kyrliot
Supreme Member
Τελικα παιδια οσοι πληρωσουν μετρητα θα βαλουν ολα τα λεφτα μαζι (1575) η 575 και λιγο πριν τις 15/12 τα υπολοιπα 1000 ;Γιατι λεω να πληρωσω μετρητα τελικα γιατι περιμενω χρηματα πριν τις 10/12.
Τελικα παιδια οσοι πληρωσουν μετρητα θα βαλουν ολα τα λεφτα μαζι (1575) η 575 και λιγο πριν τις 15/12 τα υπολοιπα 1000 ;Γιατι λεω να πληρωσω μετρητα τελικα γιατι περιμενω χρηματα πριν τις 10/12.
Και εγω τελειωσα την διαδικασια με το Σαββα ολα καλα, πολυ εξυπηρετικος.
Ευχαριστω παρα πολυ τον Σακη για ολη την διαδικασια που εκανε για να μας αφησει ολους ευχαριστημενους.![]()
Βασιλη ενδιαφερουσα η ιδεα σου... Ειμαστε σχεδόν 20 πλεον, ενας φιλος τον ειδε σημερα σε δραση και του αρεσε πολυ. Εφοσον κλεισει αυριο, θα κοινοποιησω και τα στοιχεια του, μου φτανει που με την εμπειρια του, βρηκε το μηχανακι αξιο αγοράς!!!as steiloume ena pm ston anthrwpo..isws ginetai!
Βασιλη ενδιαφερουσα η ιδεα σου... Ειμαστε σχεδόν 20 πλεον, ενας φιλος τον ειδε σημερα σε δραση και του αρεσε πολυ. Εφοσον κλεισει αυριο, θα κοινοποιησω και τα στοιχεια του, μου φτανει που με την εμπειρια του, βρηκε το μηχανακι αξιο αγοράς!!!![]()
ο δε Μανωλης Καστρουνης ενας επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως καλος φιλος και μελος του forum μας
Καλημερα,
Ο Αλέξης λοιπόν ειναι ο 20ος και τελευταίος φίλος που θα συμμετέχει στο power buy. Για τυχον αλλαγες, παραλειψεις, και οτι αλλο ξαφνικό προκυψει, αν θελετε ενημερωνετε και εμενα για να βοηθησω αν μπορω, αλλα πλεον μιλατε απευθειας και με το Σαββα. Ανυπομονώ πλεον να παραλαβουμε...![]()
ειναι απαραιτητη η ρυθμιση σε ενα προβολεα με το τελικο αποτελεσμα σε πολλες των περιπτωσεων δραματικα βελτιωμενο
ο δε Μανωλης Καστρουνης ενας επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως καλος φιλος και μελος του forum μας
Καλημερα και απο μενα.Τελειωσα και εγω μα τα διαδικαστηκα.Αψογος και πολυ εξυπηρετικος ο Σαββας(μεχρι και τιμολογιο θα μου στειλει).Επισης ευχαριστω πολυ τον Σακη για το χρονο που διεθεσε για να παρουμε σε αυτην την τιμη τον προβολεα.Θα με ενδιεφεραν και εμενα οι ρυθμισεις για τον προβολεα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.