Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σάκη αυτό που λέω είναι να γράφουμε ποιοι "έκλεισαν" με το Σάββα και όχι αν και τι είδους συμφωνία έκαναν μαζί του. Και θα βοηθούσε κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο Σάββας θα προχωρήσει στην συνολική παραγγελία και διάθεση εφόσον όλα τα κομμάτια (20) θα αγοραστούν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν βλέπω το λόγο πέραν του ζητήματος της αξιοπιστίας, που οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να αγχωθούν για το αν θα παραλάβουν τον προβολέα τους λογω της ακύρωσης της συμμετοχής απο 1-2 ή παραπάνω άτομα.

Φαντάζομαι τώρα είμαι πιο κατανοητός...

Γιαννη εισαι απολυτα κατανοητος και λογικος σε αυτα που γραφεις...Απλα δεν θελω να κανω κανενα να νοιωσει οτι κατευθυνεται, ελεγχεται κτλ......Εσυ και εγω καταλαβαινουμε απολυτα την αναγκη να υπακουσουμε σε καποια απλα πραγματα, προκειμενου να στεφθει η προσπαθεια αυτη με επιτυχια, εισαι σιγουρος οτι ετσι το αντιλαμβανεται ο καθενας? Προφανως οχι...Παντως εχω σκοπο να μιλησω με το σαββα, και το απογευμα αν γινεται, να τον ρωτησω αν εχει ενημερωθει καταρχην, και αν μπορει να ακυρωσει τους 2 απο τους 20 η μπορουν να διατεθουν ξανα σε οποιον ενδιαφερεται...

Ασχετο, αλλα οποιος ακυρωσε επειδή φοβαται τις 120" δεν εκανε καλα. Σιγουρα παιζει ρολο ο χωρος που προβαλλεις αλλα στο δικο μου setup ο 10αρης ειναι αστερι στις 120" και δεν ειναι απαραιτητο καν το high lamp mode για να φωτισει την οθονη.

Μιχαλη κατι τετοια γραφεις και μου δινεις ελπιδα να ζω.....-bye-

Σάκη, μπορείς να βάλεις τα nicknames ολων όσοι συμμετείχαν στην αγορά και δίπλα αν έχουν επιβεβαιώσει οτι κανόνισαν με το Σάββα ή όχι, ωστε να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή σε τι status είναι η αγορά?

εντιτ: Έκανα μια αναδρομή και συγκέντρωσα την παρακάτω λίστα με τα ΟΚ που έχουν δοθεί απο συμμετέχοντες...
spyridy OK
manolis1976 OK
djx33 OK
vasilis25 OK
Manu OK
noikono OK
supertony OK
p_zakas OK
Joe D. OK
sakplat OK
Dragonlord OK
kyrliot OK
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ OK

ΣΥΝΟΛΟ 13 επιβεβαιωμένοι με προκαταβολές ή αγορά με δόσεις... Άρα, εφόσον έχουν ακυρώσει 2 άτομα, και δεν έιναι στους παραπάνω 13, απομένουν άλλοι 5 που δεν έχουν ενημερώσει...τουλάχιστον όχι δημοσίως...
Για την ιστορία, εγώ δε συμμετείχα τελικά στο power buy, το είχα δηλώσει πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το Σάββα και πήρε άλλος τη θέση μου.

o dragonlord an den kanw lathos einai sto allo powerbuy me tous dlp ara mallon apo lathos mpike to onoma tou.

egw perimenw thn nea mou pistwtikh apo thn ethnikh kathws prosfata metefera ta panta(daneia,pistwtikes) apo thn emporikh sthn ethniki

se syndiasmo me thn aproopth ekseliksh sthn douleia mou pou me krataei sthn thesaloniki edw kai mia ebdomada(na skefteis agorasa xalasmeno paixnidi stis aggelies kai edw kai 6 meres akomi den to exw steilei pisw kai mporei ston -filikotato pwlhth-melos tou foroum na fanw anaksiopistos,alla ti na kanw, to game to exw sta giannena)

den xreiazetai na bazoume thilies stous laimous twn anthrwpwn

kapoioi allaksan gnwmh, kapoioi exoun provlimata kapoioi mporei na trakaran kai na exoun pio sobara provlimata.

afou h prosfora egine gia 14 kommatia ara ta ypoloipa 6 den dimiourgoun provlima se emas alla oute kai ston sava o opoios tha parageilei mono giaytous pou plirwsan.

g@@w to iphone mou:devil-smiley-029:

o dragonlord an den kanw lathos einai sto allo powerbuy me tous dlp ara mallon apo lathos mpike to onoma tou.

egw perimenw thn nea mou pistwtikh apo thn ethnikh kathws prosfata metefera ta panta(daneia,pistwtikes) apo thn emporikh sthn ethniki

se syndiasmo me thn aproopth ekseliksh sthn douleia mou pou me krataei sthn thesaloniki edw kai mia ebdomada(na skefteis agorasa xalasmeno paixnidi stis aggelies kai edw kai 6 meres akomi den to exw steilei pisw kai mporei ston -filikotato pwlhth-melos tou foroum na fanw anaksiopistos,alla ti na kanw, to game to exw sta giannena)

den xreiazetai na bazoume thilies stous laimous twn anthrwpwn

kapoioi allaksan gnwmh, kapoioi exoun provlimata kapoioi mporei na trakaran kai na exoun pio sobara provlimata.

afou h prosfora egine gia 14 kommatia ara ta ypoloipa 6 den dimiourgoun provlima se emas alla oute kai ston sava o opoios tha parageilei mono giaytous pou plirwsan.

g@@w to iphone mou:devil-smiley-029:

Συμφωνω στο οτι το powerbuy ηταν για 14 αρχικα (για τόσους πήραμε τιμή) οποτε νομιζω οτι δεν θα υπάρξει προβλημα ηδη εχουμε κλείσει οι 13 και άλλος 1 και είμαστε οκ στα λεγομενα μας απο εκεί και πέρα οι παραπάνω είναι extra ...

Last edited:
Καλορίζικοι σε όλους οι προβολείς!

Βασίλη λες να διασταυρωθήκαμε στα Δικαστήρια; Δευτέρα και Τρίτη εκεί ήμουν. -bye-:grinning-smiley-043

nai!

alla to megalo palouki erxetai to s/k!(blepe eksetaseis)!!

kai ilpiza na brw xrono na erthw na dw apo konta ta bluray kai thn koukla sou-bye-

Εξετάσεις; Τί είδους; Μεταπτυχιακό;

Εννοείται πως αν σε βολέψει θα πιούμε ένα καφεδάκι, αύριο αν θες πέρνα και από το γραφείο!

Ασχετο, αλλα οποιος ακυρωσε επειδή φοβαται τις 120" δεν εκανε καλα. Σιγουρα παιζει ρολο ο χωρος που προβαλλεις αλλα στο δικο μου setup ο 10αρης ειναι αστερι στις 120" και δεν ειναι απαραιτητο καν το high lamp mode για να φωτισει την οθονη.

Ναι και εγώ σε 130'' θα προβάλω αλλά δεν κάνω πίσω.
Σήμερα μίλησα με Σάββα για το δικό μου κομμάτι
και επειδή καθυστέρησα (είμαι στους τελευταίους 5) με ενημέρωσε
ότι κανόνισε να τα στείλει στη Ν. Σμύρνη (τα κομμάτια των "καθυστερημένων" :slapface: όπως εμένα).

Anyways αύριο πρωί θα βάλω και τα χρήματα στο λογαριασμό του.
Σοζ για την όποια καθυστέρηση ..

ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ FAX ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ 'ΣΤΕΛΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 14 ΜΕ ΜΕΝΑ.

Σόρρυ για τα κεφαλαία πριν.
alg0 σου είπε σήμερα τίποτα εαν θα τα στείλουν στα σπίτια μας απο την Nέα Σμύρνη?? Πάντως εμένα δεν με πειράζει κοντά μένω (Π. Φάληρο)

Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να μπω στην λίστα για το powerbuy του HW10 τώρα, έστω κι καθυστερημένα και στην θέση κάποιου φίλου που δεν ενδιαφέρεται? Αν ναι, τότε με ποιόν θα επικοινωνήσω για να δηλώσω συμμετοχή?

Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να μπω στην λίστα για το powerbuy του HW10 τώρα, έστω κι καθυστερημένα και στην θέση κάποιου φίλου που δεν ενδιαφέρεται? Αν ναι, τότε με ποιόν θα επικοινωνήσω για να δηλώσω συμμετοχή?

Καλησπερα,
κανε ενα κοπο σε παρακαλω και στειλε μου με pm τα στοιχεια σου, ον/μο, τηλ. διευθυνση διαμονης και τροπο πληρωμης

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σόρρυ για τα κεφαλαία πριν.
alg0 σου είπε σήμερα τίποτα εαν θα τα στείλουν στα σπίτια μας απο την Nέα Σμύρνη?? Πάντως εμένα δεν με πειράζει κοντά μένω (Π. Φάληρο)

Ειπε οτι επειδή αργήσαμε θα πρέπει να τον παραλάβουμε μόνοι μας από Ν. Σμύρνη. Αυριο θα κάνω post και τη Δ/νση του καταστήματος.
Εγώ προς Αγ. Παρασκ μένω, αλλά θα τη κάνω τη βόλτα μου, γιατί
όποιος δεν έχει μυαλό ... έχει πόδια

Συμφωνω και επαυξανω!!
Ο δικος μου,απο την πρωτη στιγμη παιζει σε ανοιχτοχρωμο τοιχο 120+ ιντσων και δεν εχω κανενα παραπονο,για την ακριβεια παιζει καλυτερα και απο τις προσδοκιες μου

ΥΓ1 Οι προβολες γινονται σε σαλονι μπεζ χρωματος και απο καλιμπραρισμα εχω μεσανυχτα
ΥΓ2 Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα για το επιτυχημενο powerbuy που οργανωσατε :a0210:

Οταν καποιοι αναφερουν οτι θα προβαλουν σε 130 ιντσες εννοουν οτι η καθαρη(λευκη) διαγωνιος θα ειναι ~340cm ή απλα μπερδευουν τη "μικτη" διασταση ενος πανιου με τη πραγματικη? (πολλοι το παθαινουν αυτο και νομιζουν οτι βλεπουν περισσοτερες ιντσες απο οτι βλεπουν πραγματικα).
Σιγουρα σε 130 πραγματικες ιντσες δε θα προβαλει καλα ο συγκεκριμενος προτζεκτορας.
Ο μονος λογος που εκανα αυτο το off-topic post ηταν μονο και μονο για να μη βρεθουν προ-εκλπληξεως καποιοι συμφορουμιτες νομιζοντας οτι θα παρουν την ιδια εικονα οταν ειδαν το συγκεκριμενο μηχανημα να παιζει σε 90αρι πανι.

Και παλι sorry για το off-topic

Οταν καποιοι αναφερουν οτι θα προβαλουν σε 130 ιντσες εννοουν οτι η καθαρη(λευκη) διαγωνιος θα ειναι ~340cm ή απλα μπερδευουν τη "μικτη" διασταση ενος πανιου με τη πραγματικη? (πολλοι το παθαινουν αυτο και νομιζουν οτι βλεπουν περισσοτερες ιντσες απο οτι βλεπουν πραγματικα).
Σιγουρα σε 130 πραγματικες ιντσες δε θα προβαλει καλα ο συγκεκριμενος προτζεκτορας.
Ο μονος λογος που εκανα αυτο το off-topic post ηταν μονο και μονο για να μη βρεθουν προ-εκλπληξεως καποιοι συμφορουμιτες νομιζοντας οτι θα παρουν την ιδια εικονα οταν ειδαν το συγκεκριμενο μηχανημα να παιζει σε 90αρι πανι.

Και παλι sorry για το off-topic
:a0210::a0210::a0210::a0210::a0210:

Γεια σας παιδια. Ειμαι νεος στο forum. Ειμουν ετοιμος να αγορασω τον HW10. Mολις ειδα το Powerbuy! Μπορώ τωρα να μπω κι εγω;
Καλησπέρα,
Στειλε μου με pm τα στοιχεια που ζητω παραπάνω απο τον αλλο φιλο

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Ειπε οτι επειδή αργήσαμε θα πρέπει να τον παραλάβουμε μόνοι μας από Ν. Σμύρνη. Αυριο θα κάνω post και τη Δ/νση του καταστήματος.
Εγώ προς Αγ. Παρασκ μένω, αλλά θα τη κάνω τη βόλτα μου, γιατί
όποιος δεν έχει μυαλό ... έχει πόδια

Ορίστε και η Δ/νση

Βυζαντίου 43
Ν. Σμύρνη
Καραγιάννης το όνομα του υπευθύνου