Ξαφνικά δεν ξεκίναγε. Άναβε μόνο το κόκκινο φωτάκι και τίποτε άλλο. Αν τον κούναγα βίαια μπορεί να ξεκίναγε και να δούλευε για αρκετή ώρα αλλά μόλις τον έκλεινα πάλι τα ίδια.
Γιατί τόση βία δεν χρειαζόταν

Δυστυχώς μου έχει τύχει κάποιες φορές στο κλείσιμο του δέκτη από το τηλεκοντρόλ, αντί να πέσει στο stand-by και να δείξει την ώρα, ο δέκτης άφηνε ανοικτό το κόκκινο φωτάκι και μουλάρωνε - δεν άκουγε τηλεκοντρόλ, δεν καταλάβαινε τίποτα και από το μπροστινό κουμπί.
Η λύση δεν είναι οι βίαιες κινήσεις. Απλά τον έκλεινες από τον πίσω διακόπτη και τον ξανάνοιγες και όλα ΟΚ.
Δεν ξανακόλλαγε εύκολα.
Στους λίγους μήνες που τον έχω μου έχει κολλήσει 5-6 φορές.
Επίσης το 0.08 έχει επίχρυσο βύσμα HDMI. Η πλακέτες μοιάζουν αλλά έχουν αρκετές διαφορές.
Δεν έχω ανοίξει το κουτί, το αποφεύγω, αλλά αυτήν την έκδοση πρέπει να έχω γιατί έχει επίχρυσο βύσμα στο HDMI.
Άλλη μια παρατήρηση που δεν έχει αναφερθεί και ελπίζω να έχουν διορθώσει στο νέο firmware.
Κατέβασα ένα απλό video .flv από το Youtube με H.264 codec, χαμηλής ανάλυσης και χαμηλού bitrate το οποίο το αναπαράγει κανονικότατα.
Δεν μου επέτρεπε όμως να το προχωρήσω με GoTo σε όποιο λεπτό της ταινίας ήθελα και δυστυχώς οι ταχύτητες του Fast Forward δεν λειτουργούσαν στην πραγματική τους ταχύτητα.
Δηλαδή ενώ ο δέκτης φτάνει μέχρι ταχύτητα x32 (με βήματα διπλασιασμού x2, x4, x8 κτλ) την οποία την εμφανίζει κανονικά στην οθόνη, στην πράξη στο συγκεκριμένο .flv αρχείο η ταχύτητα fast forward x2 και η ταχύτητα x32, είχαν την ίδια ταχύτητα.
Όπως και όλες οι ενδιάμεσες ταχύτητες δεν διέφεραν από την x2.
Για να δούμε το καινούργιο firmware τι διορθώνει από όλα αυτά που έχουμε γράψει και τι καινούργιο προσθέτει.