Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Καλησπέρα σε όλους
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην διαδικασία του Power Buy.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει κάποια λίστα στα χέρια μας. Παρακαλούμε να μας σταλεί από τους διοργανωτές είτε με pm είτε με mail στο [email protected], προκειμένου να μπορούμε να βεβαιώσουμε την συμμετοχή.
Η ενημέρωση όσων μας έχουν καλέσει θα ξεκινήσει άμεσα με την παραλαβή της.
Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή βρίσκονται ετοιμοπαράδοτες στο κατάστημα 4 οθόνες και αύριο παραλαμβάνουμε άλλες 14 (βάσεις και ηχεία επίσης).
Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη και εύρυθμη ολοκλήρωση της ενέργειας.
Σαφέστατα ισχύουν οι 6 άτοκες με ή χωρίς προκαταβολή, καθώς και οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που ζήτησαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες. Η παράδοση ή και η αποστολή στο χώρο σας είναι δωρεάν.

Για το Pioneer Center
Παύλος Καλογερόπουλος

Η λίστα βρίσκεται από χτες και την ξαναέστειλα σημερα ΠΑΛΙ στον Κο Κοντοβά της Intersys ο οποίος και θα την έστελνε στους dealers .Λόγω προβλήματος στον server δεν τηε έστειλε και θα την στείλει όπως είπε.

Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να την στείλω σε έναν μόνο (θα ήταν αδικο για τους άλλους) ή σε όλους (θα με έβριζε η εταιρία με ποιο δικάιωμα έκανα κάτι τέτοιο) γιατί ΔΕΝ είμαι η εταιρία.ΑΠΛΑ.

Λίγο υπομονή παιδιά:grinning-smiley-043

Παιδια εκλεισα electronet 6 ατοκες χωρις προκαταβολη μαλλον αυριο θα την παρω:Banane0:

φιλικα πάντα και χωρις παρεξηγηση πως κλείσατε στην electronet αφου δεν εχει πάει η λίστα?-bye-

Επειδή υπάρχει και σωστά το ερώτημα αυτό ,οι διαπραγματεύσεις γίνοται σε υποθετική βάση . Δηλαδή εφόσον πάρει ο εμπορος τη λίστα τότε και μόνον τότε θα την πουλήσει .Ειδάλλως μου τόνισε κι εμενα οτι αν δεν δει λίστα με το όνομα μας μέσα το μαυρο της kuro ουτε από απόσταση δεν θα το δούμε.:grandpa:

πηγα και εγω σημερα το απογευμα γεματος χαρα να κλεισω την kuro μου αλλα δυστυχως αυτο δεν μπορουσε να γινει γιατι ο αντιπροσωπος δεν ειχε παραλαβει αυτη την ερημη την λιστα.
ελπιζω το οποιο προβλημα εχει δημιουργηθει με αυτη την λιστα και την διακομιδη της στους αντιπροσωπους να λυθει σχετικα γρηγορα ωστε να μπορεσουμε ολοι εμεις που λαβαμε μερος σε αυτο το power buy να παραλαβουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα τις αγαπημενες μας kuro

θα ηθελα να ενημερωθω αν αυτο μπορει να γινει με την τελικη λιστα αυτων που συμμετειχαν σε αυτο το power buy.
28 τον αριθμο αν θυμαμαι καλα.
ευχαριστω

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην διαδικασία του Power Buy.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει κάποια λίστα στα χέρια μας. Παρακαλούμε να μας σταλεί από τους διοργανωτές είτε με pm είτε με mail στο [email protected], προκειμένου να μπορούμε να βεβαιώσουμε την συμμετοχή.
Η ενημέρωση όσων μας έχουν καλέσει θα ξεκινήσει άμεσα με την παραλαβή της.
Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή βρίσκονται ετοιμοπαράδοτες στο κατάστημα 4 οθόνες και αύριο παραλαμβάνουμε άλλες 14 (βάσεις και ηχεία επίσης).
Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη και εύρυθμη ολοκλήρωση της ενέργειας.
Σαφέστατα ισχύουν οι 6 άτοκες με ή χωρίς προκαταβολή, καθώς και οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που ζήτησαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες. Η παράδοση ή και η αποστολή στο χώρο σας είναι δωρεάν.

Για το Pioneer Center
Παύλος Καλογερόπουλος

όντως καλά κάνατε και τοποθετηθήκατε ως προς το τρόπο πληρωμής την δωρεάν παράδοση και τα κομμάτια που έχετε στην διάθεση σας ώστε να μην μένει στο thread η αρχική σας προσφορά

θα ηθελα να ενημερωθω αν αυτο μπορει να γινει με την τελικη λιστα αυτων που συμμετειχαν σε αυτο το power buy.
28 τον αριθμο αν θυμαμαι καλα.
ευχαριστω

πιστευω οτι αυριο θα εχει λυθει το θεμα της λίστας που πρέπει η Ιntersys( και μονο) μεσω του Κου Κοντοβα να παραδώσει προς ενημέρωση στους Dealers δικτυου της που λαμβάνουν μέρος στο Power Buy

παντος η electronet εχει τι λιστα γιατι με βρηκε μεσα σε αυτην

Δηλαδή ρε ege μου λες τωρα οτι εδωσα εγω την λίστα αφού την εχω μόνο εγω στην electronet :mad: ?
Η εχεις πέσει κι εσυ στην απόχη με το ψαρεμα Α σας βρηκα από τη λίστα αλλά αυριο θα σας παρω κτλ, κτλ για να καβατζώσουν τους πελάτες ?

Σε λίγο θα μου πειτε οτι την πήρα και τζαμπα!!!:mad::mad::mad:

Ολοι θα παρουμε(οι της λιστας) κυριοι.Αλλος αυριο(?) αλλος μεθαυριο(?) αλλος την αλλη εβδομαδα κλπ.Γιατι γκρινιαζετε?Η διαβεβαιωση απο την Ιντερσυς ηταν σαφης για τους 28 ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚ.
Αντι να σκεφτομαστε τι καλωδιο τροφοδοσιας πρεπει να της βαλουμε, τι φιλτρο ρευματος κλπ.
ΥΓ Zaras27 δεν πεφτει λογος σε κανεναν αν θα την παρεις τζαμπα την μαυριλα.Αξιος και μπραβο γαι την επιτυχη(για ολους) εκβαση!!!:grinning-smiley-043

Ολοι θα παρουμε(οι της λιστας) κυριοι.Αλλος αυριο(?) αλλος μεθαυριο(?) αλλος την αλλη εβδομαδα κλπ.Γιατι γκρινιαζετε?Η διαβεβαιωση απο την Ιντερσυς ηταν σαφης για τους 28 ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚ.
Αντι να σκεφτομαστε τι καλωδιο τροφοδοσιας πρεπει να της βαλουμε, τι φιλτρο ρευματος κλπ.
ΥΓ Zaras27 δεν πεφτει λογος σε κανεναν αν θα την παρεις τζαμπα την μαυριλα.Αξιος και μπραβο γαι την επιτυχη(για ολους) εκβαση!!!:grinning-smiley-043

Πες ρε taurus γιατί θα τρελαθω ωωω .Πήγε ο φίλος σου σημερα και του είπε η Electronet οτι δεν εχει λίστα ναι ή οχι ?

παντος η electronet εχει τι λιστα γιατι με βρηκε μεσα σε αυτην
Ε και?Αυριο θα την εχουν και οι υπολοιποι.Αν μαλιστα μαθουν τον διακανονισμο της electronet μπορει να κανουν κατι καλυτερο(στο χερι τους ειναι).

Re: Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Πες ρε taurus γιατί θα τρελαθω ωωω .Πήγε ο φίλος σου σημερα και του είπε η Electronet οτι δεν εχει λίστα ναι ή οχι ?

Πηρε τηλ εννοεις.

ΥΓ
Εγω δε σου βγαζω το 27(απο το nickname) εσυ γιατι μου βγαζεις το 65?Για να το ξεχασω?:guitarist:

προς
cleardot.gif
[email protected]
ημερομηνία
cleardot.gif
23 Φεβρουάριος 2009 2:44 μμ
θέμα
cleardot.gif
Γίνεται ηλεκτρονική ταχυδρόμηση: Λίστα Pioneer Kuro .docεστάλη-από
cleardot.gif
[email protected]
23 Φεβ (Πριν από 1 ημέρες)