Βασίλης Α.
Supreme Member
Kαλές αγορές παιδιά, ο Σάββας είναι αξιόπιστο άτομο, δύο Χ3500 αγόρασα από αυτόν με τα μισά χρήματα μπροστά και τα υπόλοιπα σε 12 άτοκες δόσεις.
οκ θα το γραψω στη λιστα, αν και για σενα θα ειναι το ιδιο (για ολους μας) μιας που θα παραλαβεις σπιτι
Kι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα...Kαλές αγορές παιδιά, ο Σάββας είναι αξιόπιστο άτομο, δύο Χ3500 αγόρασα από αυτόν με τα μισά χρήματα μπροστά και τα υπόλοιπα σε 12 άτοκες δόσεις.
Kι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα...
Βτw καλός πολίτης!
Tώρα το βλέπω. 1.419!Είναι πολύ σωστός και αξιόπιστος σε αυτά που λέει αρκεί να τον βρίσκετε στο τηλέφωνο! Κατά προτίμηση από 12-2:30 και 19:00-20:30. Nα σαι καλά,τα δύσκολα πέρασαν από βδομάδα θα είμαι Αθήνα.Btw ο onkyo 906 έπεσε πολύ,στα 1490 ευρώ!!!
οκ θα το γραψω στη λιστα, αν και για σενα θα ειναι το ιδιο (για ολους μας) μιας που θα παραλαβεις σπιτι
Όπ!! Αλήθεια θα τους παραλάβουμε στο σπίτι μας??? Αυτό δεν το ανέφερες.. Θα είναι φοβερός πάντως αν μας κάνει τέτοια εξυπηρέτηση!! :a0210:
μόλις τελείωσα τη διαδικασία με το Σάββα... Πήρα τηλέφωνο, είπα όνομα, με βρήκε απο τη λίστα που είχε δώσει ο Σάκης, έδωσα αριθμό κάρτας, βρήκαμε απο ποιο κατάστημα θα παραλάβω που είναι κοντά στο σπίτι μου, μου έστειλε με φαξ την απόδειξη της πιστωτικής, υπέγραψα και την έστειλα πίσω με φαξ!
Όλα καλα μέχρι εδώ, τώρα αναμένουμε να παραλάβουμε!
Υ.Γ.1 Σάκη σε ευχαριστώ πολύ για τον μέχρι τώρα κόπο που έχεις μπει! Η βοήθεια και η εξυπηρέτησή σου είναι πολύτιμη!
Υ.Γ.2 Ευγενέστατος ο Σάββας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.