;; Κατάθληψη :P )Ένα ευχαριστώ στον Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια του, κι ακόμα ένα ευχαριστώ στον αντιπρόσωπο που από την στιγμή που τα πήρε στα χέρια του κινήθηκε ταχύτατα για να τα έχουμε πριν τις γιορτές.

Μόλις μου φέρανε το μηχανημα κι εμένα(10 ευρώ για Θεσσαλονίκη Πόρτα-Πόρτα).Μπορεί να ταλεπωρηθήκαμε αρκετά μ' αυτό το PowerBuy αλλά επιτέλους έφτασε στο τέλος του (Και τώρα τι θα περιμένω από εδώ και πέρα;;; Κατάθληψη :P )Ένα ευχαριστώ στον Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια του, κι ακόμα ένα ευχαριστώ στον αντιπρόσωπο που από την στιγμή που τα πήρε στα χέρια του κινήθηκε ταχύτατα για να τα έχουμε πριν τις γιορτές.

Καλές θεάσεις, φίλε μου! Κανένας αθηναίος έχει παραλάβει ρε παιδιά?

Το τηλεκοντρόλ μαλακά παιδιά.....
Οι άνθρωποι δεν έχουν βάλει αυτό το "στοπ" στα κλικ....(δεν θυμάμαι πως το λένε στα αγγλικά ...κι είπα να μην το ξεχάσω ρε παιδί μου γιατί το έψαξα το θέμα...)και άμα το πατάς με φόρα σε πάει 3 βήματα μετά.....
Με firmware κι αυτό διορθώνεται........

Μόλις ήρθε!!! ACS 6,70 στο Γκάζι! Δοκιμές το απόγευμα. Καλές θεάσεις παιδιά!

Οι άνθρωποι δεν έχουν βάλει αυτό το "στοπ" στα κλικ....(δεν θυμάμαι πως το λένε στα αγγλικά ...κι είπα να μην το ξεχάσω ρε παιδί μου γιατί το έψαξα το θέμα...)και άμα το πατάς με φόρα σε πάει 3 βήματα μετά.....

Απ'ότι καταλαβαίνω, έχουν μπόλικη δουλειά οι ασιάτες φίλοι μας. Καλά να είμαστε για να ασχολούμαστε. Πλέον, θα τα λέμε στο άλλο thread. Καλές γιορτές να έχουμε!

ΥΓ: Thanks Νίκο, πολλά μπράβο από μένα για την υπομονή σου σε κάποια αχρείαστα πικρόχολα σχόλια εδώ μέσα...

Ανεξάρτητα από τον αν είμαστε ικανοποιημένοι απο το μηχάνημα, ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ Νίκο για τον κόπο σου και την υπομονή σου...

Καλές γιορτές και καλές θεάσεις σε όλους εύχομαι.

Αρχικές εντυπώσεις πολύ καλές. Το έβαλα στο δίκτυο, κατέβασα το τελευταίο firmware (140+ ΜΒ ήταν το αρχείο στο USB), όλα καλά. Έβαλα κι έπαιξα 1 ταινία 720p (Space Battleship Yamato) νεράκι αλλά έφαγα το πρώτο σοκ. Υπότιτλοι έβγαιναν 'κινέζικα'. Αμέσως βάζω μια XviD και οι υπότιτλοι που το συνόδευαν ήταν κομπλέ. Προφανώς στο πρώτο, ήταν ANSI (δεν το έψαξα παραπάνω). Youtube τέλεια, browser μια χαρά. Με το Google που έκανα μια αναζήτηση, δεν μπόρεσα να βρω πως επιλέγω ένα εκ των αποτελεσμάτων. 30 λεπτά το έψαχνα αλλά άκρη δεν βρήκα. Αν κάποιος το έχει βρει, βοήθεια δεκτή.

Επίσης, δοκιμάστηκε σε Plasma 720p, σε γκοτζίλα Sony CRT και θα δοκιμαστεί σύντομα σε 1080 LCD. Και στην Plasma και στην CRT ήταν ΑΨΟΓΟ.

Σήμερα φεύγω για διακοπές και 'φόρτωσα' τον σκληρό, οπότε όταν θα βρω χρόνο θα γράψω αναλυτικά. Στα TODO μόλις επιστρέψω, να κάνω sharing από τον σκληρό στο desktop PC.

παρελαβα χθες. Ευχαριστω οσους ταλαιπωρηθηκαν γι αυτο το Power buy.

καλες γιορτες

μπορει να κανει και σερφαρισμα στο ιντερνετ ή μονο σε συγκεκριμενες σελιδες οπως το wdtv? (youtube,facebook).Μενου για ιντερεντικο ραδιοφωνο εχει?