Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Όντας και εγώ στη λίστα της Ν. Σμύρνης, επιβεβαιώνω τον φίλο alg0. Δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβουν. Τον ένα προβολέα, είπαν ότι τον πήρε ο πρώτος της λίστας, επομένως, η σειρά τηρείται. Άντε να δούμε και εμείς οι επόμενοι...

Εγώ τι να πώ τώρα ; O Σάββας μου είχε πεί οτι θα παραλάβω απο Ν.Σμύρνη. Στη Ν.Σμύρνη δεν έχουν το όνομά μου στον κατάλογο. Άσε που λένε κάτι κουβέντες για μετά τις γιορτές !!!!

Παιδιά καλορίζικα και καλές θεάσεις !

Σάκη σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία του powetbuy !

Να σαι καλά Γιάννη. Παιδιά, όποιος εχει πρόβλημα παραλαβής, κατευθείαν τηλ. τον Σάββα. Αν δεν μπορει να τον εντοπισει, ας μου στειλει πμ, μηπως και μπορω να βοηθησω..

Ύστερα απο χθεσινή τηλεφωνική ειδοποίηση ό,τι έφθασε ο βιντεοπροβολέας, σήμερα το πρωί και αφού τακτοποίησα την οφειλή, παρέλαβα το μηχάνημα απο κατάστημα στην Βάρκιζα. :BDGBGDB55:
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές ...
Ανοίγοντας την συσκευασία μέ την σχετική "ιεροτελεστία" έμεινα έκπληκτος με το μέγεθος του. Ίσα που χώραγε στο κουτί του... Είναι και βαρύς αρκετά... :flipout:
Τα περιεχόμενά του λιτά. Τηλεχειριστήριο με μπαταρίες, καλώδιο τροφοδοσίας 220V. (Όσοι εκδράμετε στα μαγαζιά φροντίστε για καλώδια συνδεσμολογίας...) και οδηγίες χρήσεως σε 5 γλώσσες. Όχι όμως Ελληνικά! :AFADF0: Κάτι θα πρέπει να κάνουμε γι' αυτό...
Στη συνέχεια απλά τοποθετήθηκε στο "βάθρο" του, φωτογραφήθηκε :flipout: και αναμένει για τα περαιτέρω... -bye-

Παρελαβα και εγω σημερα και τον βαλα να παιξει προχειρα κανα μισαωρο αρυθμιστος κτλ και νομιζω πως σιγουρα θα ειναι ισαξιος μετον 5000 που λεγαμε νωριτερα ...απλα super για τα λεφτα του...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,,,,ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΜΩΣ.Ο ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΤΡΙΓΥΡΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Και εγω παρελαβα την πεμπτη απο μουδανια (χαλκιδικη).
Σημερα τον εγκατεστησα και τον λατρεψα.

Εμενα το κουτι ειχε μεσα και ελληνικο manual.

Καλοριζικοι σε ολους .:BDGBGDB55:

Και εγω παρελαβα την πεμπτη απο μουδανια (χαλκιδικη).
Σημερα τον εγκατεστησα και τον λατρεψα.

Εμενα το κουτι ειχε μεσα και ελληνικο manual.

Καλοριζικοι σε ολους .:BDGBGDB55:
????ελληνικο? θα τρελαθουμε.....νομιζω οτι χρωστας στα αδελφια σου της αδελφοτητας του power buy ενα σκαναρισμα χωρις πλακα....

ο σαββας ειπε οτι λογω του οτι ηταν το ελληνικο manual στο τυπογραφειο,δεν συμπερηληφθηκε στις πρωτες παραλαβες. υπαρχει περιπτωση καποιος φιλος που θα το εχει να το σκαναρει για να το εχουμε και οι υπολοιποι?

Συμπεραίνω ότι γίναν 2 παραλαβές δηλαδή. Έτσι εξηγείται με τη λογική γιατί ορισμένοι από εμάς όπως εγώ δεν θα παραλάβουμε ούτε σήμερα, αλλά ούτε και αύριο τον projectora που έχουμε πληρωσει.

"Από Δευτέρα και βλέπουμε" ηταν η απάντηση που πηρα σήμερα από N. Σμύρνη

Αν μιλήσεις sakplat με σαββα, παρακαλώ ρώτα τον, ώστε να μας ενημερώσεις τι συμβαίνει με του 'ατυχους' της παρέας

ευχαριστώ, αντώνης

Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

ο σαββας ειπε οτι λογω του οτι ηταν το ελληνικο manual στο τυπογραφειο,δεν συμπερηληφθηκε στις πρωτες παραλαβες. υπαρχει περιπτωση καποιος φιλος που θα το εχει να το σκαναρει για να το εχουμε και οι υπολοιποι?

Προτιμότερο είναι να απαιτήσουμε να το λάβουμε σε δεύτερο χρόνο απο την επίσημη οδό όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένοι απο το νόμο να το διαθέσουν.
Το τυπογραφείο φαίνεται ότι ολοκλήρωσε την παραγωγή, εφ' όσον σε κάποιες νέες παραλαβές εμπεριέχεται...
Χρειαζόμαστε ένα συντονισμό δράσης... :violent-smiley-030:

Εμείς οι καημένοι που το πήραμε αργά χαμπάρι δεν έχει πουθενά με έκπτωση; Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για παρόμοια αγορά;

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Εμείς οι καημένοι που το πήραμε αργά χαμπάρι δεν έχει πουθενά με έκπτωση; Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για παρόμοια αγορά;
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...
Μίλησε με τον Σάββα, θα σ'εξυπηρετήσει πιστεύω....

Παιδιά η εικόνα που μου βγάζει είναι σαν τη συνημμένη photo.
Mήπως γνωρίζετε από πού διορθώνεται;
Δοκίμασα Installation Menu > V Keystone αλλά η κάτω αριστερή γωνία της εικόνας παραμένει "τραβηγμένη"...

Attachments

• Trapezoid.jpg
    Trapezoid.jpg
    16 KB · Views: 19
Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Ισως και να υπαρχει μια μικρη περιπτωση...Αν πραγματικα ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ

Συμπεραίνω ότι γίναν 2 παραλαβές δηλαδή. Έτσι εξηγείται με τη λογική γιατί ορισμένοι από εμάς όπως εγώ δεν θα παραλάβουμε ούτε σήμερα, αλλά ούτε και αύριο τον projectora που έχουμε πληρωσει.

"Από Δευτέρα και βλέπουμε" ηταν η απάντηση που πηρα σήμερα από N. Σμύρνη

Αν μιλήσεις sakplat με σαββα, παρακαλώ ρώτα τον, ώστε να μας ενημερώσεις τι συμβαίνει με του 'ατυχους' της παρέας

ευχαριστώ, αντώνης
Μιλησα μαζι του το μεσημερι για το προβλημα του joe_D και του ανεφερα οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα αρκετοι απο Ν. Σμυρνη. Θα επαιρνε την επομενη στιγμη να μαθει τι γινεται, αλλα εγω δεν ξερω, δεν ξαναμιλησαμε. Ισως να βγηκε καποια ακρη και να μπορει να σας ενημερωσει το υποκαταστημα της Ν. Σμυρνης. Αν οχι, Δευτερα πρωι ενας απο ολους μας ας ξαναμιλησει με σαββα, να μαθουμε λεπτομερειες.

Παιδιά η εικόνα που μου βγάζει είναι σαν τη συνημμένη photo.
Mήπως γνωρίζετε από πού διορθώνεται;
Δοκίμασα Installation Menu > V Keystone αλλά η κάτω αριστερή γωνία της εικόνας παραμένει "τραβηγμένη"...

φιλαρακι κατι φωτο χρωστας εσυ...-bye-

Oσο και να σας φαινεται περιεργο δεν εχω ανοιξει ακομα ουτε το κουτι ,αν αυριο που θα το κανω εχει ελληνικο manual θα το σκαναρω σε pdf και θα δουμε πως θα σας το στειλω.