Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Τελικα παιδια οσοι πληρωσουν μετρητα θα βαλουν ολα τα λεφτα μαζι (1575) η 575 και λιγο πριν τις 15/12 τα υπολοιπα 1000 ;Γιατι λεω να πληρωσω μετρητα τελικα γιατι περιμενω χρηματα πριν τις 10/12.

Και εγω τελειωσα την διαδικασια με το Σαββα ολα καλα, πολυ εξυπηρετικος.
Ευχαριστω παρα πολυ τον Σακη για ολη την διαδικασια που εκανε για να μας αφησει ολους ευχαριστημενους.-bye-

Τελικα παιδια οσοι πληρωσουν μετρητα θα βαλουν ολα τα λεφτα μαζι (1575) η 575 και λιγο πριν τις 15/12 τα υπολοιπα 1000 ;Γιατι λεω να πληρωσω μετρητα τελικα γιατι περιμενω χρηματα πριν τις 10/12.

Υπαρχουν και οι δυο επιλογες. Διαβασε λιγο πιο πισω θα βρεις τις απαντησεις, για ολους τους τροπους πληρωμης

Σάκη δε μου είπε ο Σάββας οτι το κατάστημα θα το στείλει στο σπίτι μου. Κανονίσαμε οτι θα το παραλάβω εγώ απο εκεί. Άλλωστε απέχει 800-1000 μέτρα απο το σπίτι μου οπότε ούτως ή άλλως θα το θεωρούσα χαζό να μου το στείλουν αντί να πάω εγώ εκεί...

Προς ενημέρωση, μόλις μίλησα με Σάββα και κανονίσαμε τις λεπτομέρειες.
Σάκη ευχαριστώ για όλα-bye-

Και εγω τελειωσα την διαδικασια με το Σαββα ολα καλα, πολυ εξυπηρετικος.
Ευχαριστω παρα πολυ τον Σακη για ολη την διαδικασια που εκανε για να μας αφησει ολους ευχαριστημενους.-bye-

Το ιδιο ισχυει και για μενα. Σακη ευχαριστω και εγω. Μου είπε για παραδοση οτι θα μας παρει τηλ. λιγο νωριτερα. Για να δουμε λοιπον τι διαφορα θα εχει απο τον tw600.

kanoume ena powerbuy kai ston Manwlh?

egw tha eimai athina stis 26/12.mporw na ton ferw kai afou mazeytoume osoi theloume se ena meros na synantithoume me ton Manwlh, na mas tous rithmizei kai na plirwsoume oti mas analogei glitwnontas perita eksoda metakinhshs?

vasdar ενα απο τα κριτηρια ρυθμισης προβολεα ειναι ο χωρος που θα λειτουργει και η εγκατασταση του.
αυτο δεν γινεται να το πας αθηνα για πρακτικους λογους

kai na ton ferw sta giannena?!

anyway elega mipws..allwste egw akomh den exw egatastash ase pou synexeia allazw xwrous kai diarithmish ston xwro mou!

stamataw edw giati ta greeklish mou tin dinoun alla elleipsh pc grafw mono ta aparaithta(diladi to 1/10 apo osa thelw na grapsw me osa " perierga" diabazw teleytaia!

as steiloume ena pm ston anthrwpo..isws ginetai!
Βασιλη ενδιαφερουσα η ιδεα σου... Ειμαστε σχεδόν 20 πλεον, ενας φιλος τον ειδε σημερα σε δραση και του αρεσε πολυ. Εφοσον κλεισει αυριο, θα κοινοποιησω και τα στοιχεια του, μου φτανει που με την εμπειρια του, βρηκε το μηχανακι αξιο αγοράς!!!-bye-

Κι εμένα θ αμε ενδιέφερε μια ρύθμιση απο το Μανωλη... αν φύσικά κάτι τέτοιο έχει νόημα πρώτα απ'όλα!

Βασιλη ενδιαφερουσα η ιδεα σου... Ειμαστε σχεδόν 20 πλεον, ενας φιλος τον ειδε σημερα σε δραση και του αρεσε πολυ. Εφοσον κλεισει αυριο, θα κοινοποιησω και τα στοιχεια του, μου φτανει που με την εμπειρια του, βρηκε το μηχανακι αξιο αγοράς!!!-bye-

Και για καμια βαση οροφης να πουμε παιδιά εχω ανοιξει ενα θεμα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36810-bye-

ειναι απαραιτητη η ρυθμιση σε ενα προβολεα με το τελικο αποτελεσμα σε πολλες των περιπτωσεων δραματικα βελτιωμενο

ο δε Μανωλης Καστρουνης ενας επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως καλος φιλος και μελος του forum μας

Καλημερα,
Ο Αλέξης λοιπόν ειναι ο 20ος και τελευταίος φίλος που θα συμμετέχει στο power buy. Για τυχον αλλαγες, παραλειψεις, και οτι αλλο ξαφνικό προκυψει, αν θελετε ενημερωνετε και εμενα για να βοηθησω αν μπορω, αλλα πλεον μιλατε απευθειας και με το Σαββα. Ανυπομονώ πλεον να παραλαβουμε...-bye-

Καλημερα,
Ο Αλέξης λοιπόν ειναι ο 20ος και τελευταίος φίλος που θα συμμετέχει στο power buy. Για τυχον αλλαγες, παραλειψεις, και οτι αλλο ξαφνικό προκυψει, αν θελετε ενημερωνετε και εμενα για να βοηθησω αν μπορω, αλλα πλεον μιλατε απευθειας και με το Σαββα. Ανυπομονώ πλεον να παραλαβουμε...-bye-

Σάκη ευχαριστώ για την βοήθεια και την προσπάθειά σου
στην όλη οργάνωση του power-buy.:grinning-smiley-043

ειναι απαραιτητη η ρυθμιση σε ενα προβολεα με το τελικο αποτελεσμα σε πολλες των περιπτωσεων δραματικα βελτιωμενο

ο δε Μανωλης Καστρουνης ενας επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως καλος φιλος και μελος του forum μας

Αν μπορουμε να κανονισουμε κατι και με εναν επαγγελματια μια χαρα θα ειναι γιατι εγω προσωπικα εχω μαυρα μεσανυχτα:sleep:

Καλημερα και απο μενα.Τελειωσα και εγω μα τα διαδικαστηκα.Αψογος και πολυ εξυπηρετικος ο Σαββας(μεχρι και τιμολογιο θα μου στειλει).Επισης ευχαριστω πολυ τον Σακη για το χρονο που διεθεσε για να παρουμε σε αυτην την τιμη τον προβολεα.Θα με ενδιεφεραν και εμενα οι ρυθμισεις για τον προβολεα.

Καλημερα και απο μενα.Τελειωσα και εγω μα τα διαδικαστηκα.Αψογος και πολυ εξυπηρετικος ο Σαββας(μεχρι και τιμολογιο θα μου στειλει).Επισης ευχαριστω πολυ τον Σακη για το χρονο που διεθεσε για να παρουμε σε αυτην την τιμη τον προβολεα.Θα με ενδιεφεραν και εμενα οι ρυθμισεις για τον προβολεα.

Αληθεια τις αποδείξεις θα τις παραλάβουμε με τον προβολέα η ταχυδρομικός;;;