12 του μήνα σήμερα...
Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που ήταν να παραλάβω σήμερα και ο προβολέας δεν έχει έρθει... Κάτι για προβλήματα με φορτηγά μου είπαν κλπ... ΙΣΩΣ την άλλη εβδομάδα μου είπαν!!!
Τι θα λέγατε, όσο περιμένουμε για την παραλαβή, να αναθερμάνουμε λίγο το νήμα...
Ερωτήσεις γιά τους "20" και όχι μόνο...
α. Μέ ποιά πηγή εικόνας θα τροφοδοτήσετε το νέο μας απόκτημα;
β. Πώς θα διαχειρισθήτε το ήχο;
γ. Σε τι οθόνη θα προβάλετε;
:4616:
Μπράβο σε όλους σας... Άριστη επιλογή.... Καλές θεάσεις. :a0210:
Κι επειδή απ' ότι μαθαίνω κι άλλοι δεν κρατήθηκαν κι έστειλαν τις γυναίκες τους να παραλάβουν :2thumb22sup:, περιμένω αναλυτικές εντυπώσεις, φωτογραφίες και τα ρέστα. Έτσι;
Μην κλειδωθείτε μέσα και σας ψάχνουμε....![]()
Καλημερα,
Σε πρωινη μου επαφη με το Σάββα, με παρακαλεσε να σας μεταφερω οτι οι προβολεις εχουν φθασει σχεδον σε ολα τα μαγαζια, και σας παρακαλει να επικοινωνησετε μαζι του η με το μαγαζι απο οπου παραλαμβανετε και να κανονισετε για την εξοφληση και την παραλαβη. Εγω ηδη παρελαβα απο το πρωι, (η γυναικα μου δηλαδη, θα τον δω μετα τις 5 που θα γυρισω σπιτι). Οποιος φιλος τελειωνει με τα διαδικαστικα, αν θελει ας ενημερωνει και το φορουμ για να ξερουμε και οι υπολοιποι. Επιτελους ο Αι Βασιλης ηρθε στην πολη.....![]()
Μπράβο σε όλους σας... Άριστη επιλογή.... Καλές θεάσεις. :a0210:
Κι επειδή απ' ότι μαθαίνω κι άλλοι δεν κρατήθηκαν κι έστειλαν τις γυναίκες τους να παραλάβουν :2thumb22sup:, περιμένω αναλυτικές εντυπώσεις, φωτογραφίες και τα ρέστα. Έτσι;
Μην κλειδωθείτε μέσα και σας ψάχνουμε....![]()
Για ποιον χτυπαει η καμπανα Αλεξη........
Επιβεβαιώνω οτι η Ν.ΣΜΥΡΝΗ δεν ξέρει τίποτα. Η Ρόδος ανοίγει σε λίγο. Ο Σαββας θα είναι εκεί κατά τις 7:00 το βράδυ.Μόλις πήρα το κατάστημα της Ν. Σμύρνης. Το παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι στο σύστημα έδειχνε "παραλαβή ΣΗΜΕΡΑ στο κατάστημα".
Σε τι τιμη ειπαμε τους κλεισατε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.