Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

12 του μήνα σήμερα...

Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που ήταν να παραλάβω σήμερα και ο προβολέας δεν έχει έρθει... Κάτι για προβλήματα με φορτηγά μου είπαν κλπ... ΙΣΩΣ την άλλη εβδομάδα μου είπαν!!!

12 του μήνα σήμερα...

Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που ήταν να παραλάβω σήμερα και ο προβολέας δεν έχει έρθει... Κάτι για προβλήματα με φορτηγά μου είπαν κλπ... ΙΣΩΣ την άλλη εβδομάδα μου είπαν!!!

18 του μηνός δεν είχαμε πεί;

Τι θα λέγατε, όσο περιμένουμε για την παραλαβή, να αναθερμάνουμε λίγο το νήμα...
Ερωτήσεις γιά τους "20" και όχι μόνο...
α. Μέ ποιά πηγή εικόνας θα τροφοδοτήσετε το νέο μας απόκτημα;
β. Πώς θα διαχειρισθήτε το ήχο;
γ. Σε τι οθόνη θα προβάλετε;
:4616:

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Τι θα λέγατε, όσο περιμένουμε για την παραλαβή, να αναθερμάνουμε λίγο το νήμα...
Ερωτήσεις γιά τους "20" και όχι μόνο...
α. Μέ ποιά πηγή εικόνας θα τροφοδοτήσετε το νέο μας απόκτημα;
β. Πώς θα διαχειρισθήτε το ήχο;
γ. Σε τι οθόνη θα προβάλετε;
:4616:

ας αναθερμανουμε το νημα καταρχην λεγοντας οτι οι προβολεις εχουν φυγει απο βελγιο και οτι αν ολα πανε καλα μεσα στη βδομαδα παραλαμβανουμε...-bye-

Καλημερα,
Σε πρωινη μου επαφη με το Σάββα, με παρακαλεσε να σας μεταφερω οτι οι προβολεις εχουν φθασει σχεδον σε ολα τα μαγαζια, και σας παρακαλει να επικοινωνησετε μαζι του η με το μαγαζι απο οπου παραλαμβανετε και να κανονισετε για την εξοφληση και την παραλαβη. Εγω ηδη παρελαβα απο το πρωι, (η γυναικα μου δηλαδη, θα τον δω μετα τις 5 που θα γυρισω σπιτι). Οποιος φιλος τελειωνει με τα διαδικαστικα, αν θελει ας ενημερωνει και το φορουμ για να ξερουμε και οι υπολοιποι. Επιτελους ο Αι Βασιλης ηρθε στην πολη.....-bye-

Μπράβο σε όλους σας... Άριστη επιλογή.... Καλές θεάσεις. :a0210:

Κι επειδή απ' ότι μαθαίνω κι άλλοι δεν κρατήθηκαν κι έστειλαν τις γυναίκες τους να παραλάβουν :2thumb22sup:, περιμένω αναλυτικές εντυπώσεις, φωτογραφίες και τα ρέστα. Έτσι;
Μην κλειδωθείτε μέσα και σας ψάχνουμε.... -bye-

Κι επειδή απ' ότι μαθαίνω κι άλλοι δεν κρατήθηκαν κι έστειλαν τις γυναίκες τους να παραλάβουν :2thumb22sup:, περιμένω αναλυτικές εντυπώσεις, φωτογραφίες και τα ρέστα. Έτσι;

Για ποιον χτυπαει η καμπανα Αλεξη........

Καλημερα,
Σε πρωινη μου επαφη με το Σάββα, με παρακαλεσε να σας μεταφερω οτι οι προβολεις εχουν φθασει σχεδον σε ολα τα μαγαζια, και σας παρακαλει να επικοινωνησετε μαζι του η με το μαγαζι απο οπου παραλαμβανετε και να κανονισετε για την εξοφληση και την παραλαβη. Εγω ηδη παρελαβα απο το πρωι, (η γυναικα μου δηλαδη, θα τον δω μετα τις 5 που θα γυρισω σπιτι). Οποιος φιλος τελειωνει με τα διαδικαστικα, αν θελει ας ενημερωνει και το φορουμ για να ξερουμε και οι υπολοιποι. Επιτελους ο Αι Βασιλης ηρθε στην πολη.....-bye-

Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα που ειναι να παραλαβω ακομα δεν εφτασε περιμενω.....-bye-

Μόλις πήρα το κατάστημα της Ν. Σμύρνης. Το παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι στο σύστημα έδειχνε "παραλαβή ΣΗΜΕΡΑ στο κατάστημα".

Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ακόμα (16:05 τώρα, και είναι ανοιχτό το κατάστημα μέχρι τις 18:00). Ϊσως αργότερα σήμερα να παραλάβουν ή αύριο..

Αυτά. Προμηθεύτικα από ΠΛΑΙΣΙΟ ένα 15μ HDMI καλώδιο + 1 3μ HDMI (Για PS3 μέχρι τον Υαμαha 363 ενυσχητή που έχει είσοδο-έξοδο HDMI).

Α και για βάση ταβανιού πήρα την Sanus SS-VMPR1b Βάση Όροφής Projector στα 129 ευρώ. Συνολικά έφυγε ένα 200αρι για τα πέριξ.

Με την εγκατάσταση έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να δημιουργήσω ένα post με την διαδικασία μετατροπής του υπογείου του σπιτιού μου (40 τμ) σε αίθουσα προβολής (laminate πάτωμα, βαψίματα, καναλάκια, ηχεία woofer κτλ) και ελπίζω να σας καταπλήξω :grandpa:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αγκαλιά του θα κοιμηθώ:flipout::flipout:

Μόλις πήρα το κατάστημα της Ν. Σμύρνης. Το παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι στο σύστημα έδειχνε "παραλαβή ΣΗΜΕΡΑ στο κατάστημα".
Επιβεβαιώνω οτι η Ν.ΣΜΥΡΝΗ δεν ξέρει τίποτα. Η Ρόδος ανοίγει σε λίγο. Ο Σαββας θα είναι εκεί κατά τις 7:00 το βράδυ.

Κατά τα άλλα εγώ πήρα 10μ SUPRA. Για βάση δέστε στο thread που έχει ανοιχτεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Με τη σειρά μου κι εγώ να επιβεβαιώσω οτι το κατάστημα Αργυρουπόλεως δεν γνωρίζει ημ/νία παραλαβής και φυσικά, δεν έχει ακόμα παραλάβει. Έχουν όμως τα στοιχεία μου, και θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν παραλάβουν

Υ.Γ. ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος ο κύριος στο τηλέφωνο!!! Μπράβο του! πλέον θα τον έχω υπ'όψιν για μελλοντική αγορά μιας και το after-sales δεν εξισώνεται εμ καμμία έκπτωση, και απο τη συνομιλία μου μαζί του μου φάνηκε άψογος!!!

Ενα γρηγορο post,
Απο σήμερα ειμαι ενας ευτυχισμένος κατοχος ενος sony HW10. Μαζί με την οθόνη που μολις σημερα καταφερα και την εβαλα τελικα, ενα 20μετρο καλωδιο απο πλαισιο hdmi(το γνωστό) καταφερα να τον δω ηδη να παίζει!Βεβαια τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, (σεταρισματα κτλ) αλλα και γι'αυτα υπαρχει το forum και ο Μανώλης...Ελπίζω η αναμονή των υπολοίπων φίλων να τελειώσει γρήγορα και να μεταφερθούμε πλέον ολοι μαζι στο αλλο thread να μιλαμε για τα μικρά μας.....-bye-