Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Τελειωσα και εγω σημερα. Οσον αφορά τις αποδείξεις, θα ξαναμιλήσω μαζί του αύριο. Αν καποιος από εμάς μιλήσει μαζί του σήμερα, ας του κάνει μια ερώτηση, αλλιώς αύριο..

Αν και τελικά δεν πήρα μέρος στο Powerbuy (ήθελα αλλά η Sony μου τα χάλασε) να συγχαρώ και εγώ τον Sakplat για τις προσπαθειές του. Πραγματικά συγχαρητηρια και ευχαριστίες για τον χρόνο που ξόδεψες και τις προσπάθειές σου.

Αν και τελικά δεν πήρα μέρος στο Powerbuy (ήθελα αλλά η Sony μου τα χάλασε) να συγχαρώ και εγώ τον Sakplat για τις προσπαθειές του. Πραγματικά συγχαρητηρια και ευχαριστίες για τον χρόνο που ξόδεψες και τις προσπάθειές σου.

Ευχαριστω eddie, για τα καλά σου λόγια. Είναι απίθανα τα τυπάκια, αλλά σε μια τελική, αυτοί χάνουν πελάτες...

Παιδιά στο δικό μας Powerbuy τις αποδείξεις μας τις έστειλε μετά από 2 βδομάδες περίπου,μιας και πρέπει πρώτα να του στείλει το κάθε κατάστημα από το οποίο θα παραλάβετε τα παραστατικά και μετά αυτός θα σας ταχυδρομήσει στο καθένα την απόδειξή του. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς!

Μιλησα πριν λιγο με τον Σαββα, και ειπε θα μας ειδοποιησει οταν ειναι να παραλαβουμε ωστε να βαλουμε το υπολοιπο οσοι πληρωνουμε μετρητα.

Παιδιά στο δικό μας Powerbuy τις αποδείξεις μας τις έστειλε μετά από 2 βδομάδες περίπου,μιας και πρέπει πρώτα να του στείλει το κάθε κατάστημα από το οποίο θα παραλάβετε τα παραστατικά και μετά αυτός θα σας ταχυδρομήσει στο καθένα την απόδειξή του. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς!

Λογικό μου κάνει και μάλλον έτσι θα γίνει και με εμάς....

thymasai epoxes?-bye-

ti wraia perasame tote sta niata mas:flipout:

twra o enas me iphone, kolimenos sthn thesaloniki gia douleies kai o allos sto naytiko:BDGBGDB55:

Μπράβο παιδιά και από εμένα.

Κ Α Λ Ο Θ Ε Α Τ Ο Ι ! ! ! ! !

:award::award::award::award::award::award::award:

Last edited:
καλημερα,
Δεχτηκα pm σημερα το πρωι απο εναν συμμετεχοντα για ακυρωση για προσωπικους λογους. οι προσωπικοι λογοι του καθενος ειναι απολυτα ΣEBAΣTOI, αλλα, οπως εχω γραψει πιο πανω, εγω οτι ειχα να κανω νομιζω οτι το εκανα,οσον αφορουσε το συντονισμο. τα ονοματα εχουν φυγει απο εμενα, και πλεον οτιδηποτε θελει ο καθενας απο εμας μιλαει απευθειας με το σαββα. δεν νομιζω οτι στο σημειο που εχουμε φτασει θα πρεπει εγω να μεσολαβησω για κατι τετοιο. Aλλο το να ενημερωθω οτι ενας προβολεας ειναι διαθεσιμος και εγω με τη σειρα μου να ενημερωσω το φορουμ...Αυτα, ελπιζω οτι εγινα κατανοητος χωρις καμια παρεξηγηση, ευχαριστω

Άρα, αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον προβολέα, υπάρχει 1 ακόμα διαθέσιμο κομμάτι, σωστά? Απλά να το γράψουμε μήπως τυχόν κάποιος άλλος θέλει να συμμετάσχει...

Άρα, αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον προβολέα, υπάρχει 1 ακόμα διαθέσιμο κομμάτι, σωστά? Απλά να το γράψουμε μήπως τυχόν κάποιος άλλος θέλει να συμμετάσχει...

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του και να κανει αυτο που πρεπει να κανει σωστα. ειχαμε και δευτερη ακυρωση, γιατι οι 120 που ενδιαφερεται να προβαλει ο φιλος ειναι πολλες για τον προβολεα....αυτο σημαινει για μενα το εξης, δεν καθησε να ασχοληθει διαβαζοντας κανενα ριβιου με αποτελεσμα αυτην τη στιγμη να δημιουργει την οποια ανωμαλια στη διαδικασια των υπολοιπων,μικρη η μεγαλη. θα επαναλαβω οτι δεν προκειται να απολογηθω για κανενα στο σαββα, τα στοιχεια ολων εχουν δοθει, οποιος αλλαξε γνωμη,παιρνει τηλ. του λεει ποιος ειναι και του ζηταει να τον διαγραψει απο τη λιστα. Και αν διακρινετε μια αγαναχτηση στα γραφομενα μου, ναι ειναι γιατι πιστευω οτι με λιγο περισσοτερη προσπαθεια απο ολους μας, δεν θα φαινομασταν τωρα αφερεγγυοι στα ματια οποιοδηποτε μαγαζατορα..

Σάκη, μπορείς να βάλεις τα nicknames ολων όσοι συμμετείχαν στην αγορά και δίπλα αν έχουν επιβεβαιώσει οτι κανόνισαν με το Σάββα ή όχι, ωστε να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή σε τι status είναι η αγορά?

εντιτ: Έκανα μια αναδρομή και συγκέντρωσα την παρακάτω λίστα με τα ΟΚ που έχουν δοθεί απο συμμετέχοντες...
spyridy OK
manolis1976 OK
djx33 OK
vasilis25 OK
Manu OK
noikono OK
supertony OK
p_zakas OK
Joe D. OK
sakplat OK
Dragonlord OK
kyrliot OK
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ OK

ΣΥΝΟΛΟ 13 επιβεβαιωμένοι με προκαταβολές ή αγορά με δόσεις... Άρα, εφόσον έχουν ακυρώσει 2 άτομα, και δεν έιναι στους παραπάνω 13, απομένουν άλλοι 5 που δεν έχουν ενημερώσει...τουλάχιστον όχι δημοσίως...

Last edited:
Σάκη, μπορείς να βάλεις τα nicknames ολων όσοι συμμετείχαν στην αγορά και δίπλα αν έχουν επιβεβαιώσει οτι κανόνισαν με το Σάββα ή όχι, ωστε να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή σε τι status είναι η αγορά?

εντιτ: Έκανα μια αναδρομή και συγκέντρωσα την παρακάτω λίστα με τα ΟΚ που έχουν δοθεί απο συμμετέχοντες...
spyridy OK
manolis1976 OK
djx33 OK
vasilis25 OK
Manu OK
noikono OK
supertony OK
p_zakas OK
Joe D. OK
sakplat OK
Dragonlord OK
kyrliot OK
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ OK

ΣΥΝΟΛΟ 13 επιβεβαιωμένοι με προκαταβολές ή αγορά με δόσεις... Άρα, εφόσον έχουν ακυρώσει 2 άτομα, και δεν έιναι στους παραπάνω 13, απομένουν άλλοι 5 που δεν έχουν ενημερώσει...τουλάχιστον όχι δημοσίως...

Δεν ξερω αν πρεπει να προβουμε σε κατι τετοιο. Ημαστε ενα team, γραφουμε καποια πραγματα, αν δεν διαφωνει κανενας τα ακολουθουμε, αν διαφωνει καποιος, εκφραζει την αποψη του. Ειχα γραψει καποια στιγμη οποιος τελειωνει τη διαδικασια ας το γραφει να γνωριζουν και οι αλλοι που ημαστε, δεν προεβαλλε αντιρηση κανενας....Τωρα αν καποιος κανει αλλη συμφωνια με το σαββα και περιμενει αργοτερα να πληρωσει η κατι αλλο, ειναι θεμιτο, και δεν χρειαζεται κατα αναγκη να αναγραφει εδω μεσα...

Σάκη αυτό που λέω είναι να γράφουμε ποιοι "έκλεισαν" με το Σάββα και όχι αν και τι είδους συμφωνία έκαναν μαζί του. Και θα βοηθούσε κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο Σάββας θα προχωρήσει στην συνολική παραγγελία και διάθεση εφόσον όλα τα κομμάτια (20) θα αγοραστούν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν βλέπω το λόγο πέραν του ζητήματος της αξιοπιστίας, που οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να αγχωθούν για το αν θα παραλάβουν τον προβολέα τους λογω της ακύρωσης της συμμετοχής απο 1-2 ή παραπάνω άτομα.

Φαντάζομαι τώρα είμαι πιο κατανοητός...

Ασχετο, αλλα οποιος ακυρωσε επειδή φοβαται τις 120" δεν εκανε καλα. Σιγουρα παιζει ρολο ο χωρος που προβαλλεις αλλα στο δικο μου setup ο 10αρης ειναι αστερι στις 120" και δεν ειναι απαραιτητο καν το high lamp mode για να φωτισει την οθονη.