Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Για σας και από εμένα .
Μόλις έκλισα το τηλέφωνο και μιλούσα με τον κ. Θ. από Ηχοεκφραση και μου είπε κάτι που δεν ήξερα ότι ισχύει.
Ότι τα πλάσματα τύπου kuro δεν παθαίνουν τίποτα από σταθερές εικόνες Π.Χ. χρήση σε PC και μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Οπότε να μπω και εγώ στο Power Buy.
Παρακαλώ πολύ πείτε και εσείς την γνώμη σας για το θέμα έχω ίδει ανοίξει ένα νημάτιο link κοιτώντας για κάτι φτηνότερο και LCD.
Άλλα βλέπω ότι είναι κρίμα να μην συμμετέχω σε κάτι τέτοιο μονό και μόνο από λάθος πληροφόρηση.
Εάν είναι όντος τόσο καλή η συγκεκριμένη τηλεόραση να χρεωθώ μερικές δόσεις (άτοκες είναι) για την πάρω.
Δεν την έχω δει την kuro αλλά όλοι σας λέτε ότι είναι ΤΟΣΟ καλή και σας εμπιστεύομαι.
Λέτε να κάνω ντου ?

Δυστυχώς το Power Buy φίλε μου εχει κλεισει .

μηπως μολις ολοληρωθει η παραγγελια των ατομων που εχουν κλεισει ...και δει η εταιρεια οτι δωσατε σε λιστα πραγματοποιηθηκε και φυγανε τοσα κομματια με την μια... να μπορει αμεσως να δωσει και αλλα κομματια για οποιους θελουν να συμμετασχουν στην αγορα της?

μηπως μολις ολοληρωθει η παραγγελια των ατομων που εχουν κλεισει ...και δει η εταιρεια οτι δωσατε σε λιστα πραγματοποιηθηκε και φυγανε τοσα κομματια με την μια... να μπορει αμεσως να δωσει και αλλα κομματια για οποιους θελουν να συμμετασχουν στην αγορα της?

Αυτό είναι στην αποκλειστική διάθεση πρωτα της εταιρίας αν εχει αλλα κομμάτια και μετά του εμπορου και αν πάλι.... εδω εμεις και το AVClub δεν εκπροσωπει καμιά εταιρία και το συγκεκριμένο power buy εγινε με ιδιωτική πρωτοβουλία και προταση .

Νομίζω λοιπον οτι το θεμα είναι κλειστό πλεον και μόνον αν εχει να αναφερει κατι η ιδια η εταιρία θα πουμε κι εμεις κάτι .Κι αυτό γιατί μας είπε για συγκεκριμένα κομματια και μας εβαλε ορους που συμφωνήσαμε .Αλλιως το Power Buy δεν θα ήταν εφικτό.
Σορρυ...

αν μπορω να κανω μια δευτερη σκεψη με αφορμη αυτο το ομολογουμενως εντυπωσιακο Power buy ειναι το εξης.. παρολο την σημαντικη μειωση στην τιμη της, ειναι σιγουρο οτι και η εταιρεια και οι εμποροι θα εχουν κερδος απο την καθε πωληση, σιγουρα οχι οσο στην αρχικη τιμη της..αλλα ποσο καιρο θα κανανε για να πουλησουν 28 κομματια? θελω να πω..οτι κατα την γνωμη μου αυτο που κανατε δειχνει ισως ποια θα ητανε και η πορεια της Pioneer αν ειχει χαμηλωσει τις τιμες της...για φανταστειτε την συγκεκριμενη τηλεοραση σε ενα εκθεσιακο χωρο (τυπου media market ) με το ταμπελακι να εγραφε 2250!

Η πορεία της όπως μας είπαν ήταν και είναι πολύ επιτυχημενη και χωρίς το power buy και μετα κόπων και βασάνων εγινε εφικτό για μας .Παλι καλά να λέμε:grinning-smiley-043.

Εγώ έχω κλείσει στον Καμπέρη - Electronet. :a0210:
Την περιμένω στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. :grinning-smiley-043

Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι σήμερα κανείς δεν είχε κομμάτια ετοιμοπαράδοτα εκτός του Καλογερόπουλου, τα οποία όμως όλα είχαν κλείσει ήδη. :chinscratch: Πότε προλάβατε κ τα κλείσατε βρε παιδιά ; :slapface:

Όλοι μου μιλούσαν για παραγγελία κ παράδοση σύντομα σχετικά, πιθανότατα στις αρχές-μέσα της επόμενης εβδομάδας, όπως κ ο Καμπέρης της Electronet.

Επειδή είχα λοιπόν πρωτοπάρει στον Καμπέρη τηλέφωνο αλλά κ επειδή ήταν τηλεφωνικά ο πιο ευγενικός κ συνενοήσιμος, θα την περιμένω από εκείνον κ ας αργήσει κ λίγες ημέρες. :BDGBDGB53:

Δεν μπορώ να περιμένω.............κ έχουμε κ 3ήμερο τώρα....ήταν ευκαιρία για να ασχοληθώ λίγο με το βαθύ μαύρο της....τι να κάνουμε όμως....εν αναμονή....

Ακόμα δεν έφτασε η επόμενη εβδομάδα για να παραλάβω ;;;;; Πολύ αργά περνά ο χρόνος....χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχα...-bye-

Έπρεπε να πάρω τηλ αμέσως μόλις βγήκαν τα τηλ των εταιρειών...προλάβατε κ τα καπαρώσατε όλα τα κομμάτια...:bigcry:

Ακόμα δεν έφτασε η επόμενη εβδομάδα για να παραλάβω ;;;;; Πολύ αργά περνά ο χρόνος....χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχα...-bye-

Έπρεπε να πάρω τηλ αμέσως μόλις βγήκαν τα τηλ των εταιρειών...προλάβατε κ τα καπαρώσατε όλα τα κομμάτια...:bigcry:

Μιχαλη είσαι όλα τα λεφτα:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Δυστυχώς το Power Buy φίλε μου εχει κλεισει .
Never the less
Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου μπας και τους έχει μείνει κανένα κομμάτι.
Το θέμα είναι καλύπτει τις ανάγκες που περιγραφώ στο νημάτιο ?

:smash::drummer:Λαμβανω την τιμη να αναφερω:drummer:

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
:aktion033::aktion033:

Καλως να την υποδεχθειτε και οι υπολοιποι.-bye-

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κ.Καλογεροπουλο ο οποιος ειχε την καλοσυνη να μου τη φερει τετοια ωρα με το ι.χ του:grinning-smiley-043.

θεωρω οτι ετσι πρεπει να ειναι ολοι οι εμποροι(για το καλο τους βεβαιως).

:smash::drummer:Λαμβανω την τιμη να αναφερω:drummer:

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
:aktion033::aktion033:

Καλως να την υποδεχθειτε και οι υπολοιποι.-bye-

Φιλε taurus καλοριζικη και καλοθεατη -bye- Περιμενουμε φοτο.

Οι πρωτες σεμνες (αυριο μαλλον οι αποκαλυπτικες)

KURO.jpg

KURO 002.jpg
Αρα φιλε forte.Panel απο Αγγλια, βαση ΚRP-TS062 απο Ιαπωνια και βαση PDP-S62 απο Κινα.

Last edited: