Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Πρός ενημέρωση.
Η διαδικασία ξεκίνησε απο προχθές όταν σε επικοινωνία μου με το κ. Σάββα δέν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με 12 δόσεις (ενώ η συναλλαγή γινόταν με ολόκληρο το ποσόν ...;)) και αυτό έγινε με τρείς (3) διαφορετικές κάρτες απο δύο (2) διαφορετικές τράπεζες !!!
Κατόπιν αυτού ζήτησα να διευκρινήσω το θέμα με τις τράπεζες, οι οποίες τελικά μου είπαν ότι από την μεριά τους είναι εντάξει και ότι το κατάστημα ίσως δεν κάνει κάτι σωστά...
Χθές δέν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσω με το κ. Σάββα, ενώ σήμερα που επιτέλους ξαναμιλήσαμε του ζήτησα τον αρ. λογ/σμού του, για να συνεχιστεί η διαδικασία με την πληρωμή του ποσού μετρητοίς.
Έτσι αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κατατεθεί η προκαταβολή...
Εμένα μου είπε σαν πιθανή ημερ/νία παράδοσης σε τοπικό κατάστημα Electronet την 16-12-2008...
Έπεται συνέχεια.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σάκη απλά έγραψα ότι μου είπε:
"Πρόκειται για ειδική παραγγελία που τα κομμάτια θα έρθουν κατ'ευθείαν απο τις αποθήκες της σόνυ στο Βέλγιο στα κατ. electronet που έχουν κανονιστεί για τον καθ'ενα. Τα κομμάτια δεν θα περάσουν καθόλου απο την σόνυ ελλάς. Η ημερομηνία που μου βγάζει σήμερα το σύστημα είναι 18/12 για όλη την Ελλάδα, Αθήνα, επαρχία, παντού."

Αυτά μου είπε.

Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι δεν είναι ασυνήθιστο το εργοστάσιο / κεντρική αποθήκη να παραδίδει απευθείας στο κατάστημα, χωρίς το προϊόν να περάσει από τις αποθήκες του τοπικού διανομέα. Οπότε, μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μολις μιλησα με Σαββα και μου ειπε τα εξής:Οι προβολείς και όλη η διαδικασία γινεται με τη σφραγιδα της Σονυ ελλας. Το οτι ερχονται απο εξω κατευθειαν, ειναι καθαρα διαδικαστικο, Η ελεκτρονετ ως αλυσιδα καταστηματων ουδεποτε εκανε παραεισαγωγες, ο καθενας απο εμας μπορει να καλεσει την ιδια τη σονυ να αναφερει το ονομα του και απο ποιο καταστημα περιμενει παραδοση για επαληθευση στοιχειων. Μετα και απο αυτο, νομίζω οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. Στην ουσια μου ειπε οτι προανεφερε ο Δημητρης..

Μολις μιλησα με Σαββα και μου ειπε τα εξής:Οι προβολείς και όλη η διαδικασία γινεται με τη σφραγιδα της Σονυ ελλας. Το οτι ερχονται απο εξω κατευθειαν, ειναι καθαρα διαδικαστικο, Η ελεκτρονετ ως αλυσιδα καταστηματων ουδεποτε εκανε παραεισαγωγες, ο καθενας απο εμας μπορει να καλεσει την ιδια τη σονυ να αναφερει το ονομα του και απο ποιο καταστημα περιμενει παραδοση για επαληθευση στοιχειων. Μετα και απο αυτο, νομίζω οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. Στην ουσια μου ειπε οτι προανεφερε ο Δημητρης..

Super. Σε ευχαριστούμε και πάλι Σάκη.:grinning-smiley-043

Γεια σας παιδιά! Ως εικοστός και μάλλον τελευταίος στο powerbuy ανακοινώνω ότι το θέμα προκαταβολή και συνεννόηση με Σάββα έκλεισε. Θα προηγηθεί ειδοποίηση για την άφιξη, μετά πληρωμή και μετά παραλαβή. Αναμονή για τις 15 με 18/12 στο electronet Καραγιάννη και μετά θα αρχίσει η μάχη με το έτερο ήμισυ για την... αναδόμηση του καθιστικού, (οθόνη ή τοίχος?). Προβλέπεται πανηγύρι γενικώς. Αυτά και τις ευχαριστίες μου στον Σάκη, που πραγματικά βοήθησε.

Άσχετο και εντελώς οφ-τοπικ, αλλά μιας και σήμερα είναι η γιορτή του... Χρόνια πολλά Σάββα και σ'ευχαριστούμε! (μη μας αφήσεις χωρίς προβολέα χριστουγεννιάτικα...!)

Πρός ενημέρωση (2)
Η διαδικασία συνεχίστηκε σήμερα, με την κατάθεση της προκαταβολής και είμαστε πλέον σε αναμονή για την άφιξη του προϊόντος...
:a0210:

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν θα πάρουμε τους προβολείς, και κάποιος από αυτούς παρουσιάσει πρόβλημε στο μέλλον (δεν μιλάω όταν θα παραλάβουμε), πού ακριβώς θα απευθυνθούμε για service??? Στον Σάββα ή κάπου αλλού?? Ή στην Sony Hellas κατ'ευθείαν?? Επίσης πόση διάρκεια έχει η εγγύηση (όχι της λάμπας, μόνο του προβολέα)?? 1 ή 2 χρόνια?? 'Η παραπάνω??

Τhanks gataros. Και η εγγύηση του μηχανήματος πόσο διαρκεί ξέρετε?? Κάτι έχω ακούσει ότι την αγοράζεισ(!!!) εσύ ο ίδιος και το κόστος της είναι ανάλογως την διάρκεια εγγύησης που θα διαλέξεις......

Τhanks gataros. Και η εγγύηση του μηχανήματος πόσο διαρκεί ξέρετε?? Κάτι έχω ακούσει ότι την αγοράζεισ(!!!) εσύ ο ίδιος και το κόστος της είναι ανάλογως την διάρκεια εγγύησης που θα διαλέξεις......
Αυτο ισχύει ΜΟΝΟ στα λαπτοπ πιστεύω....

Στα ηλεκτρονικα ειναι στανταρ στα 2 χρόνια! (Αυτο ειναι και το νομιμο)...

Η Sony Hellas όμως πιστεύω δίνει μονο ένα χρόνο εγγυηση στα προιοντα της.... (παρανομο μεν, αλλα κανεις δεν εχει καταφερει να το αλλαξει μεχρι τώρα)...

Και απο κει και περα υπαρχουν αλυσιδες καταστηματων (όπως πλαισιο πχ) που δινουν επιπλεον της αντιπροσωπίας και δικη τους εγγυηση 3 χρονια σε καποια προιοντα...

Παιδιά έχει βγει ένα βιντεάκι στο youtube και λέει άψογα λόγια για τον hw10 για την εικόνα του (κάνει σύγκριση ρυθμίσεων out of the box και calibrated), αλλά λέει ότι μόλις του ανοίξαν το κουτί και τον είδαν τους απογοήτευσε. "Φτηνιάρικο πλαστικό κουτί" το αναφέρουν.

Να το βίντο:
http://www.youtube.com/watch?v=TGfYcHLDhLw

Παιδιά έχει βγει ένα βιντεάκι στο youtube και λέει άψογα λόγια για τον hw10 για την εικόνα του (κάνει σύγκριση ρυθμίσεων out of the box και calibrated), αλλά λέει ότι μόλις του ανοίξαν το κουτί και τον είδαν τους απογοήτευσε. "Φτηνιάρικο πλαστικό κουτί" το αναφέρουν.

Να το βίντο:
http://www.youtube.com/watch?v=TGfYcHLDhLw
Μην παραμυθιαζεσται ολα τα μηχανακια απο το ιδιο υλικο εξωτερικα φτιαχνονται......-bye-

3 ετη εγγυηση για τον 10-bye-
Παιδιά μια ερώτηση. Όταν θα πάρουμε τους προβολείς, και κάποιος από αυτούς παρουσιάσει πρόβλημε στο μέλλον (δεν μιλάω όταν θα παραλάβουμε), πού ακριβώς θα απευθυνθούμε για service??? Στον Σάββα ή κάπου αλλού?? Ή στην Sony Hellas κατ'ευθείαν?? Επίσης πόση διάρκεια έχει η εγγύηση (όχι της λάμπας, μόνο του προβολέα)?? 1 ή 2 χρόνια?? 'Η παραπάνω??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

θα προσπαθησω να προσθεσω κατι οσο πιο ειρινικα γινεται.
ο 10 εχει αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης και πλαστικων και ειναι και made in japan,αλλα σε σχεση με τον 60 ειναι φτηνος απο αποψη ποιοτητας πλαστικων.
-bye-
Μην παραμυθιαζεσται ολα τα μηχανακια απο το ιδιο υλικο εξωτερικα φτιαχνονται......-bye-