Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

πρωτα απο ολα περαστικα στον γιο σου
1670 ειναι για 9 κομματια
αρα θα παρακαλουσα να ανρτησεις εδω μια λιστα με το ποιοι ειμαστε οι 9 πρωτοι ειπαμε οτι θελουμε με χρονικη σειρα.
για τους υπολοιπους δεν τελειωσε τπτ ουτε οτι δεν ισχυει θα δουμε τι θα καταφερει και το μελος tegonik.
θα παρω και εγω ενα τηλ αυριο το απογευμα.εχω τον τροπο μου.....
θα ρωτησω και στο πλαισιο.
αυτα προς το παρον μην απογοητευεστε

Κατόπιν αιτήματος του γιάννη: sakplat, vasdar, johny 1989, djx33(με ερωτηματικό σε έχω χάρη), dragonlord, siller, Αλέξης, savaspar, jimz, tegonik, θοδωρής Βογιατζής, Eddie, stefloukis, joeD. Αυτή είναι και οι 14 με χρονολογική σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Κάπου εδώ να πω ότι δεν αισθάνομαι καθόλου καλά για τον διαχωρισμό γιαυτό και το πίεσα ξανά. Έχουμε ξεκινήσει κάτι όλοι μαζί, καλό θα ήταν να παραμείνουμε έτσι. Και όσο περνάει από το χέρι μου θα παραμείνουμε.

Καταρχάς Σάκη ευχαριστώ για το χρόνο και την προσπάθεια (και περαστικά στο πιτσιρίκι). Νομίζω ότι το να ξεκινάμε με τιμή λιανικής 1620 για ένα κομμάτι και να καταλήγουμε στα 1670 για εννιά είναι λίγο αστείο. Φυσικά, δεν αγνοώ ότι εξακολουθεί να είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς, οπότε θα ήθελα να διατηρήσω το "δικαίωμά μου" για αυτή την τιμή μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε. Προσωπικά, χωρίς να έχω δει τον sony, δεν καίγομαι καθόλου να πάρω τον συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και με έναν epson tw-2000 ή έναν panasonic 2/3000. Οπότε ας πάρουμε τιμές από άλλα μαγαζιά για τα μοντέλα που μας ενδιαφέρουν. Πείτε κι οι υπόλοιποι, ο καθένας για τον εαυτό του αν σας ενδιαφέρουν άλλα μοντέλα και ποια, ώστε να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Γιατί πχ και 7-8 άτομα από τους 14 αν ενδιαφερόμαστε για τον tw-2000 νομίζω ότι είμαστε αρκετοί για να πετύχουμε αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Επίσης, μήπως πρέπει να ρίξουμε ένα τηλεφωνάκι και στο ΙΝ.ΚΑ. και να περιγράψουμε το τι έγινε; Γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο παράνομο αυτό που κάνει η sony, οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς λένε ότι η αντιπροσωπεία πουλάει στην τάδε τιμή στους αντιπροσώπους και αυτοί αποφασίζουν με τι κέρδος θέλουν να πουλήσουν. Το να τους βάζει χέρι και να μας αρνούνται την τιμή που είχαν δώσει (1620) ίσως να σηκώνει καταγγελία.

Καταρχάς Σάκη ευχαριστώ για το χρόνο και την προσπάθεια (και περαστικά στο πιτσιρίκι). Νομίζω ότι το να ξεκινάμε με τιμή λιανικής 1620 για ένα κομμάτι και να καταλήγουμε στα 1670 για εννιά είναι λίγο αστείο. Φυσικά, δεν αγνοώ ότι εξακολουθεί να είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς, οπότε θα ήθελα να διατηρήσω το "δικαίωμά μου" για αυτή την τιμή μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε. Προσωπικά, χωρίς να έχω δει τον sony, δεν καίγομαι καθόλου να πάρω τον συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και με έναν epson tw-2000 ή έναν panasonic 2/3000. Οπότε ας πάρουμε τιμές από άλλα μαγαζιά για τα μοντέλα που μας ενδιαφέρουν. Πείτε κι οι υπόλοιποι, ο καθένας για τον εαυτό του αν σας ενδιαφέρουν άλλα μοντέλα και ποια, ώστε να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Γιατί πχ και 7-8 άτομα από τους 14 αν ενδιαφερόμαστε για τον tw-2000 νομίζω ότι είμαστε αρκετοί για να πετύχουμε αρκετά χαμηλότερη τιμή.
Σ ευχαριστώ για τις ευχές dragonlord. Για τι τιμέ μιλάμε οι εναλλακτικοί?

Μια χαρα τα ειπες κι εσυ Dragonlord!
Διαβασε και το δικο μου μηνυμα στην προηγουμενη σελιδα να δεις τη θεση μου επανω στο θεμα...

Και τηλεφωνακι στο ΙΝ.ΚΑ και απο ολα θελουν!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ να κανουν κουμαντο στην τιμη λιανικης του καθε μαγαζιού και να επιβαλουν πλαφον στις τελικές τιμές πωλησης..... :violent-smiley-030:

Σε απαντηση του προηγουμενου μηνυματος σου, εγω ενδιαφερομαι να παρω (εκτος του Sony) εναν εκ των :

Panasonic 2000/3000
Epson TW-2000 ( και τους καινουργιους Epson που εχουν τον επεξεργαστη εικονας Reon μεσα...)
BenQ W5000

Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Επίσης, μήπως πρέπει να ρίξουμε ένα τηλεφωνάκι και στο ΙΝ.ΚΑ. και να περιγράψουμε το τι έγινε; Γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο παράνομο αυτό που κάνει η sony, οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς λένε ότι η αντιπροσωπεία πουλάει στην τάδε τιμή στους αντιπροσώπους και αυτοί αποφασίζουν με τι κέρδος θέλουν να πουλήσουν. Το να τους βάζει χέρι και να μας αρνούνται την τιμή που είχαν δώσει (1620) ίσως να σηκώνει καταγγελία.

Dragonlord απλά είχε κάνει ο Σάκης λάθος, η τιμή ήταν 1680 από την αρχή. Το είπε κιόλας μετά απο 1-2 πόστ το παιδί..

Και πάλι τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια του.

πρωτα απο ολα περαστικα στον γιο σου
1670 ειναι για 9 κομματια
αρα θα παρακαλουσα να ανρτησεις εδω μια λιστα με το ποιοι ειμαστε οι 9 πρωτοι ειπαμε οτι θελουμε με χρονικη σειρα.
για τους υπολοιπους δεν τελειωσε τπτ ουτε οτι δεν ισχυει θα δουμε τι θα καταφερει και το μελος tegonik.
θα παρω και εγω ενα τηλ αυριο το απογευμα.εχω τον τροπο μου.....
θα ρωτησω και στο πλαισιο.
αυτα προς το παρον μην απογοητευεστε

Γιάννη ρώτησα εγώ στο πλαίσιο σήμερα. Και μάλιστα με τον διευθυντή πωλήσεων που είναι και γνωστός μου. Έχεις πμ.

Re: Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Dragonlord απλά είχε κάνει ο Σάκης λάθος, η τιμή ήταν 1680 από την αρχή. Το είπε κιόλας μετά απο 1-2 πόστ το παιδί..

Και πάλι τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια του.
Παιδιά το λάθος το είχε κάνει το μαγαζί που μου είχε δώσει αρχικά την τιμή αυτή(πριν υπάρξει υποψία για power buy). Νομίζω το ανέφερα και αλλού, είχε υπολογίσει την τιμή του προβολέα με το ποσοστό έκπτωσης που του κάνει ο προμηθευτής για τις τηλεοράσεις. Δυστηχώς ούτε στη δεύτερη έπεσε μέσα...

Συγνώμη, έχω παρακολουθήσει όλο το τόπικ από την αρχή αλλά δεν έχω συγκρατήσει τι ακριβώς έχει ειπωθεί μέσα σε 18 σελίδες... Όπως και να έχει, βάζουν χέρι στη λιανική τιμή του καταστήματος οπότε μάλλον το θέμα σηκώνει καταγγελία.
Κατά τα άλλα, αν δεν κάνω λάθος δεν περιμένουμε σύντομα και τον epson tw-3000; Εκτός του ότι θα είναι μάλλον σε παρόμοια τιμή με τον sony, θα ρίξει σημαντικά και την τιμή του 2000 (πέρσι τέτοια εποχή ο tw-1000 είχε πέσει 500 ευρώ σε μια νύχτα όταν βγήκε ο 2000).
edit: βρήκα σε φόρουμ του εξωτερικού ότι θα βγει 1η Δεκέμβρη, σε δέκα μέρες από τώρα δηλαδή. Προσωπικά δε βιάζομαι τόσο...

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά,
Είναι και στις δικες μου σκέψεις ο 10 αλλα όχι άμεσα,
πάντως άμα κολλάει η sony hellas υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές ......

λέγε με Sony Germany, Sony France, Sony Austria, ΕΤΣΕΤΕΡΑ

ο κόσμος ξύπνησε! :BDGBDGB53:

Εγώ όπως είχα πει άλλωστε είμουν μέσα για το powerbuy περιμένοντας όμως την τιμή. Περίμενα να πω την αλήθεια πολύ πιο "έξυπνη" και ευέλικτη την σονυ. Κακό του κεφαλιού τους. Όπως είπε και ένας φίλος βγαίνει και ο έπσον ο 3000 σε 10 μέρες. Προσωπικά θα περιμένω να δω και αυτόν και αν θα γίνει κάποιο powerbuy για αυτόν. Μου φαίνεται λίγο δούλεμα η όλη ιστορία από τη σόνυ. Μυρίστηκε μαζεμένο παραδάκι και προσπαθεί να τσιμπήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Επομένως να αποσύρω εδώ τη συμμετοχή μου από τον σόνυ και όπως είπα θα περιμένω τον επσον για να πάω και εγώ σε HD. Καλή τύχη σε όσους συνεχίσουν.

Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Συγνώμη, έχω παρακολουθήσει όλο το τόπικ από την αρχή αλλά δεν έχω συγκρατήσει τι ακριβώς έχει ειπωθεί μέσα σε 18 σελίδες... Όπως ....
...epson tw-3000; Εκτός του ότι θα είναι μάλλον σε παρόμοια τιμή με τον sony, θα ρίξει σημαντικά και την τιμή του 2000 (πέρσι τέτοια εποχή ο tw-1000 είχε πέσει 500 ευρώ σε μια νύχτα όταν βγήκε ο 2000).
edit: βρήκα σε φόρουμ του εξωτερικού ότι θα βγει 1η Δεκέμβρη, σε δέκα μέρες από τώρα δηλαδή. Προσωπικά δε βιάζομαι τόσο...

Και σε συνέχεια των ανωτέρω και αφού κάπου έχασα τον μπούσουλα σε 18 σελίδες, θέτω την προσωπική μου ερώτηση.
Σκοπεύω (σκόπευα) να συμμετάσχω στο power-buy για τον Sony αλλά μια και είμαστε σε αναμονή του να βγεί ο epson TW3000, άρα σίγουρη πτώση τιμής του TW 2000 - που είναι κατάτι καλύτερος του Sony HW10, μήπως να περιμένω (ή περιμένουμε) που θα φτάσει ο TW2000 και αν είναι μικρή η διαφορά να χτυπήσω (ή και χτυπήσουμε) τον 2κ?
Sorry αν σας το χαλάω αλλά μία σκέψη κάνω μια και από ότι διάβασα πολλοί δεν είναι έτοιμοι για άμεση αγορά.

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουν όλοι ότι ο tw-2000 είναι καλύτερος από τον hw-10, πάντως προσωπικά καλύπτει τις απαιτήσεις μου οπότε μέσα είμαι. Γενικά εγώ και αύριο μέσα είμαι για αγορά, έχω τα χρήματα, αλλά αν χρειάζεται να περιμένω 2-3-4 εβδομάδες για να έχω κάτι καλύτερο από πλευράς τιμής ή και μηχανήματος, γιατί όχι.

δεν θελω να αναψω φωτιες αλλα ο επσον δεν ειναι καλητερος του σονυ ουτεο 3000 θα ειναι
και σας παρακαλω μην με ρωτησετε παλι
μα γιατι τους εχεις δει ρυθμιζμενους διπλα διπλα?
οπως και ο μπεν 5000

αυτα
το powerbuy αφορα τον σονυ

καληνυχτα.