Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

μια ανακεφαλαιωση

ειμαστε 14

sakplat
vasdar
jonhy1989
djx33
dragonlord
siller
Αλέξης
savaspar
jimz
tegonik
θοδωρής Βογιατζής
Eddie
stefkoulis
joeD

και μεχρι τωρα ειμαστε ετοιμοι να αγορασουμε απο μαυροματη
και περιμενουμε απαντση tegonik
θα σας παρακαλουσα να στειλετε τα στοιχεια σας στον sakplat αμμεσα

Εφόσον έχει βρεθεί χαμηλότερη τιμή (1655), δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε ακόμα "έτοιμοι να αγοράσουμε από μαυρομάτη". Από τον πιο φτηνό θα αγοράσουμε.

ναι φιλε πιο λιγα να δωσουμε συμφωνω αλλα ο geosoy δεν ειναι στην λιστα
ας μας πει ποιος ειναι και ο οποιος νιωθει ικανος ας αναλαβει οτι εχει αναλαβει τωρα ο sakplat
αντε αμεσως νομισες οτι προωθω τον μαυροματη

Last edited:
Δε νόμισα τίποτα. Ο geosoy μού έστειλε πμ όπως του ζήτησα και φαντάζομαι έστειλε και στον sakplat, οπότε γνωρίζουμε το μαγαζί.

Λοιπόν,
Εδώ θέλω να κάνω μια παρέμβαση. Θα είναι η πρώτη και η τελευταία που θα κάνω. Καλώς η κακώς έχω το δικαίωμα μιας που κατόπιν δικής σας επιθυμίας έχω μπει μπροστά και έχω αφιερώσει το χρόνο που έχω αφιερώσει σε αυτό. Θεωρώ ότι reports προστακτικού τύπου "θα αγοράσουμε από εδώ" ή "θα αγοράσουμε από εκεί" το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας οδηγήσουν στην αντίδραση, και να μας κάνουν γραφικούς, έχοντας όλη την υπόλοιπη κοινότητα να γελάει με μια προσπάθεια που την ξεκινήσαμε σοβαρά και την υποβαθμίζουμε μόνοι μας. Θα αγοράσουμε απ' οπου θα αγοράσουμε αφου, θέσουμε οποιοδήποτε θέμα μας σε ψηφοφορία. το αποτέλεσμα της πλοιοψηφίας θα το σεβαστούν και όλοι οι υπόλοιποι. Ναι, το λογικό είναι να αγοράσουμε το φθηνότερο. Αν για κάποιο λόγο κάποιος από εσάς το αμφισβητεί(αξιοπιστία μαγαζιού κτλ)εδώ ήμαστε όλοι, το θέτει και το συζητάμε. Τώρα, περιμένοντας τον tegonik, εχω ζητησει κάποια στοιχεία σας. Κάποιοι από εσας δεν τα εχουν στείλει ακομα. Θα παρακαλέσω για τελευταια φορα να τα εχω προκειμενου να μπορεσω να κανω αυτο που ΕΣΕΙΣ μου ζητησατε να κανω. Δεν μπορω να κανω τιποτα αν εσεις δεν με βοηθησετε, ετσι απλά.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

μια ανακεφαλαιωση

ειμαστε 14

sakplat
vasdar
jonhy1989
djx33
dragonlord
siller
Αλέξης
savaspar
jimz
tegonik
θοδωρής Βογιατζής
Eddie
stefkoulis
joeD

και μεχρι τωρα ειμαστε ετοιμοι να αγορασουμε απο μαυροματη
και περιμενουμε απαντση tegonik
θα σας παρακαλουσα να στειλετε τα στοιχεια σας στον sakplat αμμεσα

Παρακαλώ να βγω από την λίστα.
Έχω ενημερώσει και τον Σάκη σχετικά.
Ευχαριστώ.

Παρακαλώ να βγω από την λίστα.
Έχω ενημερώσει και τον Σάκη σχετικά.
Ευχαριστώ.

Αλέξη είναι οκ. Σ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου και αν τελικά καταφέρεις και τον δεις την επόμενη βδομάδα, και ενδιαφέρεσαι ακόμα, μας λες. Μανώλη 1976, ενδιαφέρεσαι ακόμα να συμμετέχεις στο power buy?

Δε νόμισα τίποτα. Ο geosoy μού έστειλε πμ όπως του ζήτησα και φαντάζομαι έστειλε και στον sakplat, οπότε γνωρίζουμε το μαγαζί.
Εχω ενημερωθει, είναι οκ.

σακη ποια αλλη εβδομαδα λες?
το αργοτερο μεχρι παρασκευη πρεπει να εχουμε δωσει την προκαταβολη
μα που ειναι αυτος ο tegonik???
και κατι ακομα για να μην καθυστερουμε
οι ενδιαφερομενοι πρεπει να βλεπουν το νημα οσο πιο συχνα μπορουν την ημερα

Last edited:

σακη ποια αλλη εβδομαδα λες?
το αργοτερο μεχρι παρασκευη πρεπει να εχουμε δωσει την προκαταβολη
μα που ειναι αυτος ο tegonik???

Γιάννη, ο Αλέξης ανεξάρτητα με το πότε θα κάνουμε εμείς οτι κάνουμε,θα τον δει την επομενη βδομαδα σε δράση. Τώρα, αν έχουμε κλείσει, απλά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει. Υπάρχει πιθανότητα παντα να μπορέσει(από ακυρωση η οτιδήποτε άλλο.) Σε κάθε περίπτωση, εμεις τον ευχαριστούμε γιατί μόνος του αποσύρθηκε ο ανθρωπος, προκειμένου εμεις να τελειώνουμε πιο γρηγορα.

Ίσως να είναι καλύτερα, εφόσον υπάρχει και... τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της sony, να μην ανακοινώνουμε προσφορές μέχρι να τις πάρουμε όλες. Πάντως η προσφορά του geosoy είναι καλύτερη (αν δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του μαγαζιού, που δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό προσωπικά), γιατί εκτός από την τιμή που είναι χαμηλότερη κατά 15 ευρώ, περιλαμβάνει και δωρεάν αποστολή με acs, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς που είμαστε εκτός Αθηνών.

Ίσως να είναι καλύτερα, εφόσον υπάρχει και... τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της sony, να μην ανακοινώνουμε προσφορές μέχρι να τις πάρουμε όλες. Πάντως η προσφορά του geosoy είναι καλύτερη (αν δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του μαγαζιού, που δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό προσωπικά), γιατί εκτός από την τιμή που είναι χαμηλότερη κατά 15 ευρώ, περιλαμβάνει και δωρεάν αποστολή με acs, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς που είμαστε εκτός Αθηνών.

Εχεις δίκιο σε αυτο. σου εστειλα pm με τη σωστη ονομασία του μαγαζιού. Αν ξέρεις feedback μας λες.

Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

ναι ειναι σημαντικο γιατι κοστιζει σιγουρα 50 η αποστολη

Re: Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

ναι ειναι σημαντικο γιατι κοστιζει σιγουρα 50 η αποστολη
Αποκλείεται να κοστίζει 50 ευρω η αποστολη του προβολεα με ACS!

Εγώ παράγγειλα σημερα την LG 47LG7000 και θα την παραλάβω την Τετάρτη με ACS στην πόρτα μου με κόστος 35 ευρώ ! (για ολόκληρη TV 47 ιντζών με αποστολή σε επαρχιακό νησί! ):grandpa:

Τωρα, δεν γνωριζω αν το συγκεκριμενο καταστημα εχει καποια συμβαση με την εταιρια, ή αν βαζει κι αυτος καποιο μερος του ποσου, αλλα ο προβολεας να κοστισει 50 ευρω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ -bye-

εστειλα στον βολο απο γιαννενα ως ευθραυστο και με εγγυηση τον 700 και κοστισε 40 ευρω
ο 10 ειναι πιο μεγαλος και πιο βαρυς

Μπορεί τα μαγαζια να εχουν ειδικη συμβαση με τις courier και να πληρωνουν λιγότερο... Ειδικά όταν ειναι και πολλα κομματια...

Ενας γνωστος μου ειχε μαγαζι με δορυφορικά και του εστελναν καθε μηνα με ACS και Γενική Ταχυδρομική κάτι τεράστια δορυφορικά πιάτα με διαμετρο 1,80 - 200 μετρα με κοστος 15-18 ευρώ...

Anyway... Υπαρχει και ο τροπος της αποστολης με μεταφορικη εταιρια αλλα προυποθετει να καταθεσουν ΟΛΟ το ποσό στην τράπεζα όσοι ειναι απο επαρχία...

Κλείστε πρώτα τη συμφωνία και αυτό είναι το τελευταιο που πρεπει να σας απασχολεί... Άλλωστε στα 1650 + ευρώ, τι ειναι τα 30-40 ευρω παραπανω για μεταφορικά ?-bye-

τι εννοεις να καταθεσουν ολο το πσο στη τραπεζα?
το ποσο για την μεταφορα?
η για την αγορα του προβολεα?

Κλείστε πρώτα τη συμφωνία και αυτό είναι το τελευταιο που πρεπει να σας απασχολεί... Άλλωστε στα 1650 + ευρώ, τι ειναι τα 30-40 ευρω παραπανω για μεταφορικά ?-bye-
...η μισή μας έκπτωση λόγω power buy; :ADFAD2:

Edit, άσχετο: Μανώλη Καστρουνή, σου είχα στείλει ένα πμ πριν από κάποιες μέρες, αν είναι εύκολο απάντησέ μου σε παρακαλώ γιατί είναι ανάγκη... ευχαριστώ