Είναι πάντως φοβερές οι ακραίες και διαφορετικές αντιδράσεις του κόσμου προς τις KURO. Άλλοι λένε δεν αξίζει και περιμένουν να πέσει η τιμή στα 1.500 διότι σταματάει η παραγωγή. Άλλοι μιλάνε για τηλεόραση Θρύλο. Άλλοι για συλλεκτικό κομμάτι και άλλοι για μια καλή τηλεόραση 9ης γενιάς η οποία σύντομα θα ξεπεραστεί.
Είναι απλό πάντως, αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά η καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα. Και αυτό το ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, για αυτό γίνεται τόσος ντόρος με το Power Buy.
Είναι κρίμα για κάποιους που την θέλουν αλλά δεν πρόλαβαν το Power Buy αλλά είναι και αστείο κάποιοι να παζαρεύουν να την πάρουν κάτω απ' τιμή του Power Buy. Προφανώς μιλάμε για ανθρώπους που απλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει KURO και δεν ξέρουν με τι επιμέλεια και τεχνογνωσία κατασκευάζονται αυτές οι τηλεοράσεις.
Υ.Γ. Νομίζω πως με τα συνεχόμενα Power Buy και τα post που ανοίγονται, υποβαθμίζεται γενικά το AVCLUB και σε λίγο θα γίνουμε παζάρι τύπου Μοναστηράκι. Θα πρότεινα στους Διαχειριστές να προσέξουν αυτή την εξέλιξη και να πράξουν τα δέοντα.