Power Plus HD 2000

Όσο απαραίτητη είναι η ρύθμιση 16:9 Pillarbox, άλλο τόσο δεν την βρίσκουμε στους δέκτες μου φαίνεται.

ΜΑ εκει είναι το μεγάλο πρόβλημα: Pillarbox έχει αλλα δεν δουλεύει όπως στους άλλους δέκτες.

Απάντηση: Re: Power Plus HD 2000

το παταω αλλα μου δειχνει την παλια τι εγινε την απεσυραν?

Απάντηση: Re: Power Plus HD 2000

ρε παιδια εμενα μου βγαζει την 11-4-2012 στο ling τι δεν κανω καλα?

Καλό το νέο fw (αν και προτιμούσα την παλιά γραμματοσειρά στο μενου) αλλά το πρόβλημα μου παραμένει.

Το έχω περάσει σε Lifeview ΒΟΧHD και απο τότε δεν μπορώ να περασω πλέον fw άλλου δέκτη ενω (το πιο σημαντικό) δεν μπορώ να κλείσω τον δέκτη με το TELE USB-300. Αντι να κλείσει κάνει επανεκκίνηση.

Καμιά ιδέα;

-Νέα γραμματοσειρά στο μενου

-Ρύθμιση διαφάνειας και διάρκειας infobar

-Με διπλό info έβγαζε και πριν δύο μετρητες σήματος (Lever & Ποιότητα);

-Με 16:9 Pillarbox κρατάει τώρα σωστά το aspect ratio.

-H νέα γραμματοσειρά των υποτίτλων μου φαίνεται λίγο μικρότερη απο την παλιά. Τουλάχιστον τώρα δεν "τρώει" την δεύτερη γραμμή στο μεγάλο μέγεθος.
Οι διαφάνεια των υποτίτλων και του φόντου τους εξαρτάται απο την ρύθμιση διαφάνειας του μενού. Το φόντο είναι σταθερό, περίπου στο 80% του πλάτους της οθόνης ενω δεν υπάρχει επιλογή για κίτρινους υπότιτλους.

Το φόντο είναι σταθερό, περίπου στο 80% του πλάτους της οθόνης ενω δεν υπάρχει επιλογή για κίτρινους υπότιτλους.

Οι κίτρινοι υπότιτλοι και το νέο μικρό/προσαρμοζόμενο φόντο πάνε πάντα μαζί. Κρίμα που δεν τα έχει.

Ρε παίδες ερώτηση. ΜΕ την αναβάθμιση ξαμαρυθμίζουμε πάλι τα κανάλια? ή τα κρατάει?
Φυσικά. Είναι σαν να κάνεις αναβάθμιση το κινητό ή format στον υπολογιστή. Ότι υπάρχει χάνεται. Λίγες αναβαθμίσεις τα διατηρούν.

Φυσικά. Είναι σαν να κάνεις αναβάθμιση το κινητό ή format στον υπολογιστή. Ότι υπάρχει χάνεται. Λίγες αναβαθμίσεις τα διατηρούν.
Στον δικό μου...Frankenstein δεν χάθηκαν τα κανάλια μετά την αναβάθμιση. Το έχω δει και με άλλα firmware, αν δεν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων τα κρατάει.

Προς NicoD:
Μια και ασχολήθηκες με το REC τοσο εκτεταμενα, τσεκαρε σε παρακαλω οταν μπορεις κατι ακομα, που ειχα ρωτησει πολυ παλιοτερα αλλα δεν απαντηθηκε:

Μπορεις με διαδοχικα πατηματα του REC να αυξανεις τη διαρκεια κατα μιση ωρα (έχει δηλαδη OTR)?
Ή ανοιγει παραθυρακι οπου μπορεις να πληκρολογησεις την διαρκεια?
Ή τιποτα?

Όχι δεν το κάνει αυτό, δυστυχώς..

Στο σημερινό fw προστέθηκε και αυτή η δυνατότητα: με δεύτερο πάτημα του REC βγάζει παράθυρο για ορισμό διάρκειας εγγραφής.

Σοβαρά? Δουλεέυι δηλαδή το rec με 2ο πάτημα του κουμπιου ορίζοντάς του πόση ώρα να γράψεις???

Ναι, το είδα στην εγγραφή που κάνω τώρα. Με το δεύτερο πάτημα βγάζει το παράθυρο με προεπιλογή τις 3 ώρες.

Καλό το νέο fw (αν και προτιμούσα την παλιά γραμματοσειρά στο μενου) αλλά το πρόβλημα μου παραμένει.

Το έχω περάσει σε Lifeview ΒΟΧHD και απο τότε δεν μπορώ να περασω πλέον fw άλλου δέκτη ενω (το πιο σημαντικό) δεν μπορώ να κλείσω τον δέκτη με το TELE USB-300. Αντι να κλείσει κάνει επανεκκίνηση.

Καμιά ιδέα;
Για το κλείσιμο τουλάχιστον θα πρέπει να τον κλείνεις από το ρεύμα μέχρι να βρεις σωστή λύση με τα λογισμικά. Δεν μπορεί να παίζει συνέχεια. Θα τα φτύσει. Αν δεν σε βολεύει το βγάλε βάλε στην μπρίζα μπορείς να βάλεις μία προέκταση στο καλώδιο ρεύματος που να παρεμβάλεις έναν διακόπτη ρεύματος. Μπορείς να τον έχεις κοντά στο έπιπλο και είναι πιο βολικό από να ψάχνεις να βρεις την μπρίζα. Το εφαρμόζω στους δέκτες μου από την εποχή του F&U 2205 από τα πολλά κολλήματα και το σκύψιμο και ψάξιμο της μπρίζας για να τον κλείσω και να ξεκολλήσει. Και λύνεις και το πρόβλημα των πολύ κοντών καλωδίων.

Ναι, το είδα στην εγγραφή που κάνω τώρα. Με το δεύτερο πάτημα βγάζει το παράθυρο με προεπιλογή τις 3 ώρες.

Ναι το είδα και γω.Ισχύει.Το πρόβλημα όμως είναι πως μόλις τελειώνει η εγγραφή το μηχάνημα ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ. Λογικό θα μου πείτε, μιας και στην ουσία δεν είναι προγραματισμός αλλά κανονική εγγραφή. Μήπως να το πούμε στους προγγραματιστές όμως έτσι ώστε στο επόμενο update να κλείνει αυτόματα το μηχάνημα διότι αλλιώς δεν έχει νόημα??

Ναι το είδα και γω.Ισχύει.Το πρόβλημα όμως είναι πως μόλις τελειώνει η εγγραφή το μηχάνημα ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ. Λογικό θα μου πείτε, μιας και στην ουσία δεν είναι προγραματισμός αλλά κανονική εγγραφή. Μήπως να το πούμε στους προγγραματιστές όμως έτσι ώστε στο επόμενο update να κλείνει αυτόματα το μηχάνημα διότι αλλιώς δεν έχει νόημα??
Μετά το τέλος της εγγραφής ο δέκτης γυρνάει στην κατάσταση που ήταν όταν ξεκίνησε η εγγραφή. Κλείνει μόνο αν ήταν κλειστός και άνοιξε για να γράψει. Δηλαδή εγγραφή μέσω προγραμματισμού. Έτσι φαίνεται να δουλεύουν όλοι οι M-Star από την εποχή των M-Star 7828, όπου όμως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης φαίνεται ότι έχουν μόνο όλοι οι ALI που έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις εγγραφών και έχουν επιλογή να κλείνουν πάντα μετά από εγγραφή άσχετα με τον τρόπο που έχει οριστεί η εγγραφή.