Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

λοιπον απο Ηχοεκφραση που ειναι ενας απο τους δυνατους παικτες της αγορας μιλωντας με Κο Θ Τσουρεκα πηρα την εξης απαντηση

οι τιμες θα ανεβουν 300 ευρω(λογω δολαριου-γιεν)- η Sony δεν εχει ετοιμοπαραδοτους-και αν τα παιδια καταφεραν να εξασφαλισουν 9 κομματια σε τετοια τιμη ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
Μήπως περάσαμε στα ψιλά γράμματα το παραπάνω σχόλιο?

οκ sakplat
περιμενουμε να δουμε τι θα κανει o tegonik
δεν μου ειπες ποτε θα τους εχουμε?

Η σονυ παραλαμβάνει κάποια στιγμή μέσα στο 1ο 10μερο δεκεμβρίου. Εμείς περίπου μετά από 2 μέρες.

Αν και ο geo τα λέει λίγο... χοντροκομμένα, έχει δίκιο. 14 (!!!) προβολείς με τιμή... όσο θα κάνουν τα Χριστούγεννα; Για 100 ευρώ στα 1800 δεν αξίζει καν η ταλαιπωρία της οργάνωσης ενός powerbuy κατά τη γνώμη μου.
Ξέρεις εσύ πόσο θα κάνουν τα Χριστούγεννα ε;

Εγώ πάντως δεν έχω 100 ευρώ για πέταμα. Καλύτερα να 'ταλαιπωρηθώ' λίγο παραπάνω...

Οι καλύτερες προτάσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες. Αν δεν υπάρχουν όμως καλύτερα να μη μιλάμε!

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Και σιγά την ταλαιπωρία. Ας είναι καλά ο sakplat...
Ολα καλά παιδιά, αντέχω!:a0210: Να κοιμόμουνα και λίγο το βράδυ..

Κουράγιο Σάκη..... Κοιμήσου όσο πιο πολύ μπορείς μέχρι τις 10 Δεκέμβρη γιατί μετά έχει ξενύχτια πάλι:SFGSFGS5:...... (απο τις απολαυστικές θεάσεις του hw10 δεν θα μπορεις να κλεισεις μάτι.....):ernaehrung004:

Djx33 το υφος σου ηταν πολύ απότομο απέναντι σε κάποιον που προσπαθισε να σας δώσει να καταλάβετε κάποια πράγματα προς ωφελος σας.
Λοιπόν,και επειδή προκάλεσες,εχω στα χέρια μου προσφορά που λέει 1550 ευρώ...
αντε για καμια τουμπιτσα τωρα...:flipout:

Παρακαλώ η αντιπαράθεση να σταματήσει εδώ. Ο Djx έχει δίκιο απο την πλευρά του όσων αφορα του ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα για τα Χριστούγεννα ή για 10 μέρες η για 3 μήνες, αλλά και εσύ geosoy από την πλευρά σου έχεις δίκιο όσων αφορα του ότι πετυχαίνουμε πολύ αστεία έκπτωση. ΌΜΩΣ το thread αυτό έχει φτιαχτεί για να βοηθήσουμε να βρούμε το συγκεκριμένο κομμάτι όσο μπορούμε πιο φτηνά και όχι για να κρινόμαστε για την τιμή που βρήκαμε εμείς οι συμμετέχοντες του powerbuy! Εαν λοιπόν ισχύει η τιμή που βρήκες (και θελεις) θα μπορούσες να μας κοινοποιήσεις από που.

Παιδιά ΕΛΕΟΣ!!!
Καταντησατε βα βριζεστε μεταξυ σας σαν 15χρονα παιδιά, μονο και μονο για εναν κ@λ@προβολέα στο κατω κατω.... ΑΝ ειναι δυνατον!!

Χαρακτηρισμοι όπως "*********" κλπ ΔΕΝ ταιριαζουν στο στυλ και το επιπεδο του φορουμ.... ΑΝ θελετε να μαλωνετε καντε το με PM....:argue:

Ελπίζω η αντιπαραθεση να ληξει εδώ και να συνεχιστει η συζητηση σχετικα με το θεμα του Thread....

Κι εγω συμφωνω με την ΚΟΡΟΙΔΙΑ της SONY εκ μερους των παιδιων που θα ψωνισουν τον προβολέα, αλλά ΔΕΝ κανω ετσι... Εδω ειναι και το ποστ που εγραψα πριν απο 2-3 σελιδες για να δειτε τη θεση μου πανω στο θεμα...
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=674880&postcount=160.

Ο καθενας εχει την τσεπη του και την αποψη του και κανει ο,τι θελει στο κατω-κατω.....

Φιλικά, -bye-

Last edited by a moderator:
rwthsa sthn polh mou gia mia timh...an kai otan erthei 1850!

apo thn stigmh pou akousa apo ton Sakh 1670 eipa: ton agorasa.

ta ypoloipa gia mena einai paramithia. ton aygousto tha kanei 1500,perimenoume?

epeidh se allo nhma egine o xaraktirismos "pitsirikia pou biazontai" pleon tha milaw mono me pm kai mono an yparxei logos.

vasdar ποιος μας ειπε πιτσιρικια?ποσο χρονον εισαι?εγω 20
θα κατεβουμε αθηνα για ξυλο εισαι?
:flipout:

ναι φυσικα και θα τον παρουμε μεσω σακη
ο geosoy τι επαθε και δεν γραφει? μαλλον "τριαρια θα εκοβε"

a esena ennousan..ok tote:flipout::grinning-smiley-043

ela re iremiste oloi..

Sakh perastika gia ton mikro-bye-

Παιδιά εννοείται και αν βρεθεί κάποια καλύτερη προσφορά τώρα που γυρίζει ήμαστε ανοιχτοί. Αν κάποιος φίλος έχει κάτι ουσιαστικό, πολύ ευχαρίστως να το μοιραστούμε μαζί του

a esena ennousan..ok tote:flipout::grinning-smiley-043

ela re iremiste oloi..

Sakh perastika gia ton mikro-bye-

Ευχαριστώ βασίλη, είναι ήδη καλύτερα και χορεύει πάνω μου αυτή τη στιγμη:BDGBGDB55: