Kostas_Y
AVClub Fanatic
Απ' ευθείας μετάβαση στα Πολυμέσα πως το εννοείς ;
Με το που συνδέεις ένα USB δίσκο να αναγνωρίζει ότι έχει πολυμεσικό περιεχόμενο και να ανοίγει αυτόματα την λειτουργία για αναπαραγωγή των ταινιών χωρίς να σε ρωτάει ; Είναι λίγο τραβηγμένο αυτό. Μπορεί εγώ να συνέδεσα τον δίσκο για να γράψω κάτι, όχι για να παίξω ταινία.
Αν εννοείς με κουμπί στο τηλεκοντρόλ, πάλι δύσκολο είναι αφού τα κουμπιά είναι συγκεκριμένα.
Για το PVR έχει κουμπί το οποίο το πατάς και σε πάει απ' ευθείας μέσα στο folder των εγγραφών.
Για το Time Jump, αν εννοείς σε ταινία το έχει.
Έχει την επιλογή Goto από το προηγούμενο firmware που επιλέγεις σε ποιο λεπτό και ώρα θέλεις να πας ακριβώς.
Επίσης, έχει και resume. Δηλαδή αν έχεις σταματήσει μια ταινία σε συγκεκριμένο σημείο, έχεις την δυνατότητα να συνεχίσεις από το σημείο που την άφησες και όχι από την αρχή.
Αν μπορείς ανέφερε και τα μικροπράγματα που λείπουν γιατί δεν έχω άλλο δέκτη και θα ήθελα να ξέρω τι έχουν οι άλλοι και λείπει από αυτόν.
Για το 16:9 Pillarbox, έχω δει προηγούμενα posts σου που το έχεις αναφέρει, αλλά εγώ το έχω μόνιμα στο Αυτόματα και ότι video έχω παίξει στην TV της υπογραφής δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα. Μάλλον κάτι δεν έχω προσέξει ή δεν έχω περιεχόμενο κατάλληλο για να τσεκάρω αυτό που γράφεις.
Στους Lifeview και Ferguson, πατώντας ένα πλήκτρο (το κόκκινο του teletext συνήθως) μπαίνεις κατευθείαν στις κατηγορίες πολυμέσων. Το πλήκτρο PVR δεν νομίζω να το είχα βρει στο προγραμματισμένο τηλεκοντρόλ που χρησιμοποίησα. Πάλι όμως, για εμένα που χρησιμοποιώ πολύ τον media player, ειναι προτιμότερο να πηγαίνει στις κατηγορίες και απο εκεί να επιλέγεις που θες να πας.
Στους Ferguson & CA MicroHD, πατώντας τα πλήκτρα 1, 2, 3... το βίντεο πηγαίνει απευθείας στο 10%, 20%, 30% της ταινίας κ.ο.κ. Έβλεπα μια συναυλία χθες και ήταν πολύ πιο χρήσιμο απο το GoTo.
Καλό το GoTo για να πηγαίνει σε συγκεκριμένο σημείο αλλα θέλει πολλά πατήματα στο τ\κ και, με την ποιότητα των περισσότερων, είναι βάσανο.
Το Pillarbox είναι χρήσιμο για βίντεο με aspect ratio 2.35:1 ή 4:3. Με το προηγούμενο fw, όποια επιλογή και να διάλεγα, έκανε κάθετο ή οριζόντιο stretch και γέμιζε όλη την οθόνη παραμορφώνοντας όμως την εικόνα. Διορθώθηκε στο τελευταίο.
Δεν έχω πια το firmware του PowerPlus στους δέκτες μου και δεν μπορώ να σου πω τι άλλο λείπει. Ίσως να είναι πλήρες αλλα χωρις το δικό του τηλεκοντρόλ να μην μπορούσα να βρω τα χαρακτηριστικά που ήθελα.