Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Kαλές αγορές παιδιά, ο Σάββας είναι αξιόπιστο άτομο, δύο Χ3500 αγόρασα από αυτόν με τα μισά χρήματα μπροστά και τα υπόλοιπα σε 12 άτοκες δόσεις.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

οκ θα το γραψω στη λιστα, αν και για σενα θα ειναι το ιδιο (για ολους μας) μιας που θα παραλαβεις σπιτι

Ποιοι δηλαδή θα παραλάβουν σπίτι;

Kαλές αγορές παιδιά, ο Σάββας είναι αξιόπιστο άτομο, δύο Χ3500 αγόρασα από αυτόν με τα μισά χρήματα μπροστά και τα υπόλοιπα σε 12 άτοκες δόσεις.
Kι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα...

Βτw καλός πολίτης!

Kι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα...

Βτw καλός πολίτης!

Είναι πολύ σωστός και αξιόπιστος σε αυτά που λέει αρκεί να τον βρίσκετε στο τηλέφωνο! Κατά προτίμηση από 12-2:30 και 19:00-20:30. Nα σαι καλά,τα δύσκολα πέρασαν από βδομάδα θα είμαι Αθήνα.Btw ο onkyo 906 έπεσε πολύ,στα 1490 ευρώ!!!

Είναι πολύ σωστός και αξιόπιστος σε αυτά που λέει αρκεί να τον βρίσκετε στο τηλέφωνο! Κατά προτίμηση από 12-2:30 και 19:00-20:30. Nα σαι καλά,τα δύσκολα πέρασαν από βδομάδα θα είμαι Αθήνα.Btw ο onkyo 906 έπεσε πολύ,στα 1490 ευρώ!!!
Tώρα το βλέπω. 1.419!
300 ευρώ κάτω τόσο γρήγορα ρε γμτ...
Δε βαριέσαι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

οκ θα το γραψω στη λιστα, αν και για σενα θα ειναι το ιδιο (για ολους μας) μιας που θα παραλαβεις σπιτι

Όπ!! Αλήθεια θα τους παραλάβουμε στο σπίτι μας??? Αυτό δεν το ανέφερες.. Θα είναι φοβερός πάντως αν μας κάνει τέτοια εξυπηρέτηση!! :a0210:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Όπ!! Αλήθεια θα τους παραλάβουμε στο σπίτι μας??? Αυτό δεν το ανέφερες.. Θα είναι φοβερός πάντως αν μας κάνει τέτοια εξυπηρέτηση!! :a0210:

Αυτό ειπώθηκε στην κουβέντα μας μεσα σε όλα. θα το ξεκαθαρίσω και θα ενημερώσω...

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα -bye-

Ο Dimitristop ειναι ο 19ος φιλος της παρεας...Σημερα αφου μιλησω με το σαββα θα εχω διαθεσιμο αριθμο λογμου για οσους απο εμας επελεξαν μετρητα. Αντιστοιχα οσοι ειναι με καρτα, θα πρεπει να επικοινωνησουν με το σαββα για τη διαδικασια. Μολις εχω νεοτερα για το ποτε λοιπον θα αρχισουν τα παραπανω, θα ενημερωσω

Λιγο αργοτερα θα εχω τον λογμο τραπεζας. Θα τον περασω με pm σε οσους μου δηλωσαν μετρητα η προκαταβολη. Για τους υπολοιπους με ατοκες, μπορειτε να μιλησετε μαζι του απο τις 6 και μετα στο 2241020162, Σαββας Μοσχιδης, δινετε το νουμερο της καρτας, τη περναει στο μηχανημα, σας στελενει με φαξ την αποδειξη κ την στελνετε πισω υπογεγραμμενη με οποιο τροπο μπορειτε. Θα υπαρξουν αυστηρα 20 κομματια, θα πρεπει η παραγγελια να κλεισει στη σονυ σημερα το μεσημερι, αρα μενει ενας μονος διαθεσιμος..:antlers:

Σάκη εφόσον η παραγελία θα γίνει σήμερα στη Σονυ, έχεις αίσθηση για το πότε θα παραλάβουμε? Και η παραγελία θα πάει πρώτα στη Ρόδο και μετά θ αέρθειο σε κατάστημ αστην Αθήνα, ή θα πάει Ρόδο και θα μας τη στείλει με κούριερ?

Οπως εχω ξαναγραψει, 8/12 παραλαμβανει η σονυ στις αποθηκες, μεχρι 12 η αθηνα και μεχρι 15 η επαρχια. Το πιο πιθανο τα κοματια μας να πανε στα αντιστοιχα μαγαζια που θα μας εξυπηρετησουν κατευθειαν. Οποτε μαλλον θα παραληφθουν με την επαρχια, γιατι η ελεκτρονετ ροδου θα παραλαβει μεχρι 15/12. ΟΙ ημερομηνιες ειναι στο περιπου, κατι ειπωθηκε και για νωριτερα, αλλα καλυτερα να μη το σκεφτομαστε καθολου αυτο...

μόλις τελείωσα τη διαδικασία με το Σάββα... Πήρα τηλέφωνο, είπα όνομα, με βρήκε απο τη λίστα που είχε δώσει ο Σάκης, έδωσα αριθμό κάρτας, βρήκαμε απο ποιο κατάστημα θα παραλάβω που είναι κοντά στο σπίτι μου, μου έστειλε με φαξ την απόδειξη της πιστωτικής, υπέγραψα και την έστειλα πίσω με φαξ!

Όλα καλα μέχρι εδώ, τώρα αναμένουμε να παραλάβουμε!

Υ.Γ.1 Σάκη σε ευχαριστώ πολύ για τον μέχρι τώρα κόπο που έχεις μπει! Η βοήθεια και η εξυπηρέτησή σου είναι πολύτιμη!

Υ.Γ.2 Ευγενέστατος ο Σάββας!

Περιμένω λογαριασμό να κάνω την κατάθεση. Ευχαριστώ πολύ για όλο το συντονισμό των υπευθύνων του thread !!!

Παρακαλώ λίγες διευκρινήσεις για το τρόπο παραλαβής. Θα τα πάρουμε στο σπίτι με courrier, θα δηλώσουμε σε πιο κατάστημα π.χ. της Αγ. Παρασκευής μας βολεύει να το παραλάβουμε.. πως θα γίνει η παραλαβή?

μόλις τελείωσα τη διαδικασία με το Σάββα... Πήρα τηλέφωνο, είπα όνομα, με βρήκε απο τη λίστα που είχε δώσει ο Σάκης, έδωσα αριθμό κάρτας, βρήκαμε απο ποιο κατάστημα θα παραλάβω που είναι κοντά στο σπίτι μου, μου έστειλε με φαξ την απόδειξη της πιστωτικής, υπέγραψα και την έστειλα πίσω με φαξ!

Όλα καλα μέχρι εδώ, τώρα αναμένουμε να παραλάβουμε!

Υ.Γ.1 Σάκη σε ευχαριστώ πολύ για τον μέχρι τώρα κόπο που έχεις μπει! Η βοήθεια και η εξυπηρέτησή σου είναι πολύτιμη!

Υ.Γ.2 Ευγενέστατος ο Σάββας!

το υποκαταστημα θα σου παραδωσει σπιτι η θα τον παραλαβεις εσυ?

Και εγώ τελείωσα την διαδικασία με τον Μοσχίδη και θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Σακη για τον συντονισμό αυτής της αγοράς-bye-

να στε καλα παιδια-bye- Μολις πηρα τον αριθμο, ξεκινω να το μοιρασω me pm, αν καποιος εκ παραδρομης δεν το λαβει σημερα, ας μου στειλει ενα pm

οκ! οσοι εχουν εκρεμοτητα και δεν εχουν δηλωσει τροπο πληρωμης, θα πρεπει να συνενοηθούν πλεον με το σαββα. Καλο θα ηταν οποιος τελειωνει τη διαδικασια, να το αναφερει στο forum οπως επισης αν υπαρξει κανενα πιθανο κώλυμμα.

Kι εγώ μόλις το'κλεισα.

Το μηχάνημα δεν δεχόταν την κάρτα μου για δόσεις κ πλήρωσα κανονικά (1.575). Θα εξοφλήσω το ποσό με την τράπεζα στις δόσεις που θέλω...

Θα μου στείλει την απόδειξη στο φαξ της δουλειάς μου και πρέπει να του το στείλω πίσω υπογεγραμμένο.

Σάκη thanks. Πήρα και τον λογ. απο το pm που μου έστειλες. Θα τον πάρω τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω και για το κατάστημα. Χαίρομαι που η διαδικασία άρχισε να αποκτά happy end!! -bye-