Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Μόλις παρέλαβα (στην Κόρινθο) και εγώ τηλεόραση + βάση + κάτω ηχείο.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον zaras27 :grinning-smiley-043

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κο Καλογερόπουλο για την άψογη εξυπηρέτηση.

Καλό τριήμερο σε όλους… το δικό μου τριήμερο πάντως είναι σίγουρο ότι θα είναι υπέροχο. ;)

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Είναι πάντως φοβερές οι ακραίες και διαφορετικές αντιδράσεις του κόσμου προς τις KURO. Άλλοι λένε δεν αξίζει και περιμένουν να πέσει η τιμή στα 1.500 διότι σταματάει η παραγωγή. Άλλοι μιλάνε για τηλεόραση Θρύλο. Άλλοι για συλλεκτικό κομμάτι και άλλοι για μια καλή τηλεόραση 9ης γενιάς η οποία σύντομα θα ξεπεραστεί.
Είναι απλό πάντως, αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά η καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα. Και αυτό το ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, για αυτό γίνεται τόσος ντόρος με το Power Buy.
Είναι κρίμα για κάποιους που την θέλουν αλλά δεν πρόλαβαν το Power Buy αλλά είναι και αστείο κάποιοι να παζαρεύουν να την πάρουν κάτω απ' τιμή του Power Buy. Προφανώς μιλάμε για ανθρώπους που απλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει KURO και δεν ξέρουν με τι επιμέλεια και τεχνογνωσία κατασκευάζονται αυτές οι τηλεοράσεις.

Υ.Γ. Νομίζω πως με τα συνεχόμενα Power Buy και τα post που ανοίγονται, υποβαθμίζεται γενικά το AVCLUB και σε λίγο θα γίνουμε παζάρι τύπου Μοναστηράκι. Θα πρότεινα στους Διαχειριστές να προσέξουν αυτή την εξέλιξη και να πράξουν τα δέοντα.

πολυ σοβαρο το post σου και οι παρατηρησεις σου οντως η κατασταση powerbuy θα περιφρουρηθει ωστε ο ενθουσιασμος μας να μην μετατραπει σε αλισβερίσι με διαστασεις και συνεπειες μην αναστρεψιμες

ολοι ξερουμε οτι ο χωρος του εμποριου δεν ειναι δρομος στρωμενος με ροδοπεταλα και ειναι πολυ ευκλολο να κρεμαστουν κουδουνια

εγω προσωπικα ειμαι κατα του "αντε να κανουμε ενα powerbuy για να περναει η ωρα" ή να ανοιξουν 40 μαζεμενα.....

εκρινα σκοπιμο για μια κορυφαια ομολογουμενος τηλεοραση να βοηθησω παρεα με το Zara27 να πετυχουμε μια καλη τιμη

θα τεθει στους Διαχειρστες και στο Σωματειο κατα ποσο μπορουμε να διαχειρστουμε σωστα τα powerbuys και θα σας ενημερωσουμε

ευχαριστω και παλι ολους σας

και το νου σας ρεμαλια μην εξαφανιστείτε σας εφαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Φίλε Larry, η κίνηση Power Buy είναι μια εκπληκτική κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα αγοράς και πολλά υποσχόμενη. Εγώ είμαι σύμφωνος να γίνονται τέτοιες κινήσεις για εξαιρετικά και δυσεύρετα κυρίως προϊόντα και να μπαίνει και ένα χρονοδιάγραμα ολοκλήρωσης απ' την αρχή για να αποφεύγονται τα παράπονα.

Υ.Γ. Σίγουρα τιμά το AVCLUB η κίνηση και του δίνει μπόλικα credit και καλό θα ήταν οι έμποροι να διαφημίζονται μέσα απ' αυτό. Η δύναμη πλέον του Forum είναι μεγάλη αλλά πρέπει να περιφρουρηθεί διότι τα μέλη αυξάνονται και μέσα σε αυτά μπαίνουν και άνθρωποι που δεν έχουν τον παραμοκρό σεβασμό στον χώρο. Για μένα πέρα από ενημέρωση για μηχανήματα που με ενδιαφέρουν, είναι και χόμπι να χαζεύω τα post το βραδάκι και όμορφη παρεούλα!

hmm...σε σχεση με την Panasonic 46PZ85 υπαρχει χαοτικη διαφορα? Διοτι την ειδα και αυτη να παιζει σε εκθεση και εμεινα εκπληκτος

hmm...σε σχεση με την Panasonic 46PZ85 υπαρχει χαοτικη διαφορα? Διοτι την ειδα και αυτη να παιζει σε εκθεση και εμεινα εκπληκτος
Στο μαύρο έχουν τεράστια διαφορά.

Από την άλλη, η Panny είναι best buy ενώ επίσης οι έννοιες των μεγάλων ή μικρών διαφορών μπορεί να είναι υποκειμενικές αναλόγως την εμπειρία του καθενός.

Με λίγα: Δες μόνος σου και κρίνε.

Σε κάθε περίπτωση, με μία TV όπως η Panny δεν παίζει να μείνεις παραπονεμένος.

Μόλις παρέλαβα στο Βόλο :guitarist::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον zara27 για την ευκαιρία που έδω σε σε όλους μας να απολάυσουμε - αποκτήσουμε αυτο το διαμάντι, όσο και τον κ. Καλογερόπουλο και το προσωπικό του (ιδιαίτερα τον Γιώργο) για την άψογη εξυπηρέτηση και προπαντώς την επικοινωνία - ενδιαφέρον τους για τον πελάτη.
Ευχαριστούμε θερμά.

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

To "κακό" πάντως είναι ότι φευγω για τριήμερο!!!!! Και την άφησα στην κούτα!!!

Δεν είσαι ο μόνος!
Εγώ έχω κανονίσει παράδοση από Τετάρτη λόγω τριημέρου (συν κάτι ψιλά ;) )

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

......... ή τα χουν παιξει όλοι με την Kuro:guitarist:...................:
Ειλικρινα σου γραφω, δεν μπορω να τους κατηγορησω:grinning-smiley-043
Ειναι να με λυπασαι ..................θα πρεπει να κατσω να ξαναδω 750 DVD, 110 HD & 40 Blu:bang:

Μεχρι στιγμης,εχετε βρει σε καλη τιμη ηχεια και βαση? Αν ναι απο που? Στειλε pm αν ειναι κατι κρυφο :P

Αγαπητοί μου φίλοι, αν και λίγο καθυστερημένα λόγω υποχρεώσεων, έκλεισα σήμερα και γώ την πολυπόθητη αυτή τηλεόραση! Σε μια βδομάδα και κάτι θα'μαι λοιπόν και γω ένας πανευτυχής κάτοχος KURO :firstprize:
Θα'θελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους φίλους zara27 και Larry καθώς επίσης και όποιον άλλον συνέβαλε στο να γίνει αυτό πραγματικότητα!
Τέλος θα´θελα να ευχαριστήσω τον Κυριο Καλογερόπουλο και ειδικά τον Κύριο Γιώργο για την πάρα πολυ καλή εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση πληρωμής!
Καλοτάξιδη λοιπόν σε όσους φίλους την παρέλαβαν ήδη και καλώς να την δεχτούμε εμείς οι υπόλοιποι εν αναμονή-bye-

Την Παρασκευή το απόγευμα παρέλαβα και εγώ την δική μου Kuro μαζί με τον A/V ενισχυτή Pioneer SC-LX81 που είχα παραγγείλει από τον Καλογερόπουλο. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω ένα ζευγάρι ηχεία Kef XQ40 μαζί με το κεντρικό XQ50 και έτσι ολοκληρώνεται σε πρώτη φάση το home theater που φτιάχνω. Στο σύστημα θα υπάρχουν επίσης ένα ζευγάρι τελικών Cyrus Power monoblock με τον αντίστοιχο προενισχυτή Cyrus Pre, ένα HTPC και διάφορες άλλες A/V συσκευές που ήδη έχω.
Προς το παρόν ρύθμισα την τηλεόραση και την συνέδεσα μέσω HDMI με το HTPC που έχω για να δω τις δυνατότητες της τηλεόρασης σε HD. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές, η τηλεόραση πράγματι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε εικόνα και είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερα να την αποκτήσω μέσω του power buy.
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον zaras27 για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια που έκανε να ολοκληρωθεί το power buy, τον Larry για τον συντονισμό, τον κ. Καλογερόπουλο για την εξυπηρέτηση και φυσικά το AVClub που μας έδωσε την δυνατότητα της επικοινωνίας.

Καλημέρα,
Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση με επιτυχία. Μου πήρε αρκετές ώρες αλλά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε.
Οι εντυπώσεις μου:
Τηλεοπτικό σήμα, καταρχάς χαίρομαι που άκουσα τους διάφορους φίλους εδώ μέσα. Απλά είναι άψογο και σ' αυτό βέβαια συμβάλει και το πολύ καλό σήμα πού έχω.
Δορυφορική λήψη, κατέβασε γύρω στα 6000 κανάλια (TV+RADIO) και η ποιότητα είναι πολύ καλή στα δυνατά κανάλια και μέτρια στα λιγότερο δυνατά. Ένα μείον είναι ότι καθυστερεί στην αλλαγή των καναλιών.
HD σήμα, Ότι και να πώ είναι λίγο. Δεν έχω ξαναδεί τόσο άψογη εικόνα, φοβερή κίνηση, άψογα χρώματα, βάθος και βέβαια το απόλυτο μαύρο. Είδα το Aliens vs Predator μέσω PS3 και έμεινα άφωνος, ειδικά στα σκοτεινά πλάνα (σε σκοτεινό δωμάτιο) η οθόνη δεν ξεχώριζε από τον τοίχο. Και τι μου λέει η σύζυγος..πολύ σκοτεινή βρέ παιδί μου..δεν ανεβάζεις λίγο την φωτεινότητα:flipout::flipout:
Σαν επίλογο θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον zaras27 για όσα έκανε.

Θ' ανοίξω ένα νέο θέμα σχετικά με media server γιατί εντόπισα κάποια θεματάκια και θα ήθελα βοήθεια.

Μάνος

Όχι Μιχάλη δεν έχω αλλά θα δανειστώ από ένα φίλο για να δοκιμάσω και θα σου πώ. Επίσης ψάχνω να δώ τι μπορεί να γίνει σε επίπεδο cam για να διευρυνθούν οι ορίζοντες μας:cool4: