Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Οταν καποιοι αναφερουν οτι θα προβαλουν σε 130 ιντσες εννοουν οτι η καθαρη(λευκη) διαγωνιος θα ειναι ~340cm ή απλα μπερδευουν τη "μικτη" διασταση ενος πανιου με τη πραγματικη? (πολλοι το παθαινουν αυτο και νομιζουν οτι βλεπουν περισσοτερες ιντσες απο οτι βλεπουν πραγματικα).
Σιγουρα σε 130 πραγματικες ιντσες δε θα προβαλει καλα ο συγκεκριμενος προτζεκτορας.
Ο μονος λογος που εκανα αυτο το off-topic post ηταν μονο και μονο για να μη βρεθουν προ-εκλπληξεως καποιοι συμφορουμιτες νομιζοντας οτι θα παρουν την ιδια εικονα οταν ειδαν το συγκεκριμενο μηχανημα να παιζει σε 90αρι πανι.

Και παλι sorry για το off-topic

Σε λευκό τοίχο, 3,40 m είναι η πραγματική διαγώνιος. Βέβαια θεωρώ τον εαυτό μου λίγο άσχετο με τους projectores και ας είχα έναν τα τελευταία 2-3 χρόνια να προβάλει στον παραπάνω τοίχο. Τώρα που έχω διαβάσει και 5 πράγματα στο forum θα το ψάξω αρκετά ώστε να έχω ιδανική προβολή. Και να μειωθούν οι ιντσες δε χάθηκε ο κόσμος, όταν κερδίζεις σε φως, χρώμα και μαύρο.

Δεν ήταν off-topic η απάντηση, γιατί κυκλοφορούν κ άτομα σαν εμένα που δεν ξέρουν πολλά. Πιστεύω πάντως ότι με κατάλληλες ρυθμίσεις το μηχάνημα αυτό θα ανταποδώσει την αξία του σε ευχαρίστηση ποιοτικής προβολής :grandpa:

Οταν καποιοι αναφερουν οτι θα προβαλουν σε 130 ιντσες εννοουν οτι η καθαρη(λευκη) διαγωνιος θα ειναι ~340cm ή απλα μπερδευουν τη "μικτη" διασταση ενος πανιου με τη πραγματικη? (πολλοι το παθαινουν αυτο και νομιζουν οτι βλεπουν περισσοτερες ιντσες απο οτι βλεπουν πραγματικα).
Σιγουρα σε 130 πραγματικες ιντσες δε θα προβαλει καλα ο συγκεκριμενος προτζεκτορας.
Ο μονος λογος που εκανα αυτο το off-topic post ηταν μονο και μονο για να μη βρεθουν προ-εκλπληξεως καποιοι συμφορουμιτες νομιζοντας οτι θα παρουν την ιδια εικονα οταν ειδαν το συγκεκριμενο μηχανημα να παιζει σε 90αρι πανι.

Και παλι sorry για το off-topic

Σωστή η παρατήρηση οπότε να διευκρινίσω οτι εγώ προβάλω σε 120" καθαρές και ο προβολέας δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να τις γεμίσει. Νομίζω οτι δεν θα είχε θέμα ουτε στις 130" αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πάρω κάποιον στο λαιμό μου.

Καλημερα,
Ο Vasilis_m μου εστειλε τα στοιχεια του και επιθυμει να μπει στην παρεα μας. Ως εκ τουτου θα συμμετεχει λαμβανοντας μια θεση εξ αυτων που εχουν ακυρωσει. Επισης υπηρξε ενδιαφερον και απο αλλο φιλο ο οποιος ομως δεν μου εχει στειλει πληρη ακομα τα στοιχεια του, οποτε για την ωρα λογιζομαστε για 19.

Οι εξελιξεις με διαψευδουν, 20 ημαστε με την προσθηκη και του frankap_1. :a0210: Σημερα, λιγο αργοτερα θα επικοινωνησω και με το σαββα να δω που ημαστε, και για οτι νεωτερο θα σας ενημερωσω...-bye-

οκ τελειωσα κ εγω τη διαδικασια κ μ τ τραπεζα κ με το Σακη!!!!
Στεφανε σε γελασανε.......-bye-
Φιλε μου δεν θελω να σε αγχωσω αλλα τωρα αρχιζεις.......Σκεψου, οθονες, καλωδια, καλιμπραρισμα, θελεις και αλλα?:chinscratch:

Οι εκρεμοτητες που εχουν μεινει στο σαββα ειναι ελαχιστες. Δεν προλαβε να τσεκαρει καποιους χθες και σημερα, οι οποιοι ομως εχουν ηδη μιλησει μαζι του. Απο τους αρχικους 18 ζητημα να εχουμε κανα δυο εκρεμοτητες, οι οποιες ειναι ομως δικαιολογημενες(Βασιλη πηρα την πρωτοβουλια και τον ενημερωσα και για σενα-ελπιζω να μη σε πειραξει- γιατι δεν μπαινει συχνα να δει το τοπικ, οποτε εισαι οκ:a0210:). Προβλημα λοιπον ουδεν εκτος απο μια αλλαγη στις ημερομηνιες της σονυ, η οποια πηγε πισω την παραλαβη για τις18/12 στην επαρχια(προηγουμενη 15/12). Οι ημερομηνιες ειναι κατα προσεγγιση, μπορει παντα να αλλαξουν προς το καλυτερο η και χειροτερο. Της αθηνας η ημερονηνια παραμενει ιδια, μεχρι 12/12. Ελπιζω να μην εκπλαγουμε δυσαρεστα παντως οσον αφορα τις ημερομηνιες παραλαβης απο σονυ και να ισχυσει το "καλo τo πραγμα αργεί να γινει"-bye-

Μπράβο παιδιά!
Καλώς να τους παραλάβετε και καλές θεάσεις...

Περιμενουμε σχολια, εντυπώσεις και screenshots! :a0210:

Παιδιά πριν λίγο μίλησα με τον Σάββα και δηλώνω ΟΚ, όπως προδήλωσα και εχθές. 18/12 για όλη την Ελλάδα έγινε πλέον η ημερομηνία παραλαβής. Όπως κ επίσης έμαθα οτι τα κομμάτια δεν θα "περάσουν" από την Σόνυ Ελλάς. Θα έρθουν κατ'ευθείαν από το εξωτερικό (Βέλγιο) στο κατάστημα electronet που έχει κανονίσει ο καθένας. Αυτό που μου είπε είναι ότι όσοι βάλαν προκαταβολή (συμπ. και εμού) θα βάλουν τα υπόλοιπα χρήματα μόλις φύγουν από το Βέλγιο.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Παιδιά πριν λίγο μίλησα με τον Σάββα και δηλώνω ΟΚ, όπως προδήλωσα και εχθές. 18/12 για όλη την Ελλάδα έγινε πλέον η ημερομηνία παραλαβής. Όπως κ επίσης έμαθα οτι τα κομμάτια δεν θα "περάσουν" από την Σόνυ Ελλάς. Θα έρθουν κατ'ευθείαν από το εξωτερικό (Βέλγιο) στο κατάστημα electronet που έχει κανονίσει ο καθένας. Αυτό που μου είπε είναι ότι όσοι βάλαν προκαταβολή (συμπ. και εμού) θα βάλουν τα υπόλοιπα χρήματα μόλις φύγουν από το Βέλγιο.

Δεν θα περάσουν από την Sony Hellas???

Σου έκανε ξεκάθαρο αν η εγγύηση θα είναι από την Sony Hellas?

Παράξενο γιατι εμενα μου ειχε πει οτι πρωτα θα μπουνε στις αποθηκες της σονυ....

Κάτσε ρε παιδιά, τελικά αγοράζουμε προϊόν παραεισαγωγής ή απο την ελληνική αντιπροσωπεία? Εγγύηση τι παίζει? Ευρωπαϊκή?

Προφανώς εννοούσε στις αποθήκες της Σόνυ στα κεντρικά στο Βέλγιο, απ'ότι κατάλαβα με τα λεγόμενά του εκεί είναι οι κεντρικές αποθήκες της Σόνη για την Ευρώπη. Απο εκεί και πέρα η εγγύηση λογικά για την σόνυ πρέπει να είναι πανευρωπαϊκή. Πάντως καλό θα είναι να του κάνουμε μια ερώτηση. Spyridy παραεισαγωγής μπορεί να φαίνεται στην πράξη αλλά σκέψου ότι και η σόνυ ελλάς αν είναι όντως ευρωπαϊκός διανομέας από εκεί θα παρελάμβανε.. ;)

Παιδια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειται για παρεξηγηση. Μιλώντας αρκετες φορες με το σαββα αναφερθηκε στη σονυ ελλας, στην "εγκριση" της οσον αφορα το power buy και την τιμη της προσφορας. Επισης οπως εχω ξαναγραψει μου ειχε πει οτι απο σονυ ελλας του εδωσαν τις ημερομηνιες που σας εχω δωσει κατα καιρους. Πιο συγκεκριμενα την προηγουμενη φορα που μιλησαμε για ημερομηνιες μου ειχε πει για 8/12 οτι θα μπουνε στις αποθηκες της σονυ. Πιστευω οτι κατι αλλο ειπωθηκε και απλα παρερμηνευτηκε. Μπορω σιγουρα να του κανω μια ερωτηση αλλα αυτο θα γινει το απογευμα..

Last edited:
Σάκη απλά έγραψα ότι μου είπε:
"Πρόκειται για ειδική παραγγελία που τα κομμάτια θα έρθουν κατ'ευθείαν απο τις αποθήκες της σόνυ στο Βέλγιο στα κατ. electronet που έχουν κανονιστεί για τον καθ'ενα. Τα κομμάτια δεν θα περάσουν καθόλου απο την σόνυ ελλάς. Η ημερομηνία που μου βγάζει σήμερα το σύστημα είναι 18/12 για όλη την Ελλάδα, Αθήνα, επαρχία, παντού."

Αυτά μου είπε.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σάκη απλά έγραψα ότι μου είπε:
"Πρόκειται για ειδική παραγγελία που τα κομμάτια θα έρθουν κατ'ευθείαν απο τις αποθήκες της σόνυ στο Βέλγιο στα κατ. electronet που έχουν κανονιστεί για τον καθ'ενα. Τα κομμάτια δεν θα περάσουν καθόλου απο την σόνυ ελλάς. Η ημερομηνία που μου βγάζει σήμερα το σύστημα είναι 18/12 για όλη την Ελλάδα, Αθήνα, επαρχία, παντού."

Αυτά μου είπε.
Σου ειπε για ειδική παραγγελία? Τι να σημαινει αυτό ακριβώς? Οκ ας περασει λιγο η ωρα και θα του τηλ. γιατι οπως και να εχει θα πρεπει να το αποσαφηνισουμε