- 7 March 2008
- 242
Σάκη αυτό που λέω είναι να γράφουμε ποιοι "έκλεισαν" με το Σάββα και όχι αν και τι είδους συμφωνία έκαναν μαζί του. Και θα βοηθούσε κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο Σάββας θα προχωρήσει στην συνολική παραγγελία και διάθεση εφόσον όλα τα κομμάτια (20) θα αγοραστούν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν βλέπω το λόγο πέραν του ζητήματος της αξιοπιστίας, που οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να αγχωθούν για το αν θα παραλάβουν τον προβολέα τους λογω της ακύρωσης της συμμετοχής απο 1-2 ή παραπάνω άτομα.
Φαντάζομαι τώρα είμαι πιο κατανοητός...
Γιαννη εισαι απολυτα κατανοητος και λογικος σε αυτα που γραφεις...Απλα δεν θελω να κανω κανενα να νοιωσει οτι κατευθυνεται, ελεγχεται κτλ......Εσυ και εγω καταλαβαινουμε απολυτα την αναγκη να υπακουσουμε σε καποια απλα πραγματα, προκειμενου να στεφθει η προσπαθεια αυτη με επιτυχια, εισαι σιγουρος οτι ετσι το αντιλαμβανεται ο καθενας? Προφανως οχι...Παντως εχω σκοπο να μιλησω με το σαββα, και το απογευμα αν γινεται, να τον ρωτησω αν εχει ενημερωθει καταρχην, και αν μπορει να ακυρωσει τους 2 απο τους 20 η μπορουν να διατεθουν ξανα σε οποιον ενδιαφερεται...